Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kızlar dün gece babannemi gördüm rüyamda 2-3 yaşlarında beyaz tenli siyah saçlı bir erkek çocuğu gösteriyo bana bak bu çocuk senın dıme dıyor ve çocuğa sarılıp öpüyorr bende aa benım oğlum bumuu diyorummm seviniyorumm

ama babannem öldü ve oğlumu öpüyor ölünün birini öpmesi iyi değil derlerr

ama hayırlara yazsın inşallahh

acaba babamda biliyormudur haber gitmişmidir kızkardeşim hamile bile olduğunu öğrenmeden önce babamın kucağında kız çocuğu vardı bana ver baba hastasın düşürürsün diyorum yok sana vermıcem annen gelsinde ona verim diyorduu ben korkuyordum kızı düşürürse babam naparım ben dıyee

ve bu rüya haftasını geçmeden kızkardeşim çok bekledıgı bebeğini müjdelemıstı

hemde kızı oldu aynı rüyamdakı kız çocuğu gibi o da beyaz tenlı siyah saçlıydıı

canım hayır olsun inş bence oğlun olacak rüyaları ilk nasıl yorarsan öyle çıkarmış

OP
M

minietek

Misafir
YUMURTLAMA PROBLEMI OLANLAR İÇİN DOĞRU OLMAZZ

RONYA DIYE BIR ARK VARDI KIZIN ATESI HIC YÜKSELIP ALÇALMIYORDU KIZA HERKES DEDI DR GIT ACABA YUMURTLAMA OLMUYORMU DIYE KIZ DR GITTI VE HAMILE KALMAYA ÇALIŞIRKEN ASLINDA HİÇ YUMURTASININ OLMADIĞINI VE PKO OLDUGUNU ÖĞRENDII

BENCE PEK SAĞLIKLI OLMAZZ AMA YİNE HİÇ PROBLEM OLMADIGINA EMINSENIZ yumurtlama gününe kadar düzenlı ölçümde yumurtlama günün tespıt ettıkten sonra ılışkıye girip 11-12 gun sonuna kadar ölçülmeye bılır ama ben hayatta bunu aksatmazdım bıle ben hala ölçüyorumm valla her sabah komıdındekı defterımın uzerıne adeten sonra gecen günü ay ve günü yazdım hergun ortasına derecemın kaç oldugunu yazıyorum uyanıpta hemen yataktan kalkamam uyanıyorum 5 dak yatakta dınlenırken ölçümümü yapıyorum sonra hemen wc malum ıdrar problemı var gebelıktee saat başı wc deyım

bence düzgünce ölçünn ateşiniziki

bence o gülen suratlarada para vermek zorunda kalınmazz tabıı herkesın kendı tercıhı

daha öncede yazdım ben yumurta takıbıne tek muayene parası 75 tl verdım 10 gun kontrolden sayıldıgı ıcın dr kontrolunde takıbım oldu

ayrıca yumurta takıbı ıcın dr ıyı olmasına gerek yok makına da yapılıyor

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Kızlar dün gece babannemi gördüm rüyamda 2-3 yaşlarında beyaz tenli siyah saçlı bir erkek çocuğu gösteriyo bana bak bu çocuk senın dıme dıyor ve çocuğa sarılıp öpüyorr bende aa benım oğlum bumuu diyorummm seviniyorumm

ama babannem öldü ve oğlumu öpüyor ölünün birini öpmesi iyi değil derlerr

ama hayırlara yazsın inşallahh

acaba babamda biliyormudur haber gitmişmidir kızkardeşim hamile bile olduğunu öğrenmeden önce babamın kucağında kız çocuğu vardı bana ver baba hastasın düşürürsün diyorum yok sana vermıcem annen gelsinde ona verim diyorduu ben korkuyordum kızı düşürürse babam naparım ben dıyee

ve bu rüya haftasını geçmeden kızkardeşim çok bekledıgı bebeğini müjdelemıstı

hemde kızı oldu aynı rüyamdakı kız çocuğu gibi o da beyaz tenlı siyah saçlıydıı

hayır olsun rüyan sanada babaannen vermiş oğlunu baksana

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
YUMURTLAMA PROBLEMI OLANLAR İÇİN DOĞRU OLMAZZ

RONYA DIYE BIR ARK VARDI KIZIN ATESI HIC YÜKSELIP ALÇALMIYORDU KIZA HERKES DEDI DR GIT ACABA YUMURTLAMA OLMUYORMU DIYE KIZ DR GITTI VE HAMILE KALMAYA ÇALIŞIRKEN ASLINDA HİÇ YUMURTASININ OLMADIĞINI VE PKO OLDUGUNU ÖĞRENDII

BENCE PEK SAĞLIKLI OLMAZZ AMA YİNE HİÇ PROBLEM OLMADIGINA EMINSENIZ yumurtlama gününe kadar düzenlı ölçümde yumurtlama günün tespıt ettıkten sonra ılışkıye girip 11-12 gun sonuna kadar ölçülmeye bılır ama ben hayatta bunu aksatmazdım bıle ben hala ölçüyorumm valla her sabah komıdındekı defterımın uzerıne adeten sonra gecen günü ay ve günü yazdım hergun ortasına derecemın kaç oldugunu yazıyorum uyanıpta hemen yataktan kalkamam uyanıyorum 5 dak yatakta dınlenırken ölçümümü yapıyorum sonra hemen wc malum ıdrar problemı var gebelıktee saat başı wc deyım

bence düzgünce ölçünn ateşiniziki

bence o gülen suratlarada para vermek zorunda kalınmazz tabıı herkesın kendı tercıhı

daha öncede yazdım ben yumurta takıbıne tek muayene parası 75 tl verdım 10 gun kontrolden sayıldıgı ıcın dr kontrolunde takıbım oldu

ayrıca yumurta takıbı ıcın dr ıyı olmasına gerek yok makına da yapılıyor

haklısın canım ama bize takip şart artı o testlerde canım elimizden geldiği kadar ısı ölçmede dahil herşeyi yapmaya çalışmalıyız 2. olmuş olsa inan bunların hiçbirine ihtiyaç duymazdım ama biliyosun işte kısmet

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
GÜNAYYYDDDIINN CANIMMMMMM HADİ ATEŞİNİZ İKİNİZİNDE ÜZEL İLERLİYOOO

YAŞASIN YAŞASIN İNŞALLAHH GÜZEL HABERLER ALCAZZZ

UMUTTT

BAAAAKKKKK BU SENIN BEBEĞİNN

BUDA BENIM BEBEĞİMM

ikimizinde tablosunda 7.gün düşüş ve 8. gün çıkış var dimi yanlış bakmadıysam
çokta heveslenmek istemiyorum bakalım ezelinkide yüksek gidiyo

OP
M

minietek

Misafir
o zaman ben yarını bekliyim bakalım ateşim kaç çıkacak eğer yarında aynıysa gebelik testinde çıkmazmı ya da acile gitsem kan tahlili yaparlar mı ki_?

canım yarın 2 gün kalmış oluyor sabredebılırsen eğer bırak adetın 1 gün geçınce (3 gün kaldı ) idrar testıde yaparsın ben sabredememıstım o basşka ama sonra da değerım düşük telaşı başladı
canım hayır olsun inş bence oğlun olacak rüyaları ilk nasıl yorarsan öyle çıkarmış

inşallah hep erkek çocuk görüyorum ama benım bu tarz rüyalarım çıkıyor bırde ıstıare lerım cıkıyoo çok belırgın ısaretler görüyorum rüyalarımda istiarede

kız dur hemen panik yapma bekle 2 gün daha ne kaldıki

:)

hayır olsun rüyan sanada babaannen vermiş oğlunu baksana

inşallahhhh canım erkeğimizi bulalım ılkde ınsallah da bu kadar şans fazla olur herhalde abartmayayayım dıme ilk seferde hamıle kal pko olsun ustelık usune ustuk bırde erkek ıste ALLAHIM SOPASINI GÖSTERMESE BARII

ÜKÜRLER OLSUN ALLAH IM SANA SAĞLIKLI OLSUN BEBEĞİM İNŞALLAHH VE ADAĞIMIDA KESICEMM BEBEĞİM SAĞLIKLA DOĞPAR DOĞMAZ

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
haklısın canım ama bize takip şart artı o testlerde canım elimizden geldiği kadar ısı ölçmede dahil herşeyi yapmaya çalışmalıyız 2. olmuş olsa inan bunların hiçbirine ihtiyaç duymazdım ama biliyosun işte kısmet

haklısın canım sizin durmunuz çok farklı
ama benimde yaşım geçiyor maddi imkanlar
gönül isterdiki 2 kız 1 oğlan ama çok geç kaldım ben

OP
M

minietek

Misafir

:cee:cee:ceeÇOOOKK İSTİYORUM SİZİN EN KISA ZAMAN DA OĞULLARINIZA HAMİLE KALMANIZII

KIZLARRR ŞÖYLE BİR ŞEY YAPALIMMMII HADİ HEP BİRLİKTE HEMEN ŞİMDİİİ RENGIN VE BERNILIN EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLAA ERKEK BEBEİŞLERINE HAMILE KALMAK İÇİN HERKES AKLINA ILK GELEN DUAYI OKUSUN OLURMUU DUALARIMIZA BAŞLAYALIM OLURMU HADİ BİSMİLLAAHH :cee:cee:cee:cee:cee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar