OP
Elara
Misafir
- #6.441
az yokum kızıma bişiler yedircemm:nk:
hepimizin ateşi yüksek bakalım az kaldı
umut bence sen bu ay tuturdun oglunu cnm hadı hayırlısı:bebecik:bebecik:bebecik
kız bunlara bayılıyorum ben koşa koşa gidiyolarrr
oğluşumu alır sana gelirim bunun içine koyar
umuttt osmanı mı seyrediyosun?
Ankaradan canlı yayın
ya bu ateş işine bendemi girsem...ama kızlar elarada bilir.başka bi forum vardı ateş ölçme yöntemiyle hamiş kalan.çoğunun kızı olmuştu.....
ama ne zaman şeettiriyordular orasını ben pek hatırlamıyorum...
ben hem ateş ölçsem hemde testimi, yapsam...tek seferde hamile kalsam...allahımmmmmmmmmmmm kabul et nolurrrrrrrrr
evet canım öyle bir geçer zaman ki,favori ve hiç kaçırmadığım dizilerimden...Ay 1 hafta nasıl geçecek ya yine çok heyecanlı bitti...
hepimizin ateşi yüksek bakalım az kaldı
evet canım öyle bir geçer zaman ki,favori ve hiç kaçırmadığım dizilerimden...Ay 1 hafta nasıl geçecek ya yine çok heyecanlı bitti...
kakuş inşallah hamişsindir.bende çok sabırsızlıkla bekliycem yarını.inşallah hamişsindir.git bi test yap yarın...ama test yapmakta kesin sonuç vermiyor...kesede görsem içim rahat etmez.dr aha bu bebeğin bak kalbide atıyor diyene kadar rahat yok bana:dertli:
kakulee ve gürcüü sizin için koydumm karr resimlerini.bakında içiniz acılsınn
ay cnm ıns ıns beklerım
az yokum kızıma bişiler yedircemm:nk:
sonunu nasıl bıttı ya seredemedım ıkısıde denıze dustu reklam sonrasını ızlemedım yoksa ordamı bıttı??
:sok:sok:sok:sok
kız bunuda yeni duydummmmm
ya bu ateş işine bendemi girsem...ama kızlar elarada bilir.başka bi forum vardı ateş ölçme yöntemiyle hamiş kalan.çoğunun kızı olmuştu.....
ama ne zaman şeettiriyordular orasını ben pek hatırlamıyorum...
ben hem ateş ölçsem hemde testimi, yapsam...tek seferde hamile kalsam...allahımmmmmmmmmmmm kabul et nolurrrrrrrrr
çok terssin bana canım
ben oğlumla otobüslerl gelemem yorulur paşam terler
sen atla arabana kızlarıda getir bize :cikolata::cikolata::cikolata:
bu seferde ali kaptanı kurtarmasın balıkçı