Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
hepimizin ateşi yüksek bakalım az kaldı :cokkomik:

ya bu ateş işine bendemi girsem...:cokkomik:ama kızlar elarada bilir.başka bi forum vardı ateş ölçme yöntemiyle hamiş kalan.çoğunun kızı olmuştu.....
ama ne zaman şeettiriyordular orasını ben pek hatırlamıyorum...
ben hem ateş ölçsem hemde testimi, yapsam...tek seferde hamile kalsam...allahımmmmmmmmmmmm kabul et nolurrrrrrrrr:cokkomik:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ya bu ateş işine bendemi girsem...:cokkomik:ama kızlar elarada bilir.başka bi forum vardı ateş ölçme yöntemiyle hamiş kalan.çoğunun kızı olmuştu.....
ben hem ateş ölçsem hemde testimi, yapsam...tek seferde hamile kalsam...allahımmmmmmmmmmmm kabul et nolurrrrrrrrr:cokkomik:

:sok:sok:sok:sok
kız bunuda yeni duydummmmm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakuş inşallah hamişsindir.bende çok sabırsızlıkla bekliycem yarını.inşallah hamişsindir.git bi test yap yarın...ama test yapmakta kesin sonuç vermiyor...kesede görsem içim rahat etmez.dr aha bu bebeğin bak kalbide atıyor diyene kadar rahat yok bana:dertli:

inşallah canım sabah bayaa moralim bozuktu ama şimdi daha umutluyum.

kakulee ve gürcüü sizin için koydumm karr resimlerini.bakında içiniz acılsınn :)

allah razı olsun elara valla gözüm gönlüm açıldı.doğma büyüme ankaralıyım ama ayrı olduğum için ankaranın herşeyi güzel geliyor bana
ahhh sizin sokakta olsam ne oynardım o karda:cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sonunu nasıl bıttı ya seredemedım ıkısıde denıze dustu reklam sonrasını ızlemedım yoksa ordamı bıttı??

evet canım Ekberle psikopat Ali kaptan:) boğuşuyorlardı en son ,carolin paraları çantasına doldurdu ve Ekberin kafaya bir sopa geçirAli kaptan boğuşmada bayılmışti zaten ikisi de denize düştüler orada bitti...Ay çok merak ediyorum haftayaki bölümü...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
:sok:sok:sok:sok
kız bunuda yeni duydummmmm

gerçekten bak.elara gelsin anlatsın.ben pek hatırlamıyorum ilişki zamanlarını.ama aynı bizim kadar kız vardı toplanmış ateş ölçüyorlardı..hatta bi kadın vardı ateş ölçmeyle üçüncü kıza hamiş kaldı...ben öle hatırlıyorum..elara gelince aydınlat canım.benim hafıza balığa bağladı bu aralar:cokkomik:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
evet canım öyle bir geçer zaman ki,favori ve hiç kaçırmadığım dizilerimden...Ay 1 hafta nasıl geçecek ya yine çok heyecanlı bitti...

evet aynı şekilde bende çok sıkı takipçisiyim o dizinin

süper anneleri mi söylüyorsun acaba.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bu seferde ali kaptanı kurtarmasın balıkçı:cokkomik:

Ay ölmez heralde Alikaptan ölmesin sürünsün adi adam,karısına verdiği ev de gitti işte,ipotek ettirdi ya.Carolin bence tek başına kaçacak ikisi de denizdeyken,paraları da aldı...Olan yine cemileye olacak gerçi balıkçının himayesine girdi artık korkmuyorum onun adına:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar