OP
_eZeL_
Misafir
- #7.281
boncuk amilyattan çıksada sonucu ancak 1 hafta sonra falan belli olur patalojiye gönderirler parçayı tahlil için ama umarım kolay geçmiştir ameliyat
canımm valla bılldıgın meyveler
portakal kabuğunu soyarak
ayva ıyıce yıkayarak cekırdek çıkararak
elma çekırdekler cıkararak
havuc iyice yıkıyorum altını ve üstünü koparıyorum
nar dış kabuğunu soyarak denedım çok güzel oldu
ama muz olmaz mesela onun çıkacak kadar suyu yok ben yapmam yazık meyvaya
üzüm aklına ne gelırse canım lımonun da kabuklarını soyup suyunu çıkardıktan sonra lımonata hazırlayabılırsın
ben phılıpsın kını aldım ıcınden bırde meyve ve sebze suları içerek detoks ve dıet uygulamaları anlatılmıs ben akşam ya meyva karısımları ıcıyorum ya da sütt ama meyve karısımı gaz yaptı bende
ezel senin tecrübe puanın nasıl öyle oldu kızz
boncuk amilyattan çıksada sonucu ancak 1 hafta sonra falan belli olur patalojiye gönderirler parçayı tahlil için ama umarım kolay geçmiştir ameliyat
eehhhh eehhhh olur ben çok tecrübeliyim de ondan oldu site yönetimide anladı bendeki cevheriky:
eehhhh eehhhh olur ben çok tecrübeliyim de ondan oldu site yönetimide anladı bendeki cevheriky:
haklısın.anca çıkar..
senin beklenen adet yarınmı ezell.
dün çok azdı dediğin gibi şeffaf değildi ama bugün çok akıntım var ıslatan cinsten :deli:
ne renkti beyazmıydı seninde yoksa sarımtırak mı_?
mini burda muzu ezip içine süt bal çilek hindistan cevizi üstüne de fındık koyuyorlar adı atom süper oluyor...
bu arada bugün hürrem yok geçen ev kazasından sonra ne yaptı acaba
-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-cikoeehhhh eehhhh olur ben çok tecrübeliyim de ondan oldu site yönetimide anladı bendeki cevheriky:
bence hamilesin ezel hadi inşallah.
yaa bide ben senden önce yapmama rağmen senin 30 gün sürüyor ya senin oğlun benim kızımdan daha büyük görünüyor
sarı gibi beyaz gibi krem rengi diyelim biz ona:zonk:
sarı gibi beyaz gibi krem rengi diyelim biz ona:zonk:
-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko
hay senın havanı yıyım artıss yaaa
ooo süperr bır karısımmmm
burda dedın ya orası neresı kızz
evet ya noolmuş senin puanlar kalpler öyle ne yaptın kız :dertli:
: