OP
_eZeL_
Misafir
- #6.321
günaydın herkese
:kayris::kayris::kayris:
günaydın deyyaaaan hoşgeldiiinnnn
günaydın herkese
:kayris::kayris::kayris:
catlak ya nerde oturuyom yaz özelden bakıyım dogrumu
Kızlar dün gece babannemi gördüm rüyamda 2-3 yaşlarında beyaz tenli siyah saçlı bir erkek çocuğu gösteriyo bana bak bu çocuk senın dıme dıyor ve çocuğa sarılıp öpüyorr bende aa benım oğlum bumuu diyorummm seviniyorumm
ama babannem öldü ve oğlumu öpüyor ölünün birini öpmesi iyi değil derlerr
ama hayırlara yazsın inşallahh
acaba babamda biliyormudur haber gitmişmidir kızkardeşim hamile bile olduğunu öğrenmeden önce babamın kucağında kız çocuğu vardı bana ver baba hastasın düşürürsün diyorum yok sana vermıcem annen gelsinde ona verim diyorduu ben korkuyordum kızı düşürürse babam naparım ben dıyee
ve bu rüya haftasını geçmeden kızkardeşim çok bekledıgı bebeğini müjdelemıstı
hemde kızı oldu aynı rüyamdakı kız çocuğu gibi o da beyaz tenlı siyah saçlıydıı
o zaman ben yarını bekliyim bakalım ateşim kaç çıkacak eğer yarında aynıysa gebelik testinde çıkmazmı ya da acile gitsem kan tahlili yaparlar mı ki_?
Kızlar dün gece babannemi gördüm rüyamda 2-3 yaşlarında beyaz tenli siyah saçlı bir erkek çocuğu gösteriyo bana bak bu çocuk senın dıme dıyor ve çocuğa sarılıp öpüyorr bende aa benım oğlum bumuu diyorummm seviniyorumm
ama babannem öldü ve oğlumu öpüyor ölünün birini öpmesi iyi değil derlerr
ama hayırlara yazsın inşallahh
acaba babamda biliyormudur haber gitmişmidir kızkardeşim hamile bile olduğunu öğrenmeden önce babamın kucağında kız çocuğu vardı bana ver baba hastasın düşürürsün diyorum yok sana vermıcem annen gelsinde ona verim diyorduu ben korkuyordum kızı düşürürse babam naparım ben dıyee
ve bu rüya haftasını geçmeden kızkardeşim çok bekledıgı bebeğini müjdelemıstı
hemde kızı oldu aynı rüyamdakı kız çocuğu gibi o da beyaz tenlı siyah saçlıydıı
siz niye buluşmuyosunuz yahuuu
günaydın deyyaaaan hoşgeldiiinnnn
kız hiç sorma buluşmak farz oldu artık bernil alışveriş yaptığımız yerler bilem aynı bu kadar devafuk olur
YUMURTLAMA PROBLEMI OLANLAR İÇİN DOĞRU OLMAZZ
RONYA DIYE BIR ARK VARDI KIZIN ATESI HIC YÜKSELIP ALÇALMIYORDU KIZA HERKES DEDI DR GIT ACABA YUMURTLAMA OLMUYORMU DIYE KIZ DR GITTI VE HAMILE KALMAYA ÇALIŞIRKEN ASLINDA HİÇ YUMURTASININ OLMADIĞINI VE PKO OLDUGUNU ÖĞRENDII
BENCE PEK SAĞLIKLI OLMAZZ AMA YİNE HİÇ PROBLEM OLMADIGINA EMINSENIZ yumurtlama gününe kadar düzenlı ölçümde yumurtlama günün tespıt ettıkten sonra ılışkıye girip 11-12 gun sonuna kadar ölçülmeye bılır ama ben hayatta bunu aksatmazdım bıle ben hala ölçüyorumm valla her sabah komıdındekı defterımın uzerıne adeten sonra gecen günü ay ve günü yazdım hergun ortasına derecemın kaç oldugunu yazıyorum uyanıpta hemen yataktan kalkamam uyanıyorum 5 dak yatakta dınlenırken ölçümümü yapıyorum sonra hemen wc malum ıdrar problemı var gebelıktee saat başı wc deyım
bence düzgünce ölçünn ateşiniziki
bence o gülen suratlarada para vermek zorunda kalınmazz tabıı herkesın kendı tercıhı
daha öncede yazdım ben yumurta takıbıne tek muayene parası 75 tl verdım 10 gun kontrolden sayıldıgı ıcın dr kontrolunde takıbım oldu
ayrıca yumurta takıbı ıcın dr ıyı olmasına gerek yok makına da yapılıyor
hoşbuldum canım
sizlerde hoş geldiniz
GÜNAYYYDDDIINN CANIMMMMMM HADİ ATEŞİNİZ İKİNİZİNDE ÜZEL İLERLİYOOO
YAŞASIN YAŞASIN İNŞALLAHH GÜZEL HABERLER ALCAZZZ
UMUTTT
BAAAAKKKKK BU SENIN BEBEĞİNN
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
BUDA BENIM BEBEĞİMM
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
valla ya.. kızlar aynı oturdugumuz yer yakın dogum seklımıze varana denk aynı kız sen benımbence ıkızımsın
naılsın deyyancımnasıl gıdıyo hamıslık?
o zaman ben yarını bekliyim bakalım ateşim kaç çıkacak eğer yarında aynıysa gebelik testinde çıkmazmı ya da acile gitsem kan tahlili yaparlar mı ki_?
canım hayır olsun inş bence oğlun olacak rüyaları ilk nasıl yorarsan öyle çıkarmış
kız dur hemen panik yapma bekle 2 gün daha ne kaldıki
hayır olsun rüyan sanada babaannen vermiş oğlunu baksana
haklısın canım ama bize takip şart artı o testlerde canım elimizden geldiği kadar ısı ölçmede dahil herşeyi yapmaya çalışmalıyız 2. olmuş olsa inan bunların hiçbirine ihtiyaç duymazdım ama biliyosun işte kısmet
minietek dost rengin günaydın kızlar hoşgeldinizzz
inşallah ikimizin sonuda aynı olur oğullarımza kavuşuruz bu defa
haklısın canım ama bize takip şart artı o testlerde canım elimizden geldiği kadar ısı ölçmede dahil herşeyi yapmaya çalışmalıyız 2. olmuş olsa inan bunların hiçbirine ihtiyaç duymazdım ama biliyosun işte kısmet