Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ben kızımı nasıl haber verdim valla unutmuşum 10 sene oldu tabi :(

şimdi ne yaparım bilmiyorumm ay sanki ilk gibi çok heyacanlandım valla :eek:ys:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel geçen ayy lekelenme gelince biri dediki annesi böyle lekelenmeden sonraki ay hamile kalırsın kesin dermiş.o zaman tabi kimyasal gebeliği nerden bilsinler belkide kimyasal gebelik sonrası için demişler.bende doktora sorduğumda tabi bu ay kalabilirsin demişti.inşallah mimoza da önümüzdeki ay kalır.
sende yarın sabah güzel haberleri verirsin inşallah.
valla ikiz fikri hiç fena değil yani:huhuu:

GÜNEŞ DEMİŞTİ GALİBA ONUN BABANNESİMİ ANNNESİMİ DEMİŞ YAVVV KIZ GÜNEŞ NERDESİN BİDE ERKEK BEBEK İÇİNDE TÜYO VERMİŞ GALİBA ONUN BABANNESİ HERŞEYİ BİLİYOR :cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sabah yaptım bile önce not yazdım babacığım geliyorum bekle beni şimdi annemim karnındayım ama 9 ay sonra elini tutucam.seni çok seviyorum.kızın....
diye yazdım yanınada idrar kitini koydum sabah uyuyordu o.
sonra ben gittim kahvaltı hazırlamaya tangur tungur ses çıkararak uyandı tabi.
sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe:huhuu:

ay canım benim allah bozmasın mutluluğunuzu ,allah tamamına erdirsin inş gönlündeki olsun,kız okurken 3 doğum yaptım sanki hiç doğum yapmamış ilk miş gibi heyecanlandım

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
GÜNEŞ DEMİŞTİ GALİBA ONUN BABANNESİMİ ANNNESİMİ DEMİŞ YAVVV KIZ GÜNEŞ NERDESİN BİDE ERKEK BEBEK İÇİNDE TÜYO VERMİŞ GALİBA ONUN BABANNESİ HERŞEYİ BİLİYOR :cokkomik:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
kız babaanneyi guneş eve getirsin oda topiğe cevap yazsın ozaman
yada biz guneşlere gidelim :sila:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar ben de çok heycanlıyım sanki ilk bebeğim gibi
hani hayatım film şeridi gibi geçti derler ya gözümün önünde ne görüntüler geçti ahhh daha çok erken ama kesemizi kalp atışlarımızı görmek için sabırsızlanıyorum.

OP
G

gunness

Misafir
hamileyimmmmmmmm hamileyimmmmmm-ciko-rgulu:sila::1::gulegule:-kop-kop-kop-kop:kayris:-hmm:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis::evet::evet::evet::utan::hamis::teytey::teytey::teytey::besik::bebek::eek:-alkis:huri::huri::huri:

kakuleemmm çok sevindim canım gözün aydın ,topiğin en çalışkan azimli hatunu :bebecik

geçmişten buraya anca gelebildim,benim babaanne değil kız o benimki rahmetli olalı yıllar oldu ama kiminmiş bulalım onu

OP
M

minietek

Misafir
amca kızlarım ikiz ama bilmem ihtimal var mı?

ağla ağla ben de ağlıyorum

tabııkı amcanın ıkızlerı genlerı annelerınden aldıysa bıraz zor ama amcandan alıdlarsa tabıı buyuklerde varmı dedende falan

kızlar ben de çok heycanlıyım sanki ilk bebeğim gibi
hani hayatım film şeridi gibi geçti derler ya gözümün önünde ne görüntüler geçti ahhh daha çok erken ama kesemizi kalp atışlarımızı görmek için sabırsızlanıyorum.

aminn canım inşallahh görceksınn değerlerınde baya yüksek çıkarsa ıkız denbılıyor hemenn

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakuleemmm çok sevindim canım gözün aydın ,topiğin en çalışkan azimli hatunu :bebecik

geçmişten buraya anca gelebildim,benim babaanne değil kız o benimki rahmetli olalı yıllar oldu ama kiminmiş bulalım onu

sağol canım azimle kızı doğurucam inşallah:nanik:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
tabııkı amcanın ıkızlerı genlerı annelerınden aldıysa bıraz zor ama amcandan alıdlarsa tabıı buyuklerde varmı dedende falan

aminn canım inşallahh görceksınn değerlerınde baya yüksek çıkarsa ıkız denbılıyor hemenn

canım şimdi hatırladım bide dayımın ikizleri var ama genleri kimden bilmiyorum.karşı komşumunda ikizi var yeni doğum yaptı sordum varmı ailede diye benim bildiğim yok dedi.eşininde yokmuş belki çok çok gerilerde vardır bunlar bilmiyorlar.işte bende başka var mı yok mu bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar