OP
Umut Gemisi
Misafir
- #6.461
Ben geçmişi okumayı bitireyim çıkıcam kızlar,kızıma yoğurdunu yedireceğim,gelirim bir kaç saate öpüldünüz...
ewelsı gece 6 baladım 9 bucuga kadar utu yaptım kolay gelsın cnm cok yorucubende ütü yapıyodum yemek molası verdim devam edim görüşürüz kızlar
ya bu ateş işine bendemi girsem...ama kızlar elarada bilir.başka bi forum vardı ateş ölçme yöntemiyle hamiş kalan.çoğunun kızı olmuştu.....
ama ne zaman şeettiriyordular orasını ben pek hatırlamıyorum...
ben hem ateş ölçsem hemde testimi, yapsam...tek seferde hamile kalsam...allahımmmmmmmmmmmm kabul et nolurrrrrrrrr
evet canım öyle bir geçer zaman ki,favori ve hiç kaçırmadığım dizilerimden...Ay 1 hafta nasıl geçecek ya yine çok heyecanlı bitti...
zaten geçmişte yaptığın mesleği söylemeden önce anlamıştım karakterine yansımış bence
merhaba herkese
daha önce size bahsetmiştim teravetin programını inceleyecem diye baktımda bir mantık bulamadım yaa :dertli:
mini tabloyu nasıl yapıyoruz ben de bi çizelge yapıyım nasıl görünecek
Ay ölmez heralde Alikaptan ölmesin sürünsün adi adam,karısına verdiği ev de gitti işte,ipotek ettirdi ya.Carolin bence tek başına kaçacak ikisi de denizdeyken,paraları da aldı...Olan yine cemileye olacak gerçi balıkçının himayesine girdi artık korkmuyorum onun adına