ben tam 32. gün regl oldum 11.gün yumurtluyorum ben benim 25 gün sürerdi bir hafta uzadı.onuda progesteron içmeme bağlıyorum.
kakule az kaldı galıba senın reglıne canım
ben tam 32. gün regl oldum 11.gün yumurtluyorum ben benim 25 gün sürerdi bir hafta uzadı.onuda progesteron içmeme bağlıyorum.
ahh canım ya bendede var hatta buyuğude naneli çok geçmiş olsun
cnm ev almaya cesaret edemiyoruz yaa.devamlı niyetleniyoruz aslında ama istediigmiz evler cok pahalı.köşede 30-40 bin paramız olsa hiç düşünmem cekerim kredi alırım ev
ama birden 100 bin lira kredi cekmeyi dötümüz yemiyor:dertli:
kakule az kaldı galıba senın reglıne canım
cok geçmiş olsun cnm benımde hastaydı kızım 2 gün ates oldu sonrakı gunler kusma azaldı ama oksuruk hala var deli oluyorum allah miniklerimizi korusun
hımmm daha günün geçmedi ya ondan köpürmemiştir
evet canım 2 gün kaldı
Herkes hasta sanırım ciddi bir salgın sözkonusu. Amin canım Allah korusun bunları. Minicik canları var...
tek çalışan olunca zor kredi işide birikmişin olacak ki daha düşük çekecen krediyi Allah gönlündekini verir inş.
Sen evlenmeden çalışıyomuydun üni. mezunu musun Eloş
cnm baya yüksek ateşii tekrtar gecmiş olsun
doktora götürmedinmi?
grip mi olmuş??? yoksa diş filannmıı
gripse peditus ve dolven ver istersenn
bide ıhlamur içir bol bol.bilirisn sen gerci neyapacagını
hadi hayırlısı yüzün gülsün inş
Dişler çıkıyor şu sıralar bolbol. Ancak onlamı alakalı bilmiyorum. Ihlamur asla içmezki bu böcük. Grip değil canım. Evde şurupları var ancak en etkilisi fitil. Ablamız asla fitil attırmazdı ama bu anlamıyor...
Bu arada dra göturmdm cunku verecegi butun ilaclar mevcut. Cocugun varsa zaten bir sure sonra dr oluyorsun.
öyle olunca daha çok üzülür insan haklısın canım
bizim ev alırken gitti
inanmıyorum elaraaa sana ben evlendımm balayına gıtmeden hemen ısbankasında kasa kıraladım attım kasaya gıttım tatıle 2010 ağustostada setım ve annemın halamın ve esımın halasının taktıgı bıleklık harıs hepsini bozdurdummbide eve hırsız gircek korkusuylaa cantamda taşıyom altınlarıı:acep:
valla korkar oldum.birazda ondan bozdurmak istiyorumm
böle cok zor oluyor
karbonatı şimdi yaptım köpürmedi yaaaa:sim3:
cnm ev almaya cesaret edemiyoruz yaa.devamlı niyetleniyoruz aslında ama istediigmiz evler cok pahalı.köşede 30-40 bin paramız olsa hiç düşünmem cekerim kredi alırım ev
ama birden 100 bin lira kredi cekmeyi dötümüz yemiyor:dertli:
belirtiler varmı ne zaman tahmını adetin heycanlandım bak işinyoksa adet gununu bekle:dertli:
unutmuşum kadınlar gününüz kutlu olsun kızlarr:gulcicek::gulcicek:
evett ünv mezunuyum
okuldan mezun oldum bölümümle alakası olmayan işler yaptımm
sigorta şirketinde calıştım
yerel bi dergide muhabirlik ve halkla ilişkilerde görev aldım
en son döviz bürosunda calıştım
sonrada evimin kadını oldumm
cnm baya yüksek ateşii tekrtar gecmiş olsun
doktora götürmedinmi?
grip mi olmuş??? yoksa diş filannmıı
gripse peditus ve dolven ver istersenn
bide ıhlamur içir bol bol.bilirisn sen gerci neyapacagını