Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ben geçmişi okumayı bitireyim çıkıcam kızlar,kızıma yoğurdunu yedireceğim,gelirim bir kaç saate öpüldünüz...

OP
E

Elara

Misafir
ya bu ateş işine bendemi girsem...:cokkomik:ama kızlar elarada bilir.başka bi forum vardı ateş ölçme yöntemiyle hamiş kalan.çoğunun kızı olmuştu.....
ama ne zaman şeettiriyordular orasını ben pek hatırlamıyorum...
ben hem ateş ölçsem hemde testimi, yapsam...tek seferde hamile kalsam...allahımmmmmmmmmmmm kabul et nolurrrrrrrrr:cokkomik:

evet mimoza genelinin kızı olmuştu bende dahil :D
ama onlar erkek bebek için ölcmüyorlardı sanırım
hamile kalabilmek için ölcüyorlardıı
o nedenle sık ilişki oluyorduu yumdan önce ve yum zamanıı
ben şahsenn sadece hamile kalıyım diyeee ateş ölcüyordumm.kız erkek ayırımımım yoktu o nedenle yum zamanı sık ilişki olmuştuu

umut ezel kakulenin ateş ölcmesinin nedeni hamile olup olmadıkları cnm.hani ateş yüksek giderse hamiş olunuyor yaa
onlar onu takip ediyorlarr
ateş derecesine göre ilişkiye girmiyorlarr

OP
E

Elara

Misafir
evet canım öyle bir geçer zaman ki,favori ve hiç kaçırmadığım dizilerimden...Ay 1 hafta nasıl geçecek ya yine çok heyecanlı bitti...

o diziyi nasıl isliyonuz yawww
içim daralıyor benim gördügüm an degiştiriyorumm
hayat zaten cok stresli bide bunalımlı diizler izleyip stresinize stres eklemeyin kızlarr.
ondan sonrada vayy efendim biz hamiş kalamıyozzz
izleyin sizzz ali kaptanıı sonrada gidin kocanızın yanına hamiş kalmayı bekleyinn.olcak iş degilll:cikolata:

sibelg

Üye
Tepki
82
daha önce size bahsetmiştim teravetin programını inceleyecem diye baktımda bir mantık bulamadım yaa :dertli:

sibelg

Üye
Tepki
82
yok tanışmadık, ara sıra girip okuyorum yoğun çalıştığım için pek yazamıyorum, ben diğer sitede sizi hep takip ediyordum, orda banlanınca sizi aradım ve buldummm :kayris:

sibelg

Üye
Tepki
82
teravetin programında ovulasyondan belli bir saat önce ilişki tarihi verdiğini düşündüm ama hesaplayınca kimine adetten 13 kimine 14 çoğuna ise 15 gün öncesine ilişki tarihi vermiş.

OP
E

Elara

Misafir
ben kıızmı dışarı cıkarcamm herkes dışardaa
kızımın resimlerini cekerimmm gösteririm sizeee

OP
M

minietek

Misafir
mini tabloyu nasıl yapıyoruz ben de bi çizelge yapıyım nasıl görünecek

katılıyorumm benım gıbı ates ölçerken ve yumurtalama takıbınde kalıp yumurtlama gununu belırlemek ıcın ölçmüştüm bende
kız erkek dıye direk yönlenmedım çünkü pko vardı önemlı olan bebeğimin olmasıydı öncelıkle hee erkek olmasını çok isterim tabii ama işte sağlıklı olsun artrık bu olmadı ikincide erkek olması konusunda bir sürü araştırma yaparız elarayı sıkıştırırız bütün sırlarını dök diye bakalım benım ıkıncı zamanına kadar oğlu olanların hepsıne sorarım neler yaptınız dıyee

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Ay ölmez heralde Alikaptan ölmesin sürünsün adi adam,karısına verdiği ev de gitti işte,ipotek ettirdi ya.Carolin bence tek başına kaçacak ikisi de denizdeyken,paraları da aldı...Olan yine cemileye olacak gerçi balıkçının himayesine girdi artık korkmuyorum onun adına:)

sana körol demiyorum körolmada gör beni-ciko diceksin öyle adamlara selda bağcan gibi ,eşim çok sever o türküyü:cokkomik:o türkü geldi aklıma caanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar