Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
geldim geldim meraklı turşucular :hihi:

Hepinize günaydınnnnn
eveeet size gelişmeleri anlattayım akşam çok belim ve kasığım arımaya başladı sabah kalktım yatakta ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı şaşırdım tekrar ölçtüm 36,8 sonra tekrar ölçtüm yine 36,9 :) neyse kalktım gebelik testini yaptım ama malesef kızlar sadece tek çizgi silik çizgi falanda yoktu yanında :( yani hamişmiyim değilmiyim belli değil bugün hastalanabilirim belimde biraz ağrı var akşam kanal açma çalışması yapsaydık belki şimdi hasta olurdum :) ama olmadı çok uykum vardı böyle işte

atesın cok guzel cnm ya ıns gecıkmeden dolayı degıldır hadı bakalım bekleyecez desene ıns hayırlısı olsun hakkında cnm

OP
M

minietek

Misafir
geldim geldim meraklı turşucular :hihi:

hepinize günaydınnnnn
eveeet size gelişmeleri anlattayım akşam çok belim ve kasığım arımaya başladı sabah kalktım yatakta ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı şaşırdım tekrar ölçtüm 36,8 sonra tekrar ölçtüm yine 36,9 :) neyse kalktım gebelik testini yaptım ama malesef kızlar sadece tek çizgi silik çizgi falanda yoktu yanında :( yani hamişmiyim değilmiyim belli değil bugün hastalanabilirim belimde biraz ağrı var akşam kanal açma çalışması yapsaydık belki şimdi hasta olurdum :) ama olmadı çok uykum vardı böyle işte

canım inşallah 2-3 gün sonra test yaptıgında pozıtıf çıkar yaa

adetlerın hep düzenlımiydi ezel

umut sabah avatardaki bebek şu uyuyan şehzade daha şirindi kız.

bencedeeeeeeee

OP
E

_eZeL_

Misafir
nbr kızlar ..ben renkrenk obue sıtede sıze bu hafta dogum yapıcagımı sölmeek ıcın gırmıstım ama ortalık baya bı karısmıs..sıze kızgınım ama olsun sonucta c ok seyler konusmustuk bu salı batum dun yaya gelıcek kızlar benım ıcın dua edın agrısız sızısız bı dogumum olsun..

canım hoşgeldin hadi bakalım bir avazda doğurursun inşaAllah hayırlı evlat olsun

Yupi fistiklar ben geldim özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama cokta yorgunum sayfalari görünce gözüm döndü ne yazdiniz kizlar bu kadar ben nasil okuyacam bu kadar sayfayi bana yazik degil mi beni 3-5 gün beklemeyin anca sayfalari okurum ..........:cee

Haskenaaaaaaaaaa hoşgeldin canımmmmmmmmm özledik vallah

kızlarrrrrr

bugün ezel ve umut için dua edicektikkkk oğluşları olsun diyeeeeee

HADİ ŞİMDİ EDELİMM BURDAKİ ARKADAŞLARLA YARIN SABAHTAN DİĞER ARKADAŞLARDA OKUR

ŞİMDİ HERKES AKLINA İLK GELEN DUAYI OKUSUN UMUT İÇİN KUCAĞINDA ERKEK BEBEİŞYANINDA KOCASI VE 9 YAŞINDAKİ KIZINI CANLI CANLI GÖRÜR GIBI HAYAL EDELİM

EZELINDE OĞLUNU KUCAĞINA ALMIŞŞ KOCİŞİ YANINDAA MUTLULUKTAN GÖZLERININ İÇLERİ PARLIYOO HEPSİNİNDEEEEEE

HADİ BİSMİLLAHHH:cee:cee:cee:cee:cee:cee

Allah razı olsun hepinizden hepinizin gönlündekini nasip etsin mevlam

canım inşallah 2-3 gün sonra test yaptıgında pozıtıf çıkar yaa

adetlerın hep düzenlımiydi ezel

minietek adetlerim 2 aydır düzenli geliyordu ondan önce bir kaç ay düzensiz geldi ondan öncede doğum kontrol ilacı kullanıyordum zaten

OP
G

gunness

Misafir
Ezel o test niye öyle çıktı yaa:acep:

Kakulem cetvellerin arasındaki diğer bebişin daha tatlıydı sankimm-rgulu

Bernil dün sen demiştin galiba altın çilek onda deli gibi potasyum 100gr 525 mg varmış kilo vermeye de çok faydalıymış,ama kalsiyumu da varmış bi araştıralım ya evde vardı tadına baktım dün tadıda çok güzel

Umut geçmişe daha bakmadım ateşin var mı kızzz

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

Bernil dün sen demiştin galiba altın çilek onda deli gibi potasyum 100gr 525 mg varmış kilo vermeye de çok faydalıymış,ama kalsiyumu da varmış bi araştıralım ya evde vardı tadına baktım dün tadıda çok güzel

aynı canım takıldı burda 36,7:panter:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar ezel en çok seni merak ettim canım hemen baktım hayırlısı olsun zamanlamayı öğrendik nasılsa inş çalışmayı ona göre yaparsın canım bu ay bioritim tutuyomu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

HIM EWET RENGIN DEMISDI CNM INS IYDIR BAK BAKALIM BI:eek:ky:

OP
G

gunness

Misafir
HIM EWET RENGIN DEMISDI CNM INS IYDIR BAK BAKALIM BI:eek:ky:

Bernil en fazla lif içeren yiyecekmiş o yüzden zayıflatıyomuş bi araştıralım da kalsiyumunu alkali mi diye senin kilo vermene de yardımcı olur yeriz bol bol tadı ekşimtrak güzel bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar