Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
[sıze="3"]

karbonata takılma ateş süperrrrrrrr
[/sıze]

evet canım ya ateş benide umutlandırıyor bide sen dedin ya karnım ağrıdı diye benimde karnım çok şiş bir iki gündür ve minieteğin dediği gibi üst karnımda bezen ağrılar oluyor

OP
M

minietek

Misafir
YAPRAK CANIM GÖRÜŞEMİYORUZ HİÇ SENİNLE BİR TÜRLÜ DENK GELEMEDİK BİRBİRİMİZE NE ZAMANDIR MUHABBET EDEMİYORUZ CANIM BENİM KIZ BEN SİNİRİMİ SENDEN ÇIKARABİLİRMİYİM II. LEVENTİN GÜZEL ANNESİ HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞAALLAH SENİN ARABANDA HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN İNŞAALLAH

EVET YA BANLAMIŞLAR BİDE
Hiç mi gururnuz yok ? Sizin gibi satıcılar bu siteye giremez DİYE YAZMIŞ YOSMAM NEYİ SATTIYSAK MAL GİBİ GÖRÜYORLAR HERALDE KENDİLERİNİ ALINIP SATILIYORLAR

one demek yaaa

çokk ayıpppppp

yok canım yarın beklenen adet tarihim ama geçikmezse tabiki

o zaman sende bugun bır ıdrar testı alıyosunn ve sabah erkenden bıze müjde verıyorsunn dımee canımmmmm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
günaydın kızlar
geçmişi ancak okuyabildim geldim
kakule gözünaydın canım RABBİM gönlüne göre versin
darısı bizim başımıza...
amin canım sağol inşallah darısı size

gece 1de çıktım ne çok yazmışsınız maşallah ya okuyamadım hepsini:)

ben hep sola yatardım eşim sağımdaydı.ondan mı 4 kilo doğdu acaba iyi beslenmiş:)

kız 6 ay ne ki daha son 10 güne kadar olur bişey olmaz tecrübeyle sabit :cokkomik:

anaaa ben de oğlumda hep soluma yatardım koca sağımdaydı arkamdan sarılsın diye sola yatardım.benim oğluşda 4100 doğmuştu.beslemişiz hakkaten:cokkomik:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet canım ya ateş benide umutlandırıyor bide sen dedin ya karnım ağrıdı diye benimde karnım çok şiş bir iki gündür ve minieteğin dediği gibi üst karnımda bezen ağrılar oluyor

ayyy hadi bakalım sırda belkide sen varsın canım ya
sen ne hissediyosun ???
sabah ateşin bakalım kaç çıkacak ?

OP
M

minietek

Misafir
canım bugün 2 de başka bi doktorla randevum var ortopedi ama söyliycem ona kan testi yaptırıcam.

hadi bakalım inşallah değerın yüksek çıkarr

kakuş bır de ikiz oluyomuşşşş :)

canım daha açık söylermisin bakıyorum bişey göremiyorum valla
senide yoruyorum ama

canım en üsttee solda profılımı tıkla
acılan sayfada sol sıradakı yazılarda ımzayı düzenleye tıkla
acılan sayfada küçük beyaz pencereye bu lınkı yapıştır

ezel hadı kız yarın hayırlı bır gun arka arkaya mutlu haberler alırız ınsallah yarın senden bır çift çizgi salı umuttaann

OP
E

_eZeL_

Misafir
ayyy hadi bakalım sırda belkide sen varsın canım ya
sen ne hissediyosun ???
Sabah ateşin bakalım kaç çıkacak ?

bilmiyorum ki umut bu kakuş beni iyice umutlandırdı ve ben bu ay mimozadan da çok umutluyum onunda aynı oldu ve diğer sitede birine doktor demiş kimyasal gebelikten sonra hamile kalma şansın yüksek demiş ve işte kakuş inşaallah mimozada muradına erer

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

canım en üsttee solda profılımı tıkla
acılan sayfada sol sıradakı yazılarda ımzayı düzenleye tıkla
acılan sayfada küçük beyaz pencereye bu lınkı yapıştır

ezel hadı kız yarın hayırlı bır gun arka arkaya mutlu haberler alırız ınsallah yarın senden bır çift çizgi salı umuttaann

:eek:ky::eek:ky::eek:ky:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
eşine söyledinmi ???

EVET KAKUŞ EŞİNE NASIL SÖYLİCEKSİN SÜPRİZ YAPICAKMISINNN :verelini:

sabah yaptım bile önce not yazdım babacığım geliyorum bekle beni şimdi annemim karnındayım ama 9 ay sonra elini tutucam.seni çok seviyorum.kızın....
diye yazdım yanınada idrar kitini koydum sabah uyuyordu o.
sonra ben gittim kahvaltı hazırlamaya tangur tungur ses çıkararak uyandı tabi.
sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe:huhuu:

OP
E

_eZeL_

Misafir

KIZ İYİCE UMUTLANIYORUM AMA İNŞAALLAH SUYA DÜŞMEZ KAKUŞUNDA İKİZ OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR YAAA :sila:

OP
M

minietek

Misafir
evet bu akşam alıcam inşaallah eve giderken gebelik testi inşaallah hamişimdir hayırlısı olsun

al al al hayırlı haber ver ver ver

kız artıs annee sen sıgara ıcmıyorsun dıme gercektenn

sabah yaptım bile önce not yazdım babacığım geliyorum bekle beni şimdi annemim karnındayım ama 9 ay sonra elini tutucam.seni çok seviyorum.kızın....
sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe:huhuu:

ayyyy çookk güzeelllll maşallahh
gözlerim doldu valla

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

ayyyy çook güzel olmuşşşş
kız o tangur tungur ses neydi pekiii:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
[sıze="3"]

Diye yazdım yanınada idrar kitini koydum sabah uyuyordu o.
Sonra ben gittim kahvaltı hazırlamaya tangur tungur ses çıkararak uyandı tabi.
Sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe:huhuu:
[/sıze]

kakule çok güzeell yaaa ağlattın sen bugün beni kaç defa

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
bilmiyorum ki umut bu kakuş beni iyice umutlandırdı ve ben bu ay mimozadan da çok umutluyum onunda aynı oldu ve diğer sitede birine doktor demiş kimyasal gebelikten sonra hamile kalma şansın yüksek demiş ve işte kakuş inşaallah mimozada muradına erer

KIZ İYİCE UMUTLANIYORUM AMA İNŞAALLAH SUYA DÜŞMEZ KAKUŞUNDA İKİZ OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR YAAA :sila:

ezel geçen ayy lekelenme gelince biri dediki annesi böyle lekelenmeden sonraki ay hamile kalırsın kesin dermiş.o zaman tabi kimyasal gebeliği nerden bilsinler belkide kimyasal gebelik sonrası için demişler.bende doktora sorduğumda tabi bu ay kalabilirsin demişti.inşallah mimoza da önümüzdeki ay kalır.
sende yarın sabah güzel haberleri verirsin inşallah.
valla ikiz fikri hiç fena değil yani:huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar