Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tazmanyacım üzülme sağlık olsun,gelecek aya işallah.canım senin kızın kaç yaşında? ve kaç aydır deniyorsun hamile kalmayı?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sağol canım. 5 ayımız bitti altıya adım attık. İki oğlum var benim bu bebişimde kız olacak allahın izniyle doktor amcamız öyle dedi..... Sen hamile adayısın sanırım.......

ne mutlu sana Aybamu,Allah iki meyveden de tattırmış.Allah bize de tattırsın senin oğluşlardan bir tane.aminn.

aybamu

Üye
Tepki
38
ne mutlu sana Aybamu,Allah iki meyveden de tattırmış.Allah bize de tattırsın senin oğluşlardan bir tane.aminn.

Amin canım benim. Allah hepinizin kalbine göre versin. Bende kız çok istiyordum iki oğlandan sonra ama inanılmaz istemiştim daha öncede söylemiştim hatta kıbrısa gidip tüp bebekle cinsiyet seçelim diye düşünmeye başlamıştık ama ben son anda allahın işine karışmıcam hayırlısı neyse onu versin dedim. Allaha şükür allahta kalbime göre verdi sağlıkla kucağıma almayıda nasip etsin inşallah. allah isteyen herkesin kalbindekini versin inşallahhhhhhh hamile hamile dua edeyim bol bol size sizde bana -ciko

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Amin canım benim. Allah hepinizin kalbine göre versin. Bende kız çok istiyordum iki oğlandan sonra ama inanılmaz istemiştim daha öncede söylemiştim hatta kıbrısa gidip tüp bebekle cinsiyet seçelim diye düşünmeye başlamıştık ama ben son anda allahın işine karışmıcam hayırlısı neyse onu versin dedim. Allaha şükür allahta kalbime göre verdi sağlıkla kucağıma almayıda nasip etsin inşallah. allah isteyen herkesin kalbindekini versin inşallahhhhhhh hamile hamile dua edeyim bol bol size sizde bana -ciko

evet canım,müminin mümine duası makbuldür.lütfen b.zlere tek tek dua et.umut gemisini yani beni de unutma.Ben de kızımdan sonra sağlıklı ömürlü bir oğlum olsun çok ama çok istiyorum,aklımdan çıkmıyor.çok dua et hamiş halinle...Allah seni de sağsağlim kızına kavuştursun işallah...

aybamu

Üye
Tepki
38
evet canım,müminin mümine duası makbuldür.lütfen b.zlere tek tek dua et.umut gemisini yani beni de unutma.Ben de kızımdan sonra sağlıklı ömürlü bir oğlum olsun çok ama çok istiyorum,aklımdan çıkmıyor.çok dua et hamiş halinle...Allah seni de sağsağlim kızına kavuştursun işallah...

amin canım inşallahhh :eek:pucuk:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
selam kzılar...
evet bende ateş ölçmeye karar verdim.hem ateş ölçücem hemde test yapıcam.bakalım ne sonuç çıkacak....

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
aybamu yeni hatırladım.canım....
kızın hayırlı olsun....bizede dua et canımmmmmmmmmmmmm
ne zamandır yoktun..hatlar karıştı bende yine...:hihi:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hamileyimmmmmmmm hamileyimmmmmm-ciko-rgulu:sila::1::gulegule:-kop-kop-kop-kop:kayris:-hmm:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::evet::evet::evet::utan::hamis::teytey::teytey::teytey::besik::bebek::eek:-alkis:huri::huri::huri:
kakuş tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş.
kızlar günaydın buldum sizi nihayet çok mutluyum valla nasılsınız
Esram hoşgeldin canımmmm
Yaprak hayırlı olsun araban...
Teşk ederim canım daha iyisi olmayan herkese inş.
YAPRAK CANIM GÖRÜŞEMİYORUZ HİÇ SENİNLE BİR TÜRLÜ DENK GELEMEDİK BİRBİRİMİZE NE ZAMANDIR MUHABBET EDEMİYORUZ CANIM BENİM KIZ BEN SİNİRİMİ SENDEN ÇIKARABİLİRMİYİM II. LEVENTİN GÜZEL ANNESİ HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞAALLAH SENİN ARABANDA HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN İNŞAALLAH

Saol canım teşk ederim evet görüşemiyoruz takip ediyorum ama sizi hayırlı haberini bekliyorum inş. yarın sana çok gülüyorum maaşaallah neşe dolu kıpır kıpırsın Allah bozmasın hep öyle kal öptüm canımm

EVET YA BANLAMIŞLAR BİDE
Hiç mi gururnuz yok ? Sizin gibi satıcılar bu siteye giremez DİYE YAZMIŞ YOSMAM NEYİ SATTIYSAK MAL GİBİ GÖRÜYORLAR HERALDE KENDİLERİNİ ALINIP SATILIYORLAR
:cokkomik::cokkomik:
gece 1de çıktım ne çok yazmışsınız maşallah ya okuyamadım hepsini:)

ben hep sola yatardım eşim sağımdaydı.ondan mı 4 kilo doğdu acaba iyi beslenmiş:)

kız 6 ay ne ki daha son 10 güne kadar olur bişey olmaz tecrübeyle sabit :cokkomik:
:cokkomik::cokkomik: bencede olmaz ama böyle değildi zaten bunda değişti adam işime geliyo ama boşverr
heyyyyy hey ben geldim ben geldiiimmmm :cee buldum sizi sonunda yaaa aramadığım yer kalmadı...:dertli: insan bi haber verir biz şuralardayız buralardayız diyeeee .... olsun ama buldum ya sizi şükür :hihi:
Aybamu hoşgeldin şekerim nasılsınn kızın nasıl valla uğraştık herkes gelsin diye ama banı yiyip yiyip oturduk aşağı :cokkomik:
kızlarr diger tarafta yine mesajlar silinmiş 4.sayfa düşmüş sayfa:D

ayrıca kezan de banlanmışş hahahahah
ay cok güldümmm
heheh iyi olmuş ortalığı hep o karıştırmadımı biz ne güzel tencere mencere kısırak gidiyoduk ne zararımız vardı kendileri kaybetti şekerim iyi oldu onada
Canım ben ilk ayakkabı aldım ayakları yere sağlam bassın diye. Saçma gelebilir ama don ne kadar mantıklıysa bu da o kadar mantıklı bence sende bi ayakkabı al aybamu mantığı :cokkomik:

Eneee bende ilk fenerbahçe takımı aldım kanımca fanatikk olucak ozaman :cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Yupi fistiklar ben geldim özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama cokta yorgunum sayfalari görünce gözüm döndü ne yazdiniz kizlar bu kadar ben nasil okuyacam bu kadar sayfayi bana yazik degil mi beni 3-5 gün beklemeyin anca sayfalari okurum ..........:cee

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Yupi fistiklar ben geldim özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama cokta yorgunum sayfalari görünce gözüm döndü ne yazdiniz kizlar bu kadar ben nasil okuyacam bu kadar sayfayi bana yazik degil mi beni 3-5 gün beklemeyin anca sayfalari okurum ..........:cee

hoşgeldin haskena nasılsın? bizde seni özledik.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Biri bana burada neler oldugunu anlatsin ne Ezel ,Mimoza,Kakulee hamile mi ? Kiz benim yoklugum ugur getirmis bu topige acaba 2 hafta daha mi gitsem biryerlere yanlis okumadim degilmi ?:1::1::1::1::1:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar, Allahın selamı üzerinize olsun, bebeklerinizle birlikte bütün dilekleriniz bugün kabul olsun.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
anaaaaaaaaaaaaaaaa haskena gelmişhoşgeldin canım nasılsın-ciko

Hosbuldum canim özledim hepinizi bi bakayim dedim ay emzigini kaybetmis cocuklar gibi mutsuzdum kimsecikler yok diye sen ve Umut Gemisi iyi geldiniz bana bende kara kara düsünüyordum beni unutmuslar diyordum msj beni mutlu etti....:huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar