günaydın canım naber ?
ıyıdır cnm nasıl gıdıyo atesın nasıl bugun?
günaydın canım naber ?
umut ateşini ölçtün mü bu sabah kaç çıktı bugün adetinin kaçıncı günü_?
inşallahh canımm
üzülme cnmm bu ay herseyı oluruna bırak bırde sadece yumurtlama gunu ilişkiyi düzenle olcak hepimizin sağlıklı bebeklerii
GÜNAYDIINN KIZLARRRRRRRR
ölçdüm canım ölçdüm
ama bu sefer ilginç oldu yatak odasında yatmadık bugün içerde yattık çok soğuk diye o oada sıcaktı sabah 7 olmadan ölçmüşüm bilinçaltı 36,6 çıktı
sonra aklıma geldi her sabah 7:30 da ölçüyorum diye yataktan kalkmadan ölçtüm 36,8 allah allah dedim bidaha ölçttüm 36,7
odamı sıcaktı benmi anlamadım
bende 36,7 olarak kaydettimne diyosun bu duruma
senin kaç çıktı ???
ay ne güzel ya valla bazal ısı oda sıcaklığından etkilenmez diye biliyorum ben ama
hiç bir bitkisel karışım ot çay içmeyeceğim....
ilaç içmeyeceğim....
bişiler ters tepki yapmış olmalı ki bebeğim beni bıraktı.....ay yine kendi kendimi yiycem:uzgun::uzgun:
bende bilmiyorum canımm
umut kız ıns hamıssındır ya ıns cnm
ölçdüm canım ölçdüm
ama bu sefer ilginç oldu yatak odasında yatmadık bugün içerde yattık çok soğuk diye o oada sıcaktı sabah 7 olmadan ölçmüşüm bilinçaltı 36,6 çıktı
sonra aklıma geldi her sabah 7:30 da ölçüyorum diye yataktan kalkmadan ölçtüm 36,8 allah allah dedim bidaha ölçttüm 36,7
odamı sıcaktı benmi anlamadım
bende 36,7 olarak kaydettimne diyosun bu duruma
senin kaç çıktı ???
günaydın sen neler yaptın doktora gidebildinmi???
yok cnm gidemedim birlikte çalıştığımız arkadaş iki kişi reçete girebiliyoruz ecz alakalı bir yere gitmek zorunda kaldı bende reçete girebilen tek kişi kaldığım için gidemedim zatenm dr muayenehanesınıde aradım kimse çıkmadı bugün gitmeyi düşünüyorum ama 4 martta vaj. Ultrasonla baktı şimdi bugün 5 mart acaba bu dr da bakarsa vag. Ultrasonla bır tehlıke olurmu geçen sefer baktığında biraz ağrım olmuştu korktum onun için acaba artık dr mu belirlesemde 1 dr a mı gitsem diyorum kendi dr 2 hafta sonra çağırdı kalp dinlemek için
18 mart ı beklımmı sızcee
bu arada umut ateşin güzel yükselmıs bak hemen kaydedıyorumm
ezel senın kaç çıktıı
günaydın kızlar
minietek dost rengin günaydın kızlar hoşgeldinizzz
canım bende ölçtüm 36,5 çıktı sonra arkasından yine ölçtüm 36,7 çıktı tekrar ölçtüm yine 36,7 çıktı bende 36,7 diye kabul ettim valalh
herkese günaydın
kızlar nasılsınız valla biz karda mahsur kaldık resmen nasıl bir kar anlatamam
bu arada umut ateşin güzel yükselmıs bak hemen kaydedıyorumm
ezel senın kaç çıktıı