iyi halt ettin,curly görsünde gör bak napıcak sanaa:cikolata:
ben annemdeyken yeni nick aldım gene banladılar hemen niye acep amma büyük kusur işlemişiz :zonk:
hayırdır cnm ne oldunuz ya
hayırdrı nooldu ece
ecemm hoşgeldin hayırdırr nolduuu
ne bıleyımmmya benım salak koca benden habersız kredı almışş mılletten borc almıs sımdı haberım oldu ew satılacak heraldeeeeeee ne yapam yaaaaaaecem hoşgeldin ,avaratına hala kopuyorum.
bayağı bekleyecen ozaman acele etme almak için
ben de aldım 1 2 yazdım gene bannnben annemdeyken yeni nick aldım gene banladılar hemen niye acep amma büyük kusur işlemişiz :zonk:
ne bıleyımmmya benım salak koca benden habersız kredı almışş mılletten borc almıs sımdı haberım oldu ew satılacak heraldeeeeeee ne yapam yaaaaaa
ben annemdeyken yeni nick aldım gene banladılar hemen niye acep amma büyük kusur işlemişiz :zonk:
ne bıleyımmmya benım salak koca benden habersız kredı almışş mılletten borc almıs sımdı haberım oldu ew satılacak heraldeeeeeee ne yapam yaaaaaa
aaa kötü olmuş yaane bıleyımmmya benım salak koca benden habersız kredı almışş mılletten borc almıs sımdı haberım oldu ew satılacak heraldeeeeeee ne yapam yaaaaaa
gızzz ecemm nolduu anlatsanaaa
sen eşinin işinede yardım ediyordun. senmi karıştırdın yoksa ortalıgıı
kakule yarın ikimizinde anavatanı kan aglıcakk
ama inş senin ki aglamaz gülerr
ben de oğluşumun fotoğrafını yükleidm
senin kızı biliyorum elara maşallah büyümüş o da..
beniiimki ufak tefek işte.
gene hastalandı bugün ateşi çıktı boğazı kızarmış doktora gittik
ilaçlarını verdim uyuo şimdi, kayınvalidem burda göndermedim evin daha ısınmamıştır dedim on gündür yoktu..
inş düzelir çabuk 2gecedir uyumuyorum yarım saatte bir uyanyo ağlıyo anlladım hasta oldğunıu
o kim kız ben kazen bıkere gözükürr biter diyodum
amannnnnnnnn kız Ali kaptana mı özenmiştüh hiç öyle işe girilir mi? ay çok fazla cesur ya hiç sizi düşünmemiş mi ? tüh işallah halledersiniz.
yok yaaaaaa benden önce kardeslerıyle calısırken ortak borc yapmıslar benımkı hepsı ıcın almıs sımdı herkesın umrunda deıl benımkını arıyolar keske bırılerı döwse 2 tane de benım ıcın wursaaaaaaa-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin
aaa kötü olmuş yaa
ne kadar cekmiş krediyi? faizemi girmiş borc
senin nasıl haberin olmaz ya
karnım ağrıyor kızlar yaaa offff
eşin gelmemiyomu eve yani
kadınlara iş güc sölenmezmıs yaptıklarını gelıp bana mı annatacakmıs hesap mı werecekmişşşşşşşş