geldim geldim meraklı turşucular
Hepinize günaydınnnnn
eveeet size gelişmeleri anlattayım akşam çok belim ve kasığım arımaya başladı sabah kalktım yatakta ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı şaşırdım tekrar ölçtüm 36,8 sonra tekrar ölçtüm yine 36,9neyse kalktım gebelik testini yaptım ama malesef kızlar sadece tek çizgi silik çizgi falanda yoktu yanında
yani hamişmiyim değilmiyim belli değil bugün hastalanabilirim belimde biraz ağrı var akşam kanal açma çalışması yapsaydık belki şimdi hasta olurdum
ama olmadı çok uykum vardı böyle işte
geldim geldim meraklı turşucular
hepinize günaydınnnnn
eveeet size gelişmeleri anlattayım akşam çok belim ve kasığım arımaya başladı sabah kalktım yatakta ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı şaşırdım tekrar ölçtüm 36,8 sonra tekrar ölçtüm yine 36,9neyse kalktım gebelik testini yaptım ama malesef kızlar sadece tek çizgi silik çizgi falanda yoktu yanında
yani hamişmiyim değilmiyim belli değil bugün hastalanabilirim belimde biraz ağrı var akşam kanal açma çalışması yapsaydık belki şimdi hasta olurdum
ama olmadı çok uykum vardı böyle işte
umut sabah avatardaki bebek şu uyuyan şehzade daha şirindi kız.
günaydınnn kızlarrr-ciko
umut sabah avatardaki bebek şu uyuyan şehzade daha şirindi kız.
bu nasıl ?
bu nasıl ?
yok yaaa o ilki güzelfi bence yüzü daha nettti sanki
kız cok tatlı ıns böle bı oglusun olur cnm
nbr kızlar ..ben renkrenk obue sıtede sıze bu hafta dogum yapıcagımı sölmeek ıcın gırmıstım ama ortalık baya bı karısmıs..sıze kızgınım ama olsun sonucta c ok seyler konusmustuk bu salı batum dun yaya gelıcek kızlar benım ıcın dua edın agrısız sızısız bı dogumum olsun..
Yupi fistiklar ben geldim özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama cokta yorgunum sayfalari görünce gözüm döndü ne yazdiniz kizlar bu kadar ben nasil okuyacam bu kadar sayfayi bana yazik degil mi beni 3-5 gün beklemeyin anca sayfalari okurum ..........:cee
kızlarrrrrr
bugün ezel ve umut için dua edicektikkkk oğluşları olsun diyeeeeee
HADİ ŞİMDİ EDELİMM BURDAKİ ARKADAŞLARLA YARIN SABAHTAN DİĞER ARKADAŞLARDA OKUR
ŞİMDİ HERKES AKLINA İLK GELEN DUAYI OKUSUN UMUT İÇİN KUCAĞINDA ERKEK BEBEİŞYANINDA KOCASI VE 9 YAŞINDAKİ KIZINI CANLI CANLI GÖRÜR GIBI HAYAL EDELİM
EZELINDE OĞLUNU KUCAĞINA ALMIŞŞ KOCİŞİ YANINDAA MUTLULUKTAN GÖZLERININ İÇLERİ PARLIYOO HEPSİNİNDEEEEEE
HADİ BİSMİLLAHHH:cee:cee:cee:cee:cee:cee
canım inşallah 2-3 gün sonra test yaptıgında pozıtıf çıkar yaa
adetlerın hep düzenlımiydi ezel
günaydın kızlar hepinize
Ezel o test niye öyle çıktı yaa:acep:
Kakulem cetvellerin arasındaki diğer bebişin daha tatlıydı sankimm-rgulu
Bernil dün sen demiştin galiba altın çilek onda deli gibi potasyum 100gr 525 mg varmış kilo vermeye de çok faydalıymış,ama kalsiyumu da varmış bi araştıralım ya evde vardı tadına baktım dün tadıda çok güzel
Umut geçmişe daha bakmadım ateşin var mı kızzz
Ezel o test niye öyle çıktı yaa:acep:
Kakulem cetvellerin arasındaki diğer bebişin daha tatlıydı sankimm-rgulu
Bernil dün sen demiştin galiba altın çilek onda deli gibi potasyum 100gr 525 mg varmış kilo vermeye de çok faydalıymış,ama kalsiyumu da varmış bi araştıralım ya evde vardı tadına baktım dün tadıda çok güzel
Umut geçmişe daha bakmadım ateşin var mı kızzz
HIM EWET RENGIN DEMISDI CNM INS IYDIR BAK BAKALIM BIky: