ayyyy çook güzel olmuşşşş
kız o tangur tungur ses neydi pekiii
yok kız tangur tunguru ben çıkarttım uyansın diye
ayyyy çook güzel olmuşşşş
kız o tangur tungur ses neydi pekiii
ezel geçen ayy lekelenme gelince biri dediki annesi böyle lekelenmeden sonraki ay hamile kalırsın kesin dermiş.o zaman tabi kimyasal gebeliği nerden bilsinler belkide kimyasal gebelik sonrası için demişler.bende doktora sorduğumda tabi bu ay kalabilirsin demişti.inşallah mimoza da önümüzdeki ay kalır.
sende yarın sabah güzel haberleri verirsin inşallah.
valla ikiz fikri hiç fena değil yani
amca kızlarım ikiz ama bilmem ihtimal var mı?ailede var mmııı
kakule çok güzeell yaaa ağlattın sen bugün beni kaç defa
sabah yaptım bile önce not yazdım babacığım geliyorum bekle beni şimdi annemim karnındayım ama 9 ay sonra elini tutucam.seni çok seviyorum.kızın....
diye yazdım yanınada idrar kitini koydum sabah uyuyordu o.
sonra ben gittim kahvaltı hazırlamaya tangur tungur ses çıkararak uyandı tabi.
sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe
GÜNEŞ DEMİŞTİ GALİBA ONUN BABANNESİMİ ANNNESİMİ DEMİŞ YAVVV KIZ GÜNEŞ NERDESİN BİDE ERKEK BEBEK İÇİNDE TÜYO VERMİŞ GALİBA ONUN BABANNESİ HERŞEYİ BİLİYOR
ben kızımı nasıl haber verdim valla unutmuşum 10 sene oldu tabi
şimdi ne yaparım bilmiyorumm ay sanki ilk gibi çok heyacanlandım vallays:
ay canım benim allah bozmasın mutluluğunuzu ,allah tamamına erdirsin inş gönlündeki olsun,kız okurken 3 doğum yaptım sanki hiç doğum yapmamış ilk miş gibi heyecanlandım
kakulae gözün aydın inşallah güzel kızın olur
hamileyimmmmmmmm hamileyimmmmmm-ciko-rgulu:sila::1::gulegule::kayris:-hmm:bebecik:bebecik:gulbis::gulbis:
:teytey::teytey::teytey::besik::bebek:
-alkis
GÜNEŞ DEMİŞTİ GALİBA ONUN BABANNESİMİ ANNNESİMİ DEMİŞ YAVVV KIZ GÜNEŞ NERDESİN BİDE ERKEK BEBEK İÇİNDE TÜYO VERMİŞ GALİBA ONUN BABANNESİ HERŞEYİ BİLİYOR
amca kızlarım ikiz ama bilmem ihtimal var mı?
ağla ağla ben de ağlıyorum
kızlar ben de çok heycanlıyım sanki ilk bebeğim gibi
hani hayatım film şeridi gibi geçti derler ya gözümün önünde ne görüntüler geçti ahhh daha çok erken ama kesemizi kalp atışlarımızı görmek için sabırsızlanıyorum.
kakuleemmm çok sevindim canım gözün aydın ,topiğin en çalışkan azimli hatunu :bebecik
geçmişten buraya anca gelebildim,benim babaanne değil kız o benimki rahmetli olalı yıllar oldu ama kiminmiş bulalım onu
tabııkı amcanın ıkızlerı genlerı annelerınden aldıysa bıraz zor ama amcandan alıdlarsa tabıı buyuklerde varmı dedende falan
aminn canım inşallahh görceksınn değerlerınde baya yüksek çıkarsa ıkız denbılıyor hemenn
sağol canım azimle kızı doğurucam inşallah
kız babaanneyi guneş eve getirsin oda topiğe cevap yazsın ozaman
yada biz guneşlere gidelim :sila:
ezel tuam ın bioritmine dogru bakmışmıyım