OP
GurbetGuzeli
Misafir
- #7.641

kızlarrrrrr
bugün ezel ve umut için dua edicektikkkk oğluşları olsun diyeeeeee
HADİ ŞİMDİ EDELİMM BURDAKİ ARKADAŞLARLA YARIN SABAHTAN DİĞER ARKADAŞLARDA OKUR
ŞİMDİ HERKES AKLINA İLK GELEN DUAYI OKUSUN UMUT İÇİN KUCAĞINDA ERKEK BEBEİŞYANINDA KOCASI VE 9 YAŞINDAKİ KIZINI CANLI CANLI GÖRÜR GIBI HAYAL EDELİM
EZELINDE OĞLUNU KUCAĞINA ALMIŞŞ KOCİŞİ YANINDAA MUTLULUKTAN GÖZLERININ İÇLERİ PARLIYOO HEPSİNİNDEEEEEE
HADİ BİSMİLLAHHH:cee:cee:cee:cee:cee:cee
Ezel Umut duanızı ettim şimdi inş. kabul olur
bende duamı okudum ettim duamı allah kabul etsin canım
canimin ici cok cok sagolhoşgeldin canım seniinde cuman mübarek olsun hayırlı arkadaşımız bizim
vaaayyyyy sahnelerin gülüüüü:rose:
umut senin bu sabah ateşin 36,7 mi_? regline 2 gün mü kaldı
evet canım 3 gündür 36,7
bana göre pazartesi adet günüm
minieteğe görede salı
yumurtlamadan 14 gün sonra salıya geliyo diyo bakalım artık
evet canım 3 gündür 36,7
bana göre pazartesi adet günüm
minieteğe görede salı
yumurtlamadan 14 gün sonra salıya geliyo diyo bakalım artık
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun RABBİM bu günde edilen duaları kabul buyursun açılan elleri boş çevirmesin
buyrun hep beraber kahve icelim
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun RABBİM bu günde edilen duaları kabul buyursun açılan elleri boş çevirmesin
buyrun hep beraber kahve icelim
gunaydın cnm amın ıns senınde mubarek olsun...
resmınde super cnm rabbım evlatlarına esıne bagıslasın senı
bence sen hamiş olabilirsin ateşinde minieteğin bahsettiği gibi düşüş ve artışta oldu hayırlısı inşaAllah vallah yine en hızlı sütçüler çıktı kakuş kaptı inşaAllah kızını
günaydın canparçam hoşgeldin cümlemizin inşaAllah Allah razı olsun senden
kız senide gördük sonunda böyle daha iyi oldu hiç böyle hayal etmemiştim ben senni daha tombiş bekliyordum minicik yüzün varmış
valla massallah acaba bız kalabılecekmıyız ya valla bende korkmaya basladım rengın sen ne dusunuyon cnm bu konudakakuleye maşallah valla nazar değimesin
patatesçiler beni bekliyosa ne diyim :gul::gul:
valla kızlar bılıyo bılıyo da adama yenı söledım oda aktarın onunden gecıyoduk öle geldı aklıma
aksam hastaneye gıttık adam dun kaymıs ayagını burrkmus eczane aradık ıılac ıcın oda ordaymısda