bera faziletli ,seckin olma demekk.sahabe ismiydi galiba
nil de bildigin nil nehri
ikisinin uyumu güzel,hoşuma giidyor benim.
Bende bebegim kizda olsa erkekte olsa ikinci ismini Bera koyacam sahabe ismi ve ben bu ismi cok begeniyorum...............
ay göz rengine baskarmısınızz
Kiz Elara cocukluk fotonu mu koydun yoksam?
Evet canım ya, kemiğin içinde bir kitleymiş etrafıda iltihaplıymış, kötü huylu cıkarsa bebeği alma ihtimalini söylemiş drlar. Allah asla yaşatmasın. Garibim gebe gebe çektiği sıkıntıya bak. İnşallahhhhhh iyi huyludurda bir sorun çıkmadan bebeğini alır kucağına. Çok zor durumda kızcagız.
Cok üzüldüm InsaAllah iyi huyludur dua edecem Rabbim ona ve bebegine uzun ve saglikli ömürler versin .......
haskenam hoşşşşşşşgeldin nasılsın görüşmeyeli
Hosbulduk Cano iyi diyeyim de iyi olayim yorgunum ama Boncugun haberinden sonra cokta üzgünüm .....
haskena hoşgeldinnnnnnn:cee:cee:cee:cee
Hosbuldum canim..........
selam kızlarr iyi akşamlarrrrrr
haskena hoşgeldinnnn
ezel yarın sabah test yapcak kakule hamıle mımoza kımyasal gebelıkk
boncuğunda ıyı huylu cıkmasını beklıyoruzzz ur un
Hosbuldum canim bende bi taraftan gecmisi okumaya calisiyordum ezelve kakuleeye cok sevindim Mimozanin kimyasal gebelik oldugunu bilmiyordum Rabbim hayirlisini versin diyelim Boncugun haberi beni cok üzdü Rabbim ona tez zamanda sifasini versin InsaAllah.... Senin hamislik nasil gidiyor canim hersey yolundadir insaAllah.....
kızlarrrrrr
bugün ezel ve umut için dua edicektikkkk oğluşları olsun diyeeeeee
HADİ ŞİMDİ EDELİMM BURDAKİ ARKADAŞLARLA YARIN SABAHTAN DİĞER ARKADAŞLARDA OKUR
ŞİMDİ HERKES AKLINA İLK GELEN DUAYI OKUSUN UMUT İÇİN KUCAĞINDA ERKEK BEBEİŞYANINDA KOCASI VE 9 YAŞINDAKİ KIZINI CANLI CANLI GÖRÜR GIBI HAYAL EDELİM
EZELINDE OĞLUNU KUCAĞINA ALMIŞŞ KOCİŞİ YANINDAA MUTLULUKTAN GÖZLERININ İÇLERİ PARLIYOO HEPSİNİNDEEEEEE
HADİ BİSMİLLAHHH:cee:cee:cee:cee:cee:cee
Hepinizin duasina cani gönülden Amin diyorum Rabbim ona uzanan hicbir eli bos cevirmesin insaAllah......