Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aybamu

Üye
Tepki
38
bu 9 ay 10 gün neymiş site mi durun bi bakayım bende yaaa.... Benim bebikim ne kadar olmuş :hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar bizede ovülasyon takibi için lazım
mesaj geliyomuş yumurtanız 20 mm hadi ilişkiye :hihi::hihi::hihi:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ne yaptınız görüşmeyeli benim net gidip geliyor bide öğlen yemeğe gittim burda hava günlük güneşlik dışarda cafede oturduk başıma güneş geçti resmen neşem yerine geldi aayy süper yaa havalar artık düzeliyooorrr yaz geliyoorrrr

OP
G

gunness

Misafir
kızlar bizede ovülasyon takibi için lazım
mesaj geliyomuş yumurtanız 20 mm hadi ilişkiye :hihi::hihi::hihi:

:nk::nk::eek:ky::eek:ky: hangi site bu dokuz ay 10 gün mü

kızlar ne yaptınız görüşmeyeli benim net gidip geliyor bide öğlen yemeğe gittim burda hava günlük güneşlik dışarda cafede oturduk başıma güneş geçti resmen neşem yerine geldi aayy süper yaa havalar artık düzeliyooorrr yaz geliyoorrrr

bizde donuyoruz burda hava açık güneşli ama soğuk hava sabah -7 ydi

OP
G

gunness

Misafir
vallah bende evde olsaydım kesin bu havada dışarı atardım kendimi burda hava o kadar güzelki benimde işlerim var birazcık onun için fazla yazamıyorum

:protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto:

benim de çok işim var bugün oooofffsss

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
selam kızlarrrr
EZELLLLLLLL inş hamişsındır benım de ılk kızda - arkadasımın da 2. kızda testte cıkmadı merak etme ama gene de bı baktır
BONCUGA ÇOKKKKK ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIM EDSIN ONA
KAKUŞŞ SANA COK SEWINDIMMMMM BACIM YAAAA

dost

Üye
Tepki
28
merhaba kızlar
p.tsı dra gıttık dr acıl mr cektırdı emarda kemıgımın ıcınde tumr ve etrafında ıltıhap oldugu ortaya cıktı.cok suduk ıhtımal ıyı huylu olabılecegını soyldı eger oyleyse bebegımın dogmasını bekleyıp amelıyata alcaklar eger kotu huyluysa hemen bebegımı alıp benıde amelıyata alıcaklar ve bır yıl kadar kemoterapı gorcegımı soyledı.yarın sabah 8 de local anestı ıle kemıgım matkapla delınıp tumorden parca alınacak .suanda en korktugum o cunku anestesı olsada kemık acırmıs.herneyse bebegım ıcın cok uzqunum ne hıssettıgımı kımse anlamıyor uzulme bebek olur yeterkı sana bısı olmasın dıyorlar oysa benb bebegım ıcın 2 aydır bu agrılara dayanıyorum.neyse oyle yanı ıcım dcok dolu kafam allak bulak bırgun kanser olcagım aklıma hıc gelmezdı.yınede tek dılgım lutfen benım ıcın dua edın kı o cok kucuk bır ıhtımal ıyı hutlu dedıgı tumor olsun ve bebegımde yasasın ....

Allah sana ve bebeğine sağlıklı uzun güzel bir ömür versin eşin ve kızlarınla birlikte canım geçmiş olsun Allah seni çocuklarına , bebeğini de sana bağışlasın

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
selam kızlarrrr
EZELLLLLLLL inş hamişsındır benım de ılk kızda - arkadasımın da 2. kızda testte cıkmadı merak etme ama gene de bı baktır
BONCUGA ÇOKKKKK ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIM EDSIN ONA
KAKUŞŞ SANA COK SEWINDIMMMMM BACIM YAAAA

sen ne yaptın ecee
eşin halledebildimi sorunlarını ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar