Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
haskenacım seni rahatlattıysak ne mutlu bize.sen de sağol canım benim.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Tazmanya pes etmek yok,Allaha sığın,Rabbim en güzel nimetlerinden bize de verecek sabret gülüm,sabırla koruk helva olurmuş....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım gözümden uyku akıyor,yarın da okul var,ben çıkıyorum canım.iyi geceler çok öpüyorum.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Tazmanya pes etmek yok,Allaha sığın,Rabbim en güzel nimetlerinden bize de verecek sabret gülüm,sabırla koruk helva olurmuş....

cnm benım cok teşekkürederim işallah dileğimiz gerçek olur benım için en uygun zamanı allahım bilir belkide daha erkendir. ya ben asla hamıle olsam sevincemmi onu bıle bilemiyorum:dertli:

OP
M

Mertim

Misafir
seni ekledim listeyee.hayırlısı olsun hakkında
senin tahmini yum günün 27 şubatmış.yani yumdan 2 gün önce denemişsinn.
bioritim için dogum tarihin gerekiyorr.

Tesekkur ederim elara..
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ins.AMIN..
Aslinda normali yazdim 28 gun diye ama son 3 aydir 26-27 gun suruyordu regl dongum.bide clearblue gulen yuz ovulasyon testinden almistim..gulen yuzu gordugum gun oldu ilsiki bide o gun akintimda coktu,islaklik hissi verecek sekildeydiumarim burasi bana ugurlu gelir bebisim gelmistir ,,ama sanki adet agrisi gibi agrilarim basladi ve kirmizilar gelicek gibi :((((

Dogum tarihim:20.06.1981

OP
M

Mertim

Misafir
Evet EZEL ins..guzel haberler ile gelirsin..seninde yarin belli oluyormus,benimde kismetse belli olur..ins gonlune gore olsun..

Kakule arkadasim seninde hamileligin hayirli ugurlu olsun..anladigim kadariyla bir onceki hamileliginde dusuk yasamissin:( Allahim bunu sag salim kucagina almayi nasip etsin..duani beklerim bende..hemsehrim sayilirsin adana-mersin ayni memleket sayilir :huhuu: gerci ben adanaliyim ama adanada yasamiyoruz..olsun hemseri olmaya engel degil yinede:))

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Hosbuldum canim zaman herseyin ilaci oldugu gibi ölüm acisinida hafifletiyo iyikide öyle nasil yasrdi insanoglu her aci ilk günki gibi olsaydi Rabbim sabrinida veriyor sükürler olsun ki ikizler mesgul ediyor görümcemi ama hala tabiki dogal olarak daha cok taze 2 ay oldu dua ve sükretmekten baska birsey gelmiyor elimizden kizim hasta oldu yarin doktora gidecez orada gittik ama kendi doktoruna götürecem doktor bronsit baslangici var dedi Rabbim sifasini versin insaAllah esimde 1 hafta kalip dönmüstü simdi baba kiz uyuyorlar bende gidiyom yoksa comp.basinda uyuyacam iyi geceler fistik kizlarini ve seni öpüyorum.....

Hoşgeldin Haskenacığımmmm

OP
M

minietek

Misafir
hillaly günayddınnn

nerde bu ezel

umut ates ne çıktı

OP
M

minietek

Misafir
çookk merak ediyorumm inşallah güzel haberle gelirrr

ama ateşi çokk iyiydi inşallah adet gecikmesi değildir

Tepki
19
kızlar benim halamın kızının 5 yıldır çocugu olmuyodu şimdi 3 aylık hamile ama doktor kan tahliline bakıp yüzde 90 sakat olabilir demiş kan tahlilinde neye göre böyle demiştir sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar