OP
Umut Gemisi
Misafir
- #7.501
kociş geliyormuşş cıkıyorumm geceee duşumu alır gelirimmm
hadin byee
kociş geliyormuşş cıkıyorumm geceee duşumu alır gelirimmm
hadin byee
süpermiş avatarın. kaç aylık bebeğin. kaç cocugun vardı cnm
sağol canım. 5 ayımız bitti altıya adım attık. İki oğlum var benim bu bebişimde kız olacak allahın izniyle doktor amcamız öyle dedi..... Sen hamile adayısın sanırım.......
ne mutlu sana Aybamu,Allah iki meyveden de tattırmış.Allah bize de tattırsın senin oğluşlardan bir tane.aminn.
Amin canım benim. Allah hepinizin kalbine göre versin. Bende kız çok istiyordum iki oğlandan sonra ama inanılmaz istemiştim daha öncede söylemiştim hatta kıbrısa gidip tüp bebekle cinsiyet seçelim diye düşünmeye başlamıştık ama ben son anda allahın işine karışmıcam hayırlısı neyse onu versin dedim. Allaha şükür allahta kalbime göre verdi sağlıkla kucağıma almayıda nasip etsin inşallah. allah isteyen herkesin kalbindekini versin inşallahhhhhhh hamile hamile dua edeyim bol bol size sizde bana -ciko
evet canım,müminin mümine duası makbuldür.lütfen b.zlere tek tek dua et.umut gemisini yani beni de unutma.Ben de kızımdan sonra sağlıklı ömürlü bir oğlum olsun çok ama çok istiyorum,aklımdan çıkmıyor.çok dua et hamiş halinle...Allah seni de sağsağlim kızına kavuştursun işallah...
kakuş tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş.hamileyimmmmmmmm hamileyimmmmmm-ciko-rgulu:sila::1::gulegule::kayris:-hmm:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis:
:teytey::teytey::teytey::besik::bebek:
-alkis
Esram hoşgeldin canımmmmkızlar günaydın buldum sizi nihayet çok mutluyum valla nasılsınız
Teşk ederim canım daha iyisi olmayan herkese inş.Yaprak hayırlı olsun araban...
YAPRAK CANIM GÖRÜŞEMİYORUZ HİÇ SENİNLE BİR TÜRLÜ DENK GELEMEDİK BİRBİRİMİZE NE ZAMANDIR MUHABBET EDEMİYORUZ CANIM BENİM KIZ BEN SİNİRİMİ SENDEN ÇIKARABİLİRMİYİM II. LEVENTİN GÜZEL ANNESİ HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞAALLAH SENİN ARABANDA HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN İNŞAALLAH
Saol canım teşk ederim evet görüşemiyoruz takip ediyorum ama sizi hayırlı haberini bekliyorum inş. yarın sana çok gülüyorum maaşaallah neşe dolu kıpır kıpırsın Allah bozmasın hep öyle kal öptüm canımm
EVET YA BANLAMIŞLAR BİDE
Hiç mi gururnuz yok ? Sizin gibi satıcılar bu siteye giremez DİYE YAZMIŞ YOSMAM NEYİ SATTIYSAK MAL GİBİ GÖRÜYORLAR HERALDE KENDİLERİNİ ALINIP SATILIYORLAR
gece 1de çıktım ne çok yazmışsınız maşallah ya okuyamadım hepsini
ben hep sola yatardım eşim sağımdaydı.ondan mı 4 kilo doğdu acaba iyi beslenmiş
kız 6 ay ne ki daha son 10 güne kadar olur bişey olmaz tecrübeyle sabit
Aybamu hoşgeldin şekerim nasılsınn kızın nasıl valla uğraştık herkes gelsin diye ama banı yiyip yiyip oturduk aşağıheyyyyy hey ben geldim ben geldiiimmmm :cee buldum sizi sonunda yaaa aramadığım yer kalmadı...:dertli: insan bi haber verir biz şuralardayız buralardayız diyeeee .... olsun ama buldum ya sizi şükür
heheh iyi olmuş ortalığı hep o karıştırmadımı biz ne güzel tencere mencere kısırak gidiyoduk ne zararımız vardı kendileri kaybetti şekerim iyi oldu onadakızlarr diger tarafta yine mesajlar silinmiş 4.sayfa düşmüş sayfa
ayrıca kezan de banlanmışşh
ay cok güldümmm
Canım ben ilk ayakkabı aldım ayakları yere sağlam bassın diye. Saçma gelebilir ama don ne kadar mantıklıysa bu da o kadar mantıklı bence sende bi ayakkabı al aybamu mantığı
Yupi fistiklar ben geldim özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama cokta yorgunum sayfalari görünce gözüm döndü ne yazdiniz kizlar bu kadar ben nasil okuyacam bu kadar sayfayi bana yazik degil mi beni 3-5 gün beklemeyin anca sayfalari okurum ..........:cee
hoşgeldin haskena nasılsın? bizde seni özledik.
anaaaaaaaaaaaaaaaa haskena gelmişhoşgeldin canım nasılsın-ciko
Iyiyim canim cok yorgunum bi göz atayim dedim artik diger günler gecmisi okumaya devam ederim sen nasilsin kizin nasil ?