OP
Elara
Misafir
- #5.861
oh oh ana kız suslu pakızeler sızı
ay yerim onu ben:cikolata:kime çekmişse artık
:zonk::zonk:
oh oh ana kız suslu pakızeler sızı
ay yerim onu ben:cikolata:kime çekmişse artık
tahmin edebiliyorum fiyatınıı
karı koca calıştıgında kredi ödemesii daha kolayydır
tek maaşla cok zor yaa
yok cnm daha başlamadım,ben normalde sebzeyi cok severimm.ama yogurt her yemegimin yanınd avardır mutlaka.ondan nasıl vazgecccem bilmiyorumm
uyanık seniii
cok benziyor zaten kereviz ve patates yemegii
eşim gelemsine yakın ben üstüme elbise yada mini etek tarzında şeyler giyerim geneldee
biraz makyaj filanda yaparımm
kızımda benden gördü şimdi o benden önce kalkıyorrr hazırlanmak içinn
elbise giydi dün saclarını toplattırdı banaa
bide makyaj yap diyor zilliii
bitek dudagına kalem sürdümm.cok güzel oldum diyorr
gözünün üstünü gösteriyor onada yalancıktan far sürer gibi yaptım,yanaklarını gösteriyor allık sür diyee
işim cok zor gercektenn
hımmm buldum tarifi
napim cnm eşim seviyor süsü püsüükız çok fenasınn sen mınıler makyajlar ben kısın öle gıyınemem kesınlıkle yazın neyse güzel ev elbıselerın varda kısın ender yanıı
ççççoooookkk üşüyen bırı olarak
cnmkıskanclık ılla oluyor ya ama zamanla mecbur alısıyolar benım buyuk oldukları halde bıle kıskanmısdılar kucuklugu
cnm ben kızımın yanında eşime yakın duruyorum ki alışsın diyee
tamam yatak odasında yapıcak şeyleri yapmıyoruz kesinlikle ama sarmaşdolaşş oturuyoruz mesala.öle öpüşme koklaşma gibi düşünmee
cocuklar büyüdügündee ben süslendigim yada eşime sarıldıgım zaman cocukların tuhafına gitsin istemiyorumm
mesela annemm bazen süslenirdii hemen derdik anne misafirmi gelcek yada dügüne mi gitcez diyee
cnm ben şöle yazıyımm sanaa
kırmızı lahana , aysberg ve kerevizin sapındaki maydoz gibi olan yaprakları incenik dogra
havuc,kerevizi rendelee
üzerine 1 limon,sıvı yag ve tuzzz
hepsini karıştırrr yemede yannında yattt:cikolata:
bunu akşma yemeginin yanında yapabilriisnn
öglenn de kendinee pratik olsun diye havuc ve kerevizi rendeleee.ikiside süper oluyrrr
erkek cocuk içinde ideal
napim cnm eşim seviyor süsü püsüü
bide akşama kadarr oteldee mini giyen hatunların içindeee
eve gelince paspal mı karşılayımm
adamın gözü dışarda olmasın diye yapıyoz işte
gerci yapmasamda benim kocaa kötü bişi yapmzzz.ama yinede erkek milleti güven olmaz tabi
rengin o kadar yemekle faydalı olmaz millet sabah akşam birer kaşık yiyor gerçi ben sadece akşamları yedim ama senin yediğinle yine bir değil
kız karışım bunlar arı sütü bal polen karışımı hepsi bir arada öyle satılıyor
Ben kerevizi rendeleyip biraz dereotuyla karıştırıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum. En son üzerine tereyağlı pulbiber kızdırıyorum nefis oluyor:cikolata: Yalnız yoğurt erkek çocuk diyetinde yokBir de sebzeleri haşlayıp üzerine limon ve zeytinyağı gezdirince hepsi süper oluyor ay acıktım galiba.
Balığı da son zamanlarda hep fırında yapıyorum bayılıyoruz valla hem koku da olmuyor.
valla dıkat etmek gerekıyo kadın kendıne bakmalı kesınlıklee
bende eşime bır güvenırım bır güvenmem yanı erkek sonuctaa ama bır yanlış yapsınn emdıgı sütü burnundan getırmezsem ne olımm
ben kıncıyımdır acıkcası bu kıncılıkse eğer bana yapılan kötülüğü unutmam sevdıgım ınsana yapılan kötülüğüde yanlışıda unutmamm hee aynı sekılde karsılık vermem ama esım benım suratımı ıyı bılır bırseye takarsam alım allah kurtulmaz elımdenn
ÇOCUGUMU DA ALIR GIDERIM USTUNE NAFAKA DAVASI ACARIM DIYORUMM ONA)))
ALLAH KORUSUN VALLA TÜM EVLILIKLERI KÖTÜ KADINLARDANN
kız hamıs olsam bu kadar cnm cekmezdı kerevızı yhu hemen pazara gıdıp alcam bugunevet kereviz ygurtluda cok güzel oluyor
ben misafir geldiginde yaparım bazenn,içine cevizde atıyorumm
aynı şekilde havucu kavurup ceviz atıyoru yogurtluyorum güzel oluyorr
bu arada sen ne iş yapıyordun.sölemiştin ama unuttum
valla dıkat etmek gerekıyo kadın kendıne bakmalı kesınlıklee
bende eşime bır güvenırım bır güvenmem yanı erkek sonuctaa ama bır yanlış yapsınn emdıgı sütü burnundan getırmezsem ne olımm
ben kıncıyımdır acıkcası bu kıncılıkse eğer bana yapılan kötülüğü unutmam sevdıgım ınsana yapılan kötülüğüde yanlışıda unutmamm hee aynı sekılde karsılık vermem ama esım benım suratımı ıyı bılır bırseye takarsam alım allah kurtulmaz elımdenn
ÇOCUGUMU DA ALIR GIDERIM USTUNE NAFAKA DAVASI ACARIM DIYORUMM ONA)))
ALLAH KORUSUN VALLA TÜM EVLILIKLERI KÖTÜ KADINLARDANN
kız yediklerimi toplasan bir tatlı kaşığı etmez böreğin üzerine serptimallah iyiliğini versin
merhaba arkadaşlar.
Kadınlar günü kutlu olsun hepinizeeee
özellikle bütün cici anne adaylarımızı sevgilerr
aynen canım allah korusun ama çevremde okadar çoook bu tür olaylara şahit oldumkiii
ben hayatta eşime güvenmem
burda 2 patronum var biri bıraktı sanırım diğeri sürekli mesajlaşıyor kesinlikle sevgilisi var biliyorum anlaşılıyo ve evli 2 kızı var
aynen canım allah korusun ama çevremde okadar çoook bu tür olaylara şahit oldumkiii
ben hayatta eşime güvenmem
burda 2 patronum var biri bıraktı sanırım diğeri sürekli mesajlaşıyor kesinlikle sevgilisi var biliyorum anlaşılıyo ve evli 2 kızı var
erkekleri kandırmak o kadar kolaykii.o nednele heran tetikte olmak lazımm
Ben hep eşime diyorumkii
beni bigün aldatırsann o an aklına benimde başka biriyle yattıgım aklına gelsin.miden alırsa istedigin gibi seviş hatunlaa
kızlar bide eşim beni aldatsada ben boşanmamm ondann
boşanmak erkek içinn rahatlamak demekk
ama biz kadınlar için işkence bencee
ekonomik özgürlügün yoksa eşinin verdigi üç kuruş nafakanı alcan ve ailenin yanında yaşamaya mahkum olcaksınn
bizim oralarda dul kadın yalnız yaşayamazzz
eşimede diyorum böle i hata yaparsan senden boşanmam eşşek gibi bana bakacaksın ve hayatınız zehir edecem senin diyorumm
düşünmesi bile korkunc diyorr,Allah senin diline düşürmesin beni diyorr
ewet cnm allah nefıslerıne uydurmasın kımseyı seytana RABBIM SASIRDMASIN benım kocam yapmaz dıye bısey yok RABBIM SASIRTMASIN valla nefıslerıne uydurmasın