Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakuş yumurtlamadan önce miydi ilişki

evet canım yumurtlamam 2 gün sonra oldu öyle sanıyorum ama o uzayan yumurta kıvamı görememiştim bu ay gece oldu galiba.zaten sabaha karşı uyandım tam dönerken löp diye bişey sızdı benden anladım o olduğunu.çalışma bir gün önce bitmişti

OP
M

minietek

Misafir
canım şimdi hatırladım bide dayımın ikizleri var ama genleri kimden bilmiyorum.karşı komşumunda ikizi var yeni doğum yaptı sordum varmı ailede diye benim bildiğim yok dedi.eşininde yokmuş belki çok çok gerilerde vardır bunlar bilmiyorlar.işte bende başka var mı yok mu bilmiyorum

hadı bakalım ınşallah hayırlısı olsunn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ya benim eşim dün altın çilek almış,zayıflamak için ama, içeriğine baktım gayet iyi ya,ginkgo,yeşil çay tarçın çörekotu biberiye pelin otu vs var bu iyi sanırım bizim için,bernil hani bizim burda bi aktar varya hani ara sokakta ana caddeye taşındı işte ondan almış:sinifsinif::eek:ky:

esram35

Yeni Üye
Tepki
0
ezel bernil siz nasılsınız kızlar ezel denemeyi yapmışsın geçmişe bakıyorum ama çok birikmiş akşam okumaya çalışçam

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım benim saol hoşbuldum. naptın diyet devam ediyo dimi ben hala diyetteyim

yok cnm ben başlamadım haziran olmuyo temmuza kaldı sanırım süt ürünlerini azaltmıştım ay canım çok fena istemeye başladı geri artırdım yasaklar çeker ya insanı:cokkomik: sende nasıl gidiyo diet çok sıkımı yapıyosun arada yiyomusun nasıl yapıyosun dieti

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ya benim eşim dün altın çilek almış,zayıflamak için ama, içeriğine baktım gayet iyi ya,ginkgo,yeşil çay tarçın çörekotu biberiye pelin otu vs var bu iyi sanırım bizim için,bernil hani bizim burda bi aktar varya hani ara sokakta ana caddeye taşındı işte ondan almış:sinifsinif::eek:ky:

offfff bende cok dusundum ama kımısı ıse yaramıyo hıc bır etkısı yok ddı zayıflamakdan ondan vazgectım yoks aalacaktım cnm cıkaramadım aktarı ama vardır mutlaka

OP
E

Elara

Misafir
günaydınn kızlarrrr
yaww ne cok yazmışsınız sabaha sabahhh
sayfa sayısını 40 yapmama ragmenn 3 sayfa gitmişş :S

kakulecimmmm hayırlı olsun cnm cok sevindimm yaaa
saglıcakla al kucagınaaa
testte cok güzel cıkmış cizgilerrrr maşallahhh

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ezel bernil siz nasılsınız kızlar ezel denemeyi yapmışsın geçmişe bakıyorum ama çok birikmiş akşam okumaya çalışçam

ıyı cnm bızde hamıs haberlerını aldıkca sveınıyoz darısı bıgun bızım basımıza ıns sehzadeelerımız gelır ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
günaydınn kızlarrrr

saglıcakla al kucagınaaa

gunaydın cnm

gece o saate kadar oturursan anca bu saatte kalkıyon demı:cokkomik:

kızlar goturuyo sohbetı sonra:cokkomik::cokkomik:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
yok cnm ben başlamadım haziran olmuyo temmuza kaldı sanırım süt ürünlerini azaltmıştım ay canım çok fena istemeye başladı geri artırdım yasaklar çeker ya insanı:cokkomik: sende nasıl gidiyo diet çok sıkımı yapıyosun arada yiyomusun nasıl yapıyosun dieti

aynen rengin ben de muzu hiç sevmem yani meyvelerden yemediğim sadece odur.geçen gün 3 tane yedim resmen yasaklar delinmek için:3: yaaa kız diyeti gitti diyodum yaaaa ama ben bu ay olmazsa bir ay ara verecektim yada hamile kalırsam sorun yok diyerek yedim yoksa diyetimi bozmadım hiç

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
offfff bende cok dusundum ama kımısı ıse yaramıyo hıc bır etkısı yok ddı zayıflamakdan ondan vazgectım yoks aalacaktım cnm cıkaramadım aktarı ama vardır mutlaka

bimib yanında cnm,eşime adam söylemiş eşim dioki adamda göbekli baya,sormuş madem bu kadar etkili sen niye kullamıyosun demiş adam göbeğini göstermiş bak 12 kilo gitti demiş:cokkomik: benim eşimde müzmin dietçilerden :dertli: anladınmı yosa özelden ayrıntılı yazim adresi

esram35

Yeni Üye
Tepki
0

canım valla peynir çok severim yiyorum çok sıkı değil açıkçası ama yapıyorum bişiler napayım, bioritme de bakıyosun dimi benim de sarkacak bu gidişle

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
günaydınn kızlarrrr

saglıcakla al kucagınaaa

canım sağol elaracım bende çok sevindim valla-rgulu-rgulu
bakalım bugün test yaparsa doktor daha iyi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar