Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
oo kimmm gelmişşşşş,haskenacım hoşgeldin cnmm özledik seni ya
nasılsın ,nasıl gectii günlerinnn.görümcen nasıl topralamışmı kendini biraz???

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bera faziletli ,seckin olma demekk.sahabe ismiydi galiba
nil de bildigin nil nehri
ikisinin uyumu güzel,hoşuma giidyor benim.

Bende bebegim kizda olsa erkekte olsa ikinci ismini Bera koyacam sahabe ismi ve ben bu ismi cok begeniyorum...............

ay göz rengine baskarmısınızz
dolugozler.jpg

Kiz Elara cocukluk fotonu mu koydun yoksam?

Evet canım ya, kemiğin içinde bir kitleymiş etrafıda iltihaplıymış, kötü huylu cıkarsa bebeği alma ihtimalini söylemiş drlar. Allah asla yaşatmasın. Garibim gebe gebe çektiği sıkıntıya bak. İnşallahhhhhh iyi huyludurda bir sorun çıkmadan bebeğini alır kucağına. Çok zor durumda kızcagız.

Cok üzüldüm InsaAllah iyi huyludur dua edecem Rabbim ona ve bebegine uzun ve saglikli ömürler versin .......

haskenam hoşşşşşşşgeldin nasılsın görüşmeyeli

Hosbulduk Cano iyi diyeyim de iyi olayim yorgunum ama Boncugun haberinden sonra cokta üzgünüm .....

haskena hoşgeldinnnnnnn:cee:cee:cee:cee

Hosbuldum canim..........

selam kızlarr iyi akşamlarrrrrr

haskena hoşgeldinnnn

ezel yarın sabah test yapcak kakule hamıle mımoza kımyasal gebelıkk

boncuğunda ıyı huylu cıkmasını beklıyoruzzz ur un

Hosbuldum canim bende bi taraftan gecmisi okumaya calisiyordum ezelve kakuleeye cok sevindim Mimozanin kimyasal gebelik oldugunu bilmiyordum Rabbim hayirlisini versin diyelim Boncugun haberi beni cok üzdü Rabbim ona tez zamanda sifasini versin InsaAllah.... Senin hamislik nasil gidiyor canim hersey yolundadir insaAllah.....

kızlarrrrrr

bugün ezel ve umut için dua edicektikkkk oğluşları olsun diyeeeeee

HADİ ŞİMDİ EDELİMM BURDAKİ ARKADAŞLARLA YARIN SABAHTAN DİĞER ARKADAŞLARDA OKUR

ŞİMDİ HERKES AKLINA İLK GELEN DUAYI OKUSUN UMUT İÇİN KUCAĞINDA ERKEK BEBEİŞYANINDA KOCASI VE 9 YAŞINDAKİ KIZINI CANLI CANLI GÖRÜR GIBI HAYAL EDELİM

EZELINDE OĞLUNU KUCAĞINA ALMIŞŞ KOCİŞİ YANINDAA MUTLULUKTAN GÖZLERININ İÇLERİ PARLIYOO HEPSİNİNDEEEEEE

HADİ BİSMİLLAHHH:cee:cee:cee:cee:cee:cee

Hepinizin duasina cani gönülden Amin diyorum Rabbim ona uzanan hicbir eli bos cevirmesin insaAllah......

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
haskenacımm canımm hoşgeldin nasılsın nasıl geçti biraz düzelmişlermi eşin kızın nasıl

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
oo kimmm gelmişşşşş,haskenacım hoşgeldin cnmm özledik seni ya
nasılsın ,nasıl gectii günlerinnn.görümcen nasıl topralamışmı kendini biraz???
Hosbuldum canim bende sizleri özledim cok yorucuydu canim görümcemin kizlari hastalandi tam onlar toparlandi dedik benim kiz hastalandi yani cocuklar birbirlerine hastalik bulastirdi görümcem hala yerdemi göktemi belli degil kadin cok üzgün Rabbim kimseye vermesin yani üzücü bi sürec neyseki ikizleri onu mesgul ediyor .....Gözümden uyku akiyor bi uyusam herhalde 2 gün kalkamam gibi geliyor yarin görüsürüz insaAllah bu arada bu ne kiz oku oku bitmez bu sayfalar ben bu gidisle bu yaz yine cizdirecem gözleri .........

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskenacımm canımm hoşgeldin nasılsın nasıl geçti biraz düzelmişlermi eşin kızın nasıl

Hosbuldum canim zaman herseyin ilaci oldugu gibi ölüm acisinida hafifletiyo iyikide öyle nasil yasrdi insanoglu her aci ilk günki gibi olsaydi Rabbim sabrinida veriyor sükürler olsun ki ikizler mesgul ediyor görümcemi ama hala tabiki dogal olarak daha cok taze 2 ay oldu dua ve sükretmekten baska birsey gelmiyor elimizden kizim hasta oldu yarin doktora gidecez orada gittik ama kendi doktoruna götürecem doktor bronsit baslangici var dedi Rabbim sifasini versin insaAllah esimde 1 hafta kalip dönmüstü simdi baba kiz uyuyorlar bende gidiyom yoksa comp.basinda uyuyacam iyi geceler fistik kizlarini ve seni öpüyorum.....

OP
M

minietek

Misafir
şükür herşey yolunda tam 8 gün sonra kalbini dinlemeye gidicezzz

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Oy oy oy gül yüzlü Cano kendini gösterdi sonunda, cok sirinsin, MasaAllah Canoma.................

Rabbim saglikli hayirli ve uzun ömürlü evlad yazsin kaderine insaAllah....

o senın güzelliğin canım adım erkeğe çıkıyodu koymasaydım eloşta gördümü kendimi kanıtladım demektır:biyik:

OP
E

Elara

Misafir
gule gule elara...bilgilerimi yazdim..belki gormemissindir..bide zahmet olmazsa tuam icin bahsettigin bioritim denen seyden banada bakabilirmisin??:eek:ys:

seni ekledim listeyee.hayırlısı olsun hakkında
senin tahmini yum günün 27 şubatmış.yani yumdan 2 gün önce denemişsinn.
bioritim için dogum tarihin gerekiyorr.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elara canımsın ya herkesi mutlu etmek için uğraşmışsın,cetveller falan.Allah gönlüne göre versin canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar