Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
boncuk amilyattan çıksada sonucu ancak 1 hafta sonra falan belli olur patalojiye gönderirler parçayı tahlil için ama umarım kolay geçmiştir ameliyat

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canımm valla bılldıgın meyveler

portakal kabuğunu soyarak
ayva ıyıce yıkayarak cekırdek çıkararak
elma çekırdekler cıkararak
havuc iyice yıkıyorum altını ve üstünü koparıyorum

nar dış kabuğunu soyarak denedım çok güzel oldu

ama muz olmaz mesela onun çıkacak kadar suyu yok ben yapmam yazık meyvaya

üzüm aklına ne gelırse canım lımonun da kabuklarını soyup suyunu çıkardıktan sonra lımonata hazırlayabılırsın

ben phılıpsın kını aldım ıcınden bırde meyve ve sebze suları içerek detoks ve dıet uygulamaları anlatılmıs ben akşam ya meyva karısımları ıcıyorum ya da sütt ama meyve karısımı gaz yaptı bende

mini burda muzu ezip içine süt bal çilek hindistan cevizi üstüne de fındık koyuyorlar adı atom süper oluyor...

OP
E

_eZeL_

Misafir
haklısın.anca çıkar..
senin beklenen adet yarınmı ezell.

evet canım yarın beklenen adet tarihim tabi hamile değilsem ya da gecikme olmazsa

kakule senin akıntın oldumu hiç bu ay benim sarı renkte akıntım var bide biraz öncede beyaz krem kıvamında akıntım olduğunu fark ettim

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
dün çok azdı dediğin gibi şeffaf değildi ama bugün çok akıntım var ıslatan cinsten :deli:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
bence hamilesin ezel hadi inşallah.
yaa bide ben senden önce yapmama rağmen senin 30 gün sürüyor ya senin oğlun benim kızımdan daha büyük görünüyor:lala:

OP
M

minietek

Misafir
mini burda muzu ezip içine süt bal çilek hindistan cevizi üstüne de fındık koyuyorlar adı atom süper oluyor...

ooo süperr bır karısımmmm

burda dedın ya orası neresı kızz

bu arada bugün hürrem yok geçen ev kazasından sonra ne yaptı acaba

evet çokk zor durumu ya hamıle hamıle

eehhhh eehhhh olur ben çok tecrübeliyim de ondan oldu site yönetimide anladı bendeki cevheri :eek:ky:
-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko

hay senın havanı yıyım artıss yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar