Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
fincan1.gif
buyrun hep beraber kahve icelim

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlarrrrrr

bugün ezel ve umut için dua edicektikkkk oğluşları olsun diyeeeeee

HADİ ŞİMDİ EDELİMM BURDAKİ ARKADAŞLARLA YARIN SABAHTAN DİĞER ARKADAŞLARDA OKUR

ŞİMDİ HERKES AKLINA İLK GELEN DUAYI OKUSUN UMUT İÇİN KUCAĞINDA ERKEK BEBEİŞYANINDA KOCASI VE 9 YAŞINDAKİ KIZINI CANLI CANLI GÖRÜR GIBI HAYAL EDELİM

EZELINDE OĞLUNU KUCAĞINA ALMIŞŞ KOCİŞİ YANINDAA MUTLULUKTAN GÖZLERININ İÇLERİ PARLIYOO HEPSİNİNDEEEEEE

HADİ BİSMİLLAHHH:cee:cee:cee:cee:cee:cee

bende duamı okudum ettim duamı allah kabul etsin canım

OP
E

_eZeL_

Misafir
umut senin bu sabah ateşin 36,7 mi_? regline 2 gün mü kaldı

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun RABBİM bu günde edilen duaları kabul buyursun açılan elleri boş çevirmesin

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet canım 3 gündür 36,7

bana göre pazartesi adet günüm
minieteğe görede salı :hihi:
yumurtlamadan 14 gün sonra salıya geliyo diyo bakalım artık

bence sen hamiş olabilirsin ateşinde minieteğin bahsettiği gibi düşüş ve artışta oldu hayırlısı inşaAllah vallah yine en hızlı sütçüler çıktı kakuş kaptı inşaAllah kızını

OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun RABBİM bu günde edilen duaları kabul buyursun açılan elleri boş çevirmesin

günaydın canparçam hoşgeldin cümlemizin inşaAllah Allah razı olsun senden
kız senide gördük sonunda böyle daha iyi oldu hiç böyle hayal etmemiştim ben senni daha tombiş bekliyordum minicik yüzün varmış

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bence sen hamiş olabilirsin ateşinde minieteğin bahsettiği gibi düşüş ve artışta oldu hayırlısı inşaAllah vallah yine en hızlı sütçüler çıktı kakuş kaptı inşaAllah kızını

kakuleye maşallah valla nazar değimesin :hihi:
patatesçiler beni bekliyosa ne diyim :gul::gul:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
günaydın canparçam hoşgeldin cümlemizin inşaAllah Allah razı olsun senden
kız senide gördük sonunda böyle daha iyi oldu hiç böyle hayal etmemiştim ben senni daha tombiş bekliyordum minicik yüzün varmış

canım 2 sene önceki halım ama doğumdan sonra böle olacam bu halımle görünmek istemedim bende kilo kompleksi var normal fiziğim resimdeki gibidir ezel kız rüyalarıma girdin test yapacam diyince varmı yokmu diye geceden beri beynim senle meşgul

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:hihi::hihi::hihi::hihi:valla kızlar bılıyo bılıyo da adama yenı söledım oda aktarın onunden gecıyoduk öle geldı aklıma:hihi::hihi:aksam hastaneye gıttık adam dun kaymıs ayagını burrkmus eczane aradık ıılac ıcın oda ordaymısda

geçmiş olsun canım dün karda vardı inş önemli bişey değildir kar buz tehlikeli cnm ya bak sen bide yürüyüşe gidecektin artık düzelir zaten bikaç güne baharın yürüyüşü daha güzel ne üşütüyo ne terletiyo tertemiz oluyo insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar