Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ezelcim keşke akşamları da katılabilsen bize,evde net yok dimi?

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
dereotunda ve rokadaki kalsiyumm süttekinden çok daha fazlaymış..sütle kalsiyum ilişkisini direk kuramayız dedi seda sayanda bi doktor..içindeki fosfor kalsiyum etkisini azaltıyomuş..sütçülere duyuruluur:) kakuşda hamiş benden başka kalmadı mı sütçüüü

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
dereotunda ve rokadaki kalsiyumm süttekinden çok daha fazlaymış..sütle kalsiyum ilişkisini direk kuramayız dedi seda sayanda bi doktor..içindeki fosfor kalsiyum etkisini azaltıyomuş..sütçülere duyuruluur:) kakuşda hamiş benden başka kalmadı mı sütçüüü

evet ben sütüm bol olsun diye sürekli dereotu yerim.incir ve dereotu en fazla süt yapan şeyler çünkü kalsiyum oranı çok fazla...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
2654.jpg
[/url][/IMG]

Canım ne güze3l bir haber bu böyle:) Çok sevindim canım inşallah kızın sağlıkla yola çıkmıştır

tuam

Yeni Üye
Tepki
9
son adet tarihin
adet döngünü
ilişki gününü yazsana cnm
Allah gönlüne göre versin inş
senin daha hamile oldugun belli degil dimi,
6 martmıydı ilişki gününn

son sat 21 subat adet döngüm 30 31 iliski gunü 6 marti 7ye baglayan gece ama iliskiden birgün önce elime kaygan sivi geldi ve 2gün öncesinde akinti sanirim erken yumurtladim daha henüz belli degil hamillegim ilgilendigin icin tesekkurler canim:dertli:-yardim

OP
E

Elara

Misafir
karlar erimeden kızımı bidaha cıksarıyım dışarııı
görüşrüüzz kızlarr
tuam gelince cvp yazarım sanaa

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ay bilmiyorumda çok alakasız tipler, pascal, asena, zeynep tunuslu, ebru destan,en bombası nihat olmuş felsefesini konuşturur artık ıssız adada :cokkomik:

ay asena ebru destan niye katılmışlar şekerim,manikürleri bozulur oralarda kuaför yok manikürcü yok,masajcı yok ay tüh ne yapcaklar şimdi.yanlarında götürsünler bari:cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
son sat 21 subat adet döngüm 30 31 iliski gunü 6 marti 7ye baglayan gece ama iliskiden birgün önce elime kaygan sivi geldi ve 2gün öncesinde akinti sanirim erken yumurtladim daha henüz belli degil hamillegim ilgilendigin icin tesekkurler canim:dertli:-yardim

tuam hayırlısı bakalım bence en önemlisi yumurtlama günü tek ilişki sende bunu yapmışsın hayırlısıysa olsun inşaAllah

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yok canım eve net bağlatmadık eşimin iş yerindede var bende tüm gün net başındayım gerek duymadık çok gerekli olursa eşimin iş yeri eve çok yakın oraya gidip bağlanıyorum

anladım canımzaten fazla nete girme,şehzade radyasyona maruz kalmasın dimi ama,kıyamayız ona

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızıma yoğurdunu yedireceğim kızlar,görüşürüz.

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Rabbim boncuguma saglik sihhat versin insallahhh zor durum insallah iyi huylu olur Allahim sen bacimiza yardim ettttt

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
cnm harikaa olmuşş yaaaa
ordakide sensin dimi.maşallahhh ne kadarr zayıf duruyorsunn.dogum kilon pek kalmaış cn
mutfagınada bayıldım kocamannnn.amerikan mutfak tazrındamı yatınız.yani salonlamı birleştirdiniz?
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinn

11 kisilik b ir ekiple top oynamaya geliyom gule gule otur canim cok guzel ya ve moderennnnnnn-ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar