Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ay inşaAllah şehzazde vardır umut yoksada gelsin annesini çok bekletmesin

işallah canım,şehzadede sen önü çekeceksin arkadan biz geleceğiz işallah.birbirimize çok dua edelim,müminin mümine gıyabında ettiği dua çok makbulmüş,dualarımızda birbirimizi unutmayalım.

sibelg

Üye
Tepki
82
herkese merhaba, yeni hamilelerinde gözü aydın, inşallah sağlıklı, hayırlı bebişleriniz olur. geçmişi okuyayım dedim ne mümkün!!!
kızlar hep bir diyetten(erkek bebek için) bahsediyorsunuz sakıncası yoksa banada gönderirmisiniz? gerçi çokta diyet yapabileceğimi sanmıyorum ama enazından denemiş olurum.

OP
E

_eZeL_

Misafir
herkese merhaba, yeni hamilelerinde gözü aydın, inşallah sağlıklı, hayırlı bebişleriniz olur. geçmişi okuyayım dedim ne mümkün!!!
kızlar hep bir diyetten(erkek bebek için) bahsediyorsunuz sakıncası yoksa banada gönderirmisiniz? gerçi çokta diyet yapabileceğimi sanmıyorum ama enazından denemiş olurum.

canım topiğe aktif katılanlara elara yöntemleri gönderiyor

OP
M

minietek

Misafir
minietek katı mev.sık. Neler sıkıyosun biz geçen haftasonu aldık ama farklı neler yapılır acaba

canımm valla bılldıgın meyveler

portakal kabuğunu soyarak
ayva ıyıce yıkayarak cekırdek çıkararak
elma çekırdekler cıkararak
havuc iyice yıkıyorum altını ve üstünü koparıyorum

nar dış kabuğunu soyarak denedım çok güzel oldu

ama muz olmaz mesela onun çıkacak kadar suyu yok ben yapmam yazık meyvaya

üzüm aklına ne gelırse canım lımonun da kabuklarını soyup suyunu çıkardıktan sonra lımonata hazırlayabılırsın

ben phılıpsın kını aldım ıcınden bırde meyve ve sebze suları içerek detoks ve dıet uygulamaları anlatılmıs ben akşam ya meyva karısımları ıcıyorum ya da sütt ama meyve karısımı gaz yaptı bende

aybamu

Üye
Tepki
38
heyyyyy hey ben geldim ben geldiiimmmm :cee buldum sizi sonunda yaaa aramadığım yer kalmadı...:dertli: insan bi haber verir biz şuralardayız buralardayız diyeeee .... olsun ama buldum ya sizi şükür :hihi:

aybamu

Üye
Tepki
38
kız kakule hamile misin sennnnn :sirin: Tebrik ederim canımmm allah sana da kız bebiş nasip eder inşallah benim gibiii :hihi: bi deeee bana da yapın o takvimlerden aşalara koyulan burda yok benim onlardan son adet tarihim 20 ekim di elaracım sen yapmıştın geçen seferde hadi bi zahmet canım yine :hihi:

OP
H

helenx

Misafir
hoşgeldin esraa
bizde seni gördügümüze sevindikk

cok gecmiş olsunn cnm.

aşagıdaki misafirler sadece 2 sayfa okuyabiliyorla.sonrasında üyelik istiyor cnm.
sen nezaman istersen giriş yap.oku istedigin kadar kimse sana niye okuyon niye yazmıyon diye sormazz :)

anladım canım çok teşekkürler.geceliyn ara ara giriyim bari:deli:

heyyyyy hey ben geldim ben geldiiimmmm :cee buldum sizi sonunda yaaa aramadığım yer kalmadı...:dertli: insan bi haber verir biz şuralardayız buralardayız diyeeee .... olsun ama buldum ya sizi şükür :hihi:
hoşgeldinn...sende geldinn oh oh..

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Canım ne güze3l bir haber bu böyle:) Çok sevindim canım inşallah kızın sağlıkla yola çıkmıştır

sağol canım inşallah darısı başınıza

kakussssss kiz cok gozel olmus gi imzannnnnn

kakulemm ALLAH tamamına erdirsin canım yaaa çok sevindimRABBİM hayırlısıyla gönlündekini kucağına versin

aminnnn canparçam canım çok sağol

kız kakule hamile misin sennnnn :sirin: Tebrik ederim canımmm allah sana da kız bebiş nasip eder inşallah benim gibiii :hihi: bi deeee bana da yapın o takvimlerden aşalara koyulan burda yok benim onlardan son adet tarihim 20 ekim di elaracım sen yapmıştın geçen seferde hadi bi zahmet canım yine :hihi:

teşekkürler aybamu hoşgeldin canım sende.inşallah yaa aybamu inşallah hayırlı sağlıklı olsunda:huhuu:

OP
H

helenx

Misafir
geçmişi okudum anca..boncugu bende çok merak ettim sonuçlar hemende çıkmaz.allahım yardımcısı olsun.yavrusunu bağışlasın:(

ee kızlarr.hamişler çogalıyo.off bende kocamı bi ikna etsem ne iyi olurdu..ama bazende çok yoruldum yok istemiyorum diyom.:(

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
doktorun ameliyatı bitmemiş uzun sürebilir dedi kız.yarın sabah 9.30 gidicez inşallah

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
epokne canım yazı rengini koyu yap yada yazı karakteri kalın olsun daha güzel görünür-ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar