OP
_eZeL_
Misafir
- #7.261
anladım canımzaten fazla nete girme,şehzade radyasyona maruz kalmasın dimi ama,kıyamayız ona
ay inşaAllah şehzazde vardır umut yoksada gelsin annesini çok bekletmesin
anladım canımzaten fazla nete girme,şehzade radyasyona maruz kalmasın dimi ama,kıyamayız ona
ay inşaAllah şehzazde vardır umut yoksada gelsin annesini çok bekletmesin
herkese merhaba, yeni hamilelerinde gözü aydın, inşallah sağlıklı, hayırlı bebişleriniz olur. geçmişi okuyayım dedim ne mümkün!!!
kızlar hep bir diyetten(erkek bebek için) bahsediyorsunuz sakıncası yoksa banada gönderirmisiniz? gerçi çokta diyet yapabileceğimi sanmıyorum ama enazından denemiş olurum.
minietek katı mev.sık. Neler sıkıyosun biz geçen haftasonu aldık ama farklı neler yapılır acaba
heyyyyy hey ben geldim ben geldiiimmmm :cee buldum sizi sonunda yaaa aramadığım yer kalmadı...:dertli: insan bi haber verir biz şuralardayız buralardayız diyeeee .... olsun ama buldum ya sizi şükür
haber vere vere hepimiz şutlandık
hoşgeldinn
heyyyyy hey ben geldim ben geldiiimmmm :cee buldum sizi sonunda yaaa aramadığım yer kalmadı...:dertli: insan bi haber verir biz şuralardayız buralardayız diyeeee .... olsun ama buldum ya sizi şükür
karlar erimeden kızımı bidaha cıksarıyım dışarııı
görüşrüüzz kızlarr
tuam gelince cvp yazarım sanaa
hoşgeldin
hep haber yolladık ama sana ulaşmadı sanırım
hoşgeldin esraa
bizde seni gördügümüze sevindikk
cok gecmiş olsunn cnm.
aşagıdaki misafirler sadece 2 sayfa okuyabiliyorla.sonrasında üyelik istiyor cnm.
sen nezaman istersen giriş yap.oku istedigin kadar kimse sana niye okuyon niye yazmıyon diye sormazz
hoşgeldinn...sende geldinn oh oh..heyyyyy hey ben geldim ben geldiiimmmm :cee buldum sizi sonunda yaaa aramadığım yer kalmadı...:dertli: insan bi haber verir biz şuralardayız buralardayız diyeeee .... olsun ama buldum ya sizi şükür
Canım ne güze3l bir haber bu böyleÇok sevindim canım inşallah kızın sağlıkla yola çıkmıştır
kakussssss kiz cok gozel olmus gi imzannnnnn
kakulemm ALLAH tamamına erdirsin canım yaaa çok sevindimRABBİM hayırlısıyla gönlündekini kucağına versin
kız kakule hamile misin sennnnn :sirin: Tebrik ederim canımmm allah sana da kız bebiş nasip eder inşallah benim gibiiibi deeee bana da yapın o takvimlerden aşalara koyulan burda yok benim onlardan son adet tarihim 20 ekim di elaracım sen yapmıştın geçen seferde hadi bi zahmet canım yine
doktorun ameliyatı bitmemiş uzun sürebilir dedi kız.yarın sabah 9.30 gidicez inşallah