hamileyimmmmmmmm hamileyimmmmmm-ciko-rgulu:sila::1::gulegule::kayris:-hmm:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis:
:teytey::teytey::teytey::besik::bebek:
-alkis
çok şükür iyiyiz teyzesi.yürüme çabası içinde bakalım ama tembeliz heralde yaşını geçecek...
haskena hoşgeldin özlemişiz yaa
sayfaları da okuma özet geçeriz sana yorulma
Ben bu 753 sayfayi nasil bitirecem gözlerimi lazerle cizdirmistim bunlarin okuduktan sonra bi cizim daha ister benim gözler....Hosbuldum canim özledim hepinizi bi bakayim dedim ay emzigini kaybetmis cocuklar gibi mutsuzdum kimsecikler yok diye sen ve Umut Gemisi iyi geldiniz bana bende kara kara düsünüyordum beni unutmuslar diyordum msj beni mutlu etti....
aybamu yeni hatırladım.canım....
kızın hayırlı olsun....bizede dua et canımmmmmmmmmmmmm
ne zamandır yoktun..hatlar karıştı bende yine...
kahretsin yine çok güzelimde Haskena olsun![]()
haskena ne zaman gelecekmiş özledim valla
cnm ben seni haftasonu bekliyodum doğrusu nasıl geçti, gerçi nasıl geçebilirde işte
Haskena merhaba hoşgeldin...
Canım bayağı şey var ama hangisinden başlanırki, bizi şu anda üzen en büyük olay Boncuk arkadaşın ayağında çıkan körolası ur. Çok acılar çekiyor. Şu anda ona dua ediyoruz. Elimizden gelenin en iyisi bu....
Ay canim ya ne uru Boncuk hep ayagindaki agridan sikayetciydi urmuymus o Rabbim sifasini versin dualarim onunla.........
sağol canım. 5 ayımız bitti altıya adım attık. İki oğlum var benim bu bebişimde kız olacak allahın izniyle doktor amcamız öyle dedi..... Sen hamile adayısın sanırım......
allah kızına pembiş giysiler pembiş toklar takmayı nasip eder işallah bizde bi oğluşlarımız göbüşümüze konsun diye bekliyoruz işte hayırlısı ne ise o olsun sen oğullarında denedınmı bişeyler hatırlıyonmu
tazmanyacım üzülme sağlık olsun,gelecek aya işallah.canım senin kızın kaç yaşında? ve kaç aydır deniyorsun hamile kalmayı?
sağol cnm ama işte umut ediyorsun. 3 yasında kızım var 2 aydır nıyetlendık ama vaz geçtıım ben ya yapmıcam cocuk falan cok zor cokkkkk:dertli: