Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut ateşini ölçtün mü bu sabah kaç çıktı bugün adetinin kaçıncı günü_?

ölçdüm canım ölçdüm
ama bu sefer ilginç oldu yatak odasında yatmadık bugün içerde yattık çok soğuk diye o oada sıcaktı sabah 7 olmadan ölçmüşüm bilinçaltı 36,6 çıktı
sonra aklıma geldi her sabah 7:30 da ölçüyorum diye yataktan kalkmadan ölçtüm 36,8 allah allah dedim bidaha ölçttüm 36,7 :cokkomik:
odamı sıcaktı benmi anlamadım :hihi::hihi:
bende 36,7 olarak kaydettim :huhuu: ne diyosun bu duruma
senin kaç çıktı ???

dost

Üye
Tepki
28
herkese günaydın
kızlar nasılsınız valla biz karda mahsur kaldık resmen nasıl bir kar anlatamam

dost

Üye
Tepki
28
ölçdüm canım ölçdüm
ama bu sefer ilginç oldu yatak odasında yatmadık bugün içerde yattık çok soğuk diye o oada sıcaktı sabah 7 olmadan ölçmüşüm bilinçaltı 36,6 çıktı
sonra aklıma geldi her sabah 7:30 da ölçüyorum diye yataktan kalkmadan ölçtüm 36,8 allah allah dedim bidaha ölçttüm 36,7 :cokkomik:
senin kaç çıktı ???

ay ne güzel ya valla bazal ısı oda sıcaklığından etkilenmez diye biliyorum ben ama

OP
E

_eZeL_

Misafir
ölçdüm canım ölçdüm
senin kaç çıktı ???

canım bende ölçtüm 36,5 çıktı sonra arkasından yine ölçtüm 36,7 çıktı tekrar ölçtüm yine 36,7 çıktı bende 36,7 diye kabul ettim valalh :D

OP
M

minietek

Misafir
günaydın sen neler yaptın doktora gidebildinmi???

yok cnm gidemedim birlikte çalıştığımız arkadaş iki kişi reçete girebiliyoruz ecz alakalı bir yere gitmek zorunda kaldı bende reçete girebilen tek kişi kaldığım için gidemedim zatenm dr muayenehanesınıde aradım kimse çıkmadı bugün gitmeyi düşünüyorum ama 4 martta vaj. Ultrasonla baktı şimdi bugün 5 mart acaba bu dr da bakarsa vag. Ultrasonla bır tehlıke olurmu geçen sefer baktığında biraz ağrım olmuştu korktum onun için acaba artık dr mu belirlesemde 1 dr a mı gitsem diyorum kendi dr 2 hafta sonra çağırdı kalp dinlemek için
18 mart ı beklımmı sızcee

bu arada umut ateşin güzel yükselmıs bak hemen kaydedıyorumm

ezel senın kaç çıktıı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yok cnm gidemedim birlikte çalıştığımız arkadaş iki kişi reçete girebiliyoruz ecz alakalı bir yere gitmek zorunda kaldı bende reçete girebilen tek kişi kaldığım için gidemedim zatenm dr muayenehanesınıde aradım kimse çıkmadı bugün gitmeyi düşünüyorum ama 4 martta vaj. Ultrasonla baktı şimdi bugün 5 mart acaba bu dr da bakarsa vag. Ultrasonla bır tehlıke olurmu geçen sefer baktığında biraz ağrım olmuştu korktum onun için acaba artık dr mu belirlesemde 1 dr a mı gitsem diyorum kendi dr 2 hafta sonra çağırdı kalp dinlemek için
18 mart ı beklımmı sızcee

bu arada umut ateşin güzel yükselmıs bak hemen kaydedıyorumm

ezel senın kaç çıktıı

ben olsammm sakinleşip doktor kontrolumü beklerdm
çünkü herhangi bir lekelenmen falan yok
tabi sen bilirsin canım

OP
M

minietek

Misafir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar