Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
günaydınn kızlarrrr
yaww ne cok yazmışsınız sabaha sabahhh
sayfa sayısını 40 yapmama ragmenn 3 sayfa gitmişş :S

kakulecimmmm hayırlı olsun cnm cok sevindimm yaaa
saglıcakla al kucagınaaa
testte cok güzel cıkmış cizgilerrrr maşallahhh

günaydın cnm
sizde bu gece çook yazmıştınız :cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bimib yanında cnm,eşime adam söylemiş eşim dioki adamda göbekli baya,sormuş madem bu kadar etkili sen niye kullamıyosun demiş adam göbeğini göstermiş bak 12 kilo gitti demiş:cokkomik: benim eşimde müzmin dietçilerden :dertli: anladınmı yosa özelden ayrıntılı yazim adresi

hım anladım cnm salıpazarındakı bımden bahsedıyon demı??

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel bernil siz nasılsınız kızlar ezel denemeyi yapmışsın geçmişe bakıyorum ama çok birikmiş akşam okumaya çalışçam

canım çok teşekkürler iyiyim gelmene çok sevindim vallah benim deneme niyetine giripte olmadı kendiliğinden oluverdi bende şaşırdım yumurtlamamın tamamen bittiğini zannediyordum ama bakalım hayırlısı olsun bekliyoruz

OP
E

Elara

Misafir
canım sağol elaracım bende çok sevindim valla-rgulu-rgulu
bakalım bugün test yaparsa doktor daha iyi olacak

cnm bu kez dedgerin cok güzel cıkcak gör bakkk
regli gününnde yapmana ragmenn ne kadar belirgin cıkmışşş cok sevindimm
gecmişi okumadım henüzzz detayları bilmiyorumm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kimin yazdığını buldum kdeniz diye biri tanıyo musunuz?
slm ben bir eylül anne adayıyım. 7+3. hamile kalmadan önce aynen böyle 3 gün üst üstte lekelenmem oldu. adet oldummu olmadıımı anlamadım. test yaptım negatif çıktı. şaştım kaldım. neyse aile büyüklerine anlattım hepsi güldü. nişan olmuş dediler. böyle olunca öbür ay hamile kalıyomuşsun dediler. aynende öyle oldu
işte buda yazısı

OP
G

gunness

Misafir
günaydınn kızlarrrr
yaww ne cok yazmışsınız sabaha sabahhh
sayfa sayısını 40 yapmama ragmenn 3 sayfa gitmişş :S

kakulecimmmm hayırlı olsun cnm cok sevindimm yaaa
saglıcakla al kucagınaaa
testte cok güzel cıkmış cizgilerrrr maşallahhh

günaydın canım hoşgeldin ,dün hatır sormuşsun görmedim sabah gördüm canım
eşim erken geldi dün çıktık biara karlarda dolandık sonra yattı uyudu benimki de göbeklilerden:cokkomik:

esram35

Yeni Üye
Tepki
0
canım çok teşekkürler iyiyim gelmene çok sevindim vallah benim deneme niyetine giripte olmadı kendiliğinden oluverdi bende şaşırdım yumurtlamamın tamamen bittiğini zannediyordum ama bakalım hayırlısı olsun bekliyoruz

bende sizi bulduğuma çokkk sevindim canım, hayırlısı olsun Allahım sana nasip etsin yakışıklı bi prensss inşallahhhhh :besik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aynen rengin ben de muzu hiç sevmem yani meyvelerden yemediğim sadece odur.geçen gün 3 tane yedim resmen yasaklar delinmek için:3: yaaa kız diyeti gitti diyodum yaaaa ama ben bu ay olmazsa bir ay ara verecektim yada hamile kalırsam sorun yok diyerek yedim yoksa diyetimi bozmadım hiç

sen ilişkiden sonra yemiştin dimi kakule yoksa potassyum deposu dermişim:cokkomik:ay ben muz falan hiç sevmem ömrüm boyunca sayılıdır yani ama başladım günde 1 tane alışmak için yiyorum ,hadi hayırlısı ben berbat beslenirim ya yaşamak için yiyenlerdenim:cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kimin yazdığını buldum kdeniz diye biri tanıyo musunuz?
slm ben bir eylül anne adayıyım. 7+3. hamile kalmadan önce aynen böyle 3 gün üst üstte lekelenmem oldu. adet oldummu olmadıımı anlamadım. test yaptım negatif çıktı. şaştım kaldım. neyse aile büyüklerine anlattım hepsi güldü. nişan olmuş dediler. böyle olunca öbür ay hamile kalıyomuşsun dediler. aynende öyle oldu
işte buda yazısı

HIMMM PEKİ ERKEK BEBEK İÇİN TİYO VEREN KAYINVALİDE VARDI GALİBA O KİMİNDİ :cokkomik:

OP
G

gunness

Misafir
meltem(breze) nerde acaba gülenyüz almıştı ya nasıl memnun mu acaba

esram35

Yeni Üye
Tepki
0
elaraa günaydın nasılsın canım buldum izinizi çok mutlu oldum inan :sirin::sirin:

OP
E

_eZeL_

Misafir
bende sizi bulduğuma çokkk sevindim canım, hayırlısı olsun Allahım sana nasip etsin yakışıklı bi prensss inşallahhhhh :besik:

TEŞEKKÜRLER ESRAM HERKEZE HEPİMİZE GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞAALLAH PRENS İN SSS UZATMIŞSIN YA BİRDEN PRENSES GİBİ OKUDUM KORKTUM VALLAH :cokkomik:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
sen ilişkiden sonra yemiştin dimi kakule yoksa potassyum deposu dermişim:cokkomik:ay ben muz falan hiç sevmem ömrüm boyunca sayılıdır yani ama başladım günde 1 tane alışmak için yiyorum ,hadi hayırlısı ben berbat beslenirim ya yaşamak için yiyenlerdenim:cokkomik:

yok canım geçen gün yedim çalışma zamanı yemedim diyeti hiç bozmadım yani.

HIMMM PEKİ ERKEK BEBEK İÇİN TİYO VEREN KAYINVALİDE VARDI GALİBA O KİMİNDİ :cokkomik:

aaa evet bide o vardı onu hatırladım dizilerde erkek bebek olunca karınla biraz görüş diyomuş kız olana da karına biraz rahat ver be adam diyormuş yani sık ilişki yapmışsın demek istiyormuş.öyle hatırlıyorum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet cnm keçiboynuzuda var orda biliyosundur ordan alıyoruz aklında bulunsun hindibayıda ordan aldım çok soru soruyolar ama cevap düşün derim gitmeden önce:cokkomik:

hım ewet ewt bende hındıba alcam baslayaım dıyete allah nasıp etsındegıderken dusunurum cnm:eek:ky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar