Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım bugün çaya gittim arkadaşa oh tıka basa tokum,evdekilere de mercimek çorbası börek falan ayarlıcam istemezlerse makarna falanda hazırlayabilirim bakacağız artık sen naptın kızlar börek taze değil canınız çekmesin:cokkomik:umut bi börek tarifi aldım bugün arkadaştan patatesli ama süt var içinde yahu

ay nasıl versene tarifi.hemen denerim çok severim değişik tarifler denemeyi.malum pataresciyiz deneyelim,kız ezellllllllll yaz ablan tarif vercek yaparsın yersin en alkalisinden...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım bugün çaya gittim arkadaşa oh tıka basa tokum,evdekilere de mercimek çorbası börek falan ayarlıcam istemezlerse makarna falanda hazırlayabilirim bakacağız artık sen naptın kızlar börek taze değil canınız çekmesin:cokkomik:umut bi börek tarifi aldım bugün arkadaştan patatesli ama süt var içinde yahu

rengin biz onu soda ile yaparız .değiştirmek elimizde sen ver tarifi ben onu alkali yapayım.

OP
E

_eZeL_

Misafir
ay nasıl versene tarifi.hemen denerim çok severim değişik tarifler denemeyi.malum pataresciyiz deneyelim,kız ezellllllllll yaz ablan tarif vercek yaparsın yersin en alkalisinden...

canım sen yaz ben birazdan çıkıcam yarın yazarım tarifleri belki ihtiyacım kalmaz yarın hamiş haberiyle gelirim inşaAllah :eek:ys:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
rengin gezmelerde çay içme,mideme dokunuyor içmiyorum de yanında poşet yeşilçay götür.ben öyle yapıyorum.:eek:ky:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tabi bunları sadece eşişm yiyecek artık yarına da yeter,yarın yemek derdim yok çok.Ben sadece çorba salata ve yoğurt yicem.Ay renginn vucut alıştı heralde ya bugüğn çok sarsmadı diyet.ay sadece çorba salata meyve yiyom ya ayyy iyi dayanıyorum valla.sadece pazar günü balık ızgara yicem.sende 4 günde 1 kg gitmiş midir?

umut dietin çok sıkı canım ya senin kızın hem emiyo hemde küçük yani biraz gevşet bence bol süt ve su iç yani sıvı ben kilolarımı öyle veriyorum doğumdan sonra zaten yeni bebeği şimdi düşünmüyosun bebeğin hala besleniyo senden canım

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ben çıkıyorum mesai bitti yarın görüşürüz dua edin benim için hayırlı haberlerle geleyim

OP
M

Mertim

Misafir
ilk sayfadaki bilgilerinii yaz ekleyim senide tabloyaa.takip edelimm
okumakla kalma sohbetede katıll cnm

Sat:13 subat
Iliski:25 subat
Regl dng:28 gun
Beklenmeyen adet:Yarin
Sonuc: Insallah Pozitif olur :)
Tesekkur ederim Elara...Buarada herkese selam kizlar..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut dietin çok sıkı canım ya senin kızın hem emiyo hemde küçük yani biraz gevşet bence bol süt ve su iç yani sıvı ben kilolarımı öyle veriyorum doğumdan sonra zaten yeni bebeği şimdi düşünmüyosun bebeğin hala besleniyo senden canım

ay sorma sürahi yanımda günde 3 lt yi buluyor su içmem,tabi wc den çıkamıyorum.ama bol meyve yiyorum muz hariç meyve de süt yapar ya.ama hiç protein yok böyle olmayacak haftaya tavuk ve balık ızgara ekliycem akşam yemeklerime.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar