ayyy evet karbonat yalan oldu:cikolata:
eşine söyledinmi ???
ayyy evet karbonat yalan oldu:cikolata:
[sıze="3"]
karbonata takılma ateş süperrrrrrrr[/sıze]
YAPRAK CANIM GÖRÜŞEMİYORUZ HİÇ SENİNLE BİR TÜRLÜ DENK GELEMEDİK BİRBİRİMİZE NE ZAMANDIR MUHABBET EDEMİYORUZ CANIM BENİM KIZ BEN SİNİRİMİ SENDEN ÇIKARABİLİRMİYİM II. LEVENTİN GÜZEL ANNESİ HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞAALLAH SENİN ARABANDA HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN İNŞAALLAH
EVET YA BANLAMIŞLAR BİDE
Hiç mi gururnuz yok ? Sizin gibi satıcılar bu siteye giremez DİYE YAZMIŞ YOSMAM NEYİ SATTIYSAK MAL GİBİ GÖRÜYORLAR HERALDE KENDİLERİNİ ALINIP SATILIYORLAR
yok canım yarın beklenen adet tarihim ama geçikmezse tabiki
eşine söyledinmi ???
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
DEYYAN BUNU AL PROFILINDE BOŞ OLAN KÜÇÜK BIR YER VAR ORAYA YAPISTIR VE KAYDETT
o zaman sende bugun bır ıdrar testı alıyosunn ve sabah erkenden bıze müjde verıyorsunn dımee canımmmmm
amin canım sağol inşallah darısı sizegünaydın kızlar
geçmişi ancak okuyabildim geldim
kakule gözünaydın canım RABBİM gönlüne göre versin
darısı bizim başımıza...
gece 1de çıktım ne çok yazmışsınız maşallah ya okuyamadım hepsini
ben hep sola yatardım eşim sağımdaydı.ondan mı 4 kilo doğdu acaba iyi beslenmiş
kız 6 ay ne ki daha son 10 güne kadar olur bişey olmaz tecrübeyle sabit
evet canım ya ateş benide umutlandırıyor bide sen dedin ya karnım ağrıdı diye benimde karnım çok şiş bir iki gündür ve minieteğin dediği gibi üst karnımda bezen ağrılar oluyor
canım bugün 2 de başka bi doktorla randevum var ortopedi ama söyliycem ona kan testi yaptırıcam.
canım daha açık söylermisin bakıyorum bişey göremiyorum valla
senide yoruyorum ama
ayyy hadi bakalım sırda belkide sen varsın canım ya
sen ne hissediyosun ???
Sabah ateşin bakalım kaç çıkacak ?
hadi bakalım inşallah değerın yüksek çıkarr
kakuş bır de ikiz oluyomuşşşş
canım en üsttee solda profılımı tıkla
acılan sayfada sol sıradakı yazılarda ımzayı düzenleye tıkla
acılan sayfada küçük beyaz pencereye bu lınkı yapıştır
ezel hadı kız yarın hayırlı bır gun arka arkaya mutlu haberler alırız ınsallah yarın senden bır çift çizgi salı umuttaann
eşine söyledinmi ???
EVET KAKUŞ EŞİNE NASIL SÖYLİCEKSİN SÜPRİZ YAPICAKMISINNN :verelini:
ezel hadı kız yarın hayırlı bır gun arka arkaya mutlu haberler alırız ınsallah yarın senden bır çift çizgi salı umuttaann
evet bu akşam alıcam inşaallah eve giderken gebelik testi inşaallah hamişimdir hayırlısı olsun
ky:
ky:
ky:
kız artıs annee sen sıgara ıcmıyorsun dıme gercektenn
sabah yaptım bile önce not yazdım babacığım geliyorum bekle beni şimdi annemim karnındayım ama 9 ay sonra elini tutucam.seni çok seviyorum.kızın....
diye yazdım yanınada idrar kitini koydum sabah uyuyordu o.
sonra ben gittim kahvaltı hazırlamaya tangur tungur ses çıkararak uyandı tabi.
sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe
sabah yaptım bile önce not yazdım babacığım geliyorum bekle beni şimdi annemim karnındayım ama 9 ay sonra elini tutucam.seni çok seviyorum.kızın....
diye yazdım yanınada idrar kitini koydum sabah uyuyordu o.
sonra ben gittim kahvaltı hazırlamaya tangur tungur ses çıkararak uyandı tabi.
sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe
inşallah kızz ikiz neden olmasın-ciko
[sıze="3"]
Diye yazdım yanınada idrar kitini koydum sabah uyuyordu o.
Sonra ben gittim kahvaltı hazırlamaya tangur tungur ses çıkararak uyandı tabi.
Sonra koşa koşa geldi sarıldı karnıma kızım bende seni çok seviyorum hadi bekliyorum seni dedi.sarıldık ağladım ben işte böyle sonra kahvaldımızı yaptık uçarak gitti işe[/sıze]
bilmiyorum ki umut bu kakuş beni iyice umutlandırdı ve ben bu ay mimozadan da çok umutluyum onunda aynı oldu ve diğer sitede birine doktor demiş kimyasal gebelikten sonra hamile kalma şansın yüksek demiş ve işte kakuş inşaallah mimozada muradına erer
KIZ İYİCE UMUTLANIYORUM AMA İNŞAALLAH SUYA DÜŞMEZ KAKUŞUNDA İKİZ OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR YAAA :sila: