OP
_eZeL_
Misafir
- #7.241
Ezelll sesin çıkmıyo güzelimm
hayırdır sessiz sessiz bize süprizmi hazırlıyosun :sinifsinif:
umutçum burdayım okuyorum yazılanları ama işim var biraz
Ezelll sesin çıkmıyo güzelimm
hayırdır sessiz sessiz bize süprizmi hazırlıyosun :sinifsinif:
survivora katılcaklar belli olmuş nihat doğanda var
dereotunda ve rokadaki kalsiyumm süttekinden çok daha fazlaymış..sütle kalsiyum ilişkisini direk kuramayız dedi seda sayanda bi doktor..içindeki fosfor kalsiyum etkisini azaltıyomuş..sütçülere duyuruluurkakuşda hamiş benden başka kalmadı mı sütçüüü
[/url][/IMG]
yanına Türk işi koyun da alır heralde
son adet tarihin
adet döngünü
ilişki gününü yazsana cnm
Allah gönlüne göre versin inş
senin daha hamile oldugun belli degil dimi,
6 martmıydı ilişki gününn
ezelcim keşke akşamları da katılabilsen bize,evde net yok dimi?
ay bilmiyorumda çok alakasız tipler, pascal, asena, zeynep tunuslu, ebru destan,en bombası nihat olmuş felsefesini konuşturur artık ıssız adada
son sat 21 subat adet döngüm 30 31 iliski gunü 6 marti 7ye baglayan gece ama iliskiden birgün önce elime kaygan sivi geldi ve 2gün öncesinde akinti sanirim erken yumurtladim daha henüz belli degil hamillegim ilgilendigin icin tesekkurler canim:dertli:-yardim
yok canım eve net bağlatmadık eşimin iş yerindede var bende tüm gün net başındayım gerek duymadık çok gerekli olursa eşimin iş yeri eve çok yakın oraya gidip bağlanıyorum
cnm harikaa olmuşş yaaaa
ordakide sensin dimi.maşallahhh ne kadarr zayıf duruyorsunn.dogum kilon pek kalmaış cn
mutfagınada bayıldım kocamannnn.amerikan mutfak tazrındamı yatınız.yani salonlamı birleştirdiniz?
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinn
hamileyimmmmmmmm hamileyimmmmmm-ciko-rgulu:sila::1::gulegule::kayris:-hmm:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis:
:teytey::teytey::teytey::besik::bebek:
-alkis