Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
hamileyimmmmmmmm hamileyimmmmmm-ciko-rgulu:sila::1::gulegule:-kop-kop-kop-kop:kayris:-hmm:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::evet::evet::evet::utan::hamis::teytey::teytey::teytey::besik::bebek::eek:-alkis:huri::huri::huri:

cannnııımmmmm çoooook sevinndimmmmm:1::1::kayris::kayris::kayris::kayris::gulbis::gulbis::gulbis::
salincak::utan::utan::utan::
teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah tamamına erdirsiiiinnn..işalllahh kızın olur canımmm..tabi önce sağlıklı olsuuunn

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
çok şükür iyiyiz teyzesi.yürüme çabası içinde bakalım ama tembeliz heralde yaşını geçecek...

Canim benim kizim 11 aylikken yürümüstü tam anlami ile ama doktorum demistikki ne kadar gec yürüse o kadar iyi omurilik daha az hasar görüyormus yani 15 ayina kadar yolu var birak prensesi rahat olsun....

haskena hoşgeldin özlemişiz yaa

Hosbuldum canim benim bende sizi özledim....

sayfaları da okuma özet geçeriz sana yorulma

Ay sorma canim ya daha 157 .sayfadayim zaten 120 li sayfalarda gitmistim söyle Ilk sayfayada baktim hamisler varmis .....:ninni:Ben bu 753 sayfayi nasil bitirecem gözlerimi lazerle cizdirmistim bunlarin okuduktan sonra bi cizim daha ister benim gözler....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Hosbuldum canim özledim hepinizi bi bakayim dedim ay emzigini kaybetmis cocuklar gibi mutsuzdum kimsecikler yok diye sen ve Umut Gemisi iyi geldiniz bana bende kara kara düsünüyordum beni unutmuslar diyordum msj beni mutlu etti....:huhuu:

cnm ben seni haftasonu bekliyodum doğrusu nasıl geçti, gerçi nasıl geçebilirde işte

OP
B

breeze

Misafir
kızzlaarrr selaammm...pek giremiyorum bu aralar..
kakuleye çook sevindim..mimozadan haberi olan var mı??

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kahretsin yine çok güzelimde Haskena olsun :hihi: :hihi:

Canim benim o güzellik senin yüreginde dilinde .............

haskena ne zaman gelecekmiş özledim valla:panter:

Bende sizi özledim ve geldim ................

cnm ben seni haftasonu bekliyodum doğrusu nasıl geçti, gerçi nasıl geçebilirde işte

Canim görümcemin kizlari rahatsizlardi tam onlar düzeldi dedik bu defa benim kizim rahatsizlandi baktim olacak gibi degil onlardan benim kiza benim kizdan onlara böyle bi kisir döngü olusacak erken döndüm hem onlar rahat etsin cocuklar zaten cok yiprandilar hemde benim kizda cok huzursuzlandi odasini yatagini istemeye basladi döndüm geldim ama cok yorucu ve bi o kadarda yipraticiydi neyse ben hafta sonu dinlenip atlatabilirim , Rabbim görümceme yardim etsin ........

Haskena merhaba hoşgeldin...

Hosbuldum canim nasilsiniz varmi yeni gelismeler gerci bu arada gecmiside okumaya calisiyorum ......

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Canım bayağı şey var ama hangisinden başlanırki, bizi şu anda üzen en büyük olay Boncuk arkadaşın ayağında çıkan körolası ur. Çok acılar çekiyor. Şu anda ona dua ediyoruz. Elimizden gelenin en iyisi bu....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Canım bayağı şey var ama hangisinden başlanırki, bizi şu anda üzen en büyük olay Boncuk arkadaşın ayağında çıkan körolası ur. Çok acılar çekiyor. Şu anda ona dua ediyoruz. Elimizden gelenin en iyisi bu....

Ay canim ya ne uru Boncuk hep ayagindaki agridan sikayetciydi urmuymus o Rabbim sifasini versin dualarim onunla.........

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Ay canim ya ne uru Boncuk hep ayagindaki agridan sikayetciydi urmuymus o Rabbim sifasini versin dualarim onunla.........

Evet canım ya, kemiğin içinde bir kitleymiş etrafıda iltihaplıymış, kötü huylu cıkarsa bebeği alma ihtimalini söylemiş drlar. Allah asla yaşatmasın. Garibim gebe gebe çektiği sıkıntıya bak. İnşallahhhhhh iyi huyludurda bir sorun çıkmadan bebeğini alır kucağına. Çok zor durumda kızcagız.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
sağol canım. 5 ayımız bitti altıya adım attık. İki oğlum var benim bu bebişimde kız olacak allahın izniyle doktor amcamız öyle dedi..... Sen hamile adayısın sanırım......

allah kızına pembiş giysiler pembiş toklar takmayı nasip eder işallah bizde bi oğluşlarımız göbüşümüze konsun diye bekliyoruz işte hayırlısı ne ise o olsun sen oğullarında denedınmı bişeyler hatırlıyonmu

OP
M

minietek

Misafir
selam kızlarr iyi akşamlarrrrrr

haskena hoşgeldinnnn

ezel yarın sabah test yapcak kakule hamıle mımoza kımyasal gebelıkk

boncuğunda ıyı huylu cıkmasını beklıyoruzzz ur un

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
tazmanyacım üzülme sağlık olsun,gelecek aya işallah.canım senin kızın kaç yaşında? ve kaç aydır deniyorsun hamile kalmayı?

sağol cnm ama işte umut ediyorsun. 3 yasında kızım var 2 aydır nıyetlendık ama vaz geçtıım ben ya yapmıcam cocuk falan cok zor cokkkkk:dertli:

OP
M

minietek

Misafir
kızlarrrrrr

bugün ezel ve umut için dua edicektikkkk oğluşları olsun diyeeeeee

HADİ ŞİMDİ EDELİMM BURDAKİ ARKADAŞLARLA YARIN SABAHTAN DİĞER ARKADAŞLARDA OKUR

ŞİMDİ HERKES AKLINA İLK GELEN DUAYI OKUSUN UMUT İÇİN KUCAĞINDA ERKEK BEBEİŞYANINDA KOCASI VE 9 YAŞINDAKİ KIZINI CANLI CANLI GÖRÜR GIBI HAYAL EDELİM

EZELINDE OĞLUNU KUCAĞINA ALMIŞŞ KOCİŞİ YANINDAA MUTLULUKTAN GÖZLERININ İÇLERİ PARLIYOO HEPSİNİNDEEEEEE

HADİ BİSMİLLAHHH:cee:cee:cee:cee:cee:cee

OP
M

minietek

Misafir

sağol cnm ama işte umut ediyorsun. 3 yasında kızım var 2 aydır nıyetlendık ama vaz geçtıım ben ya yapmıcam cocuk falan cok zor cokkkkk:dertli:

tazmanya çok çabuk pes etmedınmı cnm 2 ay diyorsun bır sabret

bır daha kı ay yumurtlama gunu öncesı sonrası ilişki denesen hiç kalkmasan yumurtlama gününüde ateşle takip edip netleştirsen olmaz mıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar