Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
tahmin edebiliyorum fiyatınıı :)
karı koca calıştıgında kredi ödemesii daha kolayydır
tek maaşla cok zor yaa

yok cnm daha başlamadım,ben normalde sebzeyi cok severimm.ama yogurt her yemegimin yanınd avardır mutlaka.ondan nasıl vazgecccem bilmiyorumm

:hihi: uyanık seniii
cok benziyor zaten kereviz ve patates yemegii

napım canım benımkı fast food yemeyı çok sevıyoo

ona ver pizza hamburgerler dürümler karısık tostlar

demezkı bır gun ıspanak yesek ımkansız ama ne yaparsan yap yer allahtan yemek ayırmaz ama ısteyken eğer dukkan dısındaysa fast food yıyo
sadece bıberın hıc bır cesıdını yedıremezsın dolma bıberden karabıber pul bıber çarlıston taze kırmızı bıber yok bende bayılırım her yemeğe kırmızı bıber koyasım var ama adam yemıyo

eşim gelemsine yakın ben üstüme elbise yada mini etek tarzında şeyler giyerim geneldee
biraz makyaj filanda yaparımm
kızımda benden gördü şimdi o benden önce kalkıyorrr hazırlanmak içinn
elbise giydi dün saclarını toplattırdı banaa
bide makyaj yap diyor zilliii
bitek dudagına kalem sürdümm.cok güzel oldum diyorr
gözünün üstünü gösteriyor onada yalancıktan far sürer gibi yaptım,yanaklarını gösteriyor allık sür diyee :)
işim cok zor gercektenn

kız çok fenasınn sen mınıler makyajlar ben kısın öle gıyınemem kesınlıkle yazın neyse güzel ev elbıselerın varda kısın ender yanıı

ççççoooookkk üşüyen bırı olarak

OP
E

Elara

Misafir
hımmm buldum tarifi

cnm ben şöle yazıyımm sanaa

kırmızı lahana , aysberg ve kerevizin sapındaki maydoz gibi olan yaprakları incenik dogra

havuc,kerevizi rendelee

üzerine 1 limon,sıvı yag ve tuzzz
hepsini karıştırrr yemede yannında yattt:cikolata:

bunu akşma yemeginin yanında yapabilriisnn
öglenn de kendinee pratik olsun diye havuc ve kerevizi rendeleee.ikiside süper oluyrrr
erkek cocuk içinde ideal

OP
E

Elara

Misafir
kız çok fenasınn sen mınıler makyajlar ben kısın öle gıyınemem kesınlıkle yazın neyse güzel ev elbıselerın varda kısın ender yanıı

ççççoooookkk üşüyen bırı olarak
napim cnm eşim seviyor süsü püsüü
bide akşama kadarr oteldee mini giyen hatunların içindeee
eve gelince paspal mı karşılayımm
adamın gözü dışarda olmasın diye yapıyoz işte
gerci yapmasamda benim kocaa kötü bişi yapmzzz.ama yinede erkek milleti güven olmaz tabi

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnmkıskanclık ılla oluyor ya ama zamanla mecbur alısıyolar benım buyuk oldukları halde bıle kıskanmısdılar kucuklugu

bence kıskançlık çocuklar için çok doğal bir duygu ,olmaması anormal benim ortanca küçük kızım doğdığunda çok kızmıştı annemizi bizden aldı hep seninle ilgileniyo die kızıyodu ki 6,5 yaşındaydı çok zor alıştı ama şimdi sen benim dualarımın karşılığısın dio senin olmanı ben istedim dio çok seviyo ayrıca kız olsun die etmediği dua kalmamıştı onu duası kabul oldu

OP
M

minietek

Misafir
cnm ben kızımın yanında eşime yakın duruyorum ki alışsın diyee
tamam yatak odasında yapıcak şeyleri yapmıyoruz kesinlikle ama sarmaşdolaşş oturuyoruz mesala.öle öpüşme koklaşma gibi düşünmee
cocuklar büyüdügündee ben süslendigim yada eşime sarıldıgım zaman cocukların tuhafına gitsin istemiyorumm
mesela annemm bazen süslenirdii hemen derdik anne misafirmi gelcek yada dügüne mi gitcez diyee :hihi:

ıyı yapıosun canım yaa şaka takılıyorumm

ben çalıştıgım ıcın pek bırşey yapamıyorum aynı anda eve gırıyoruz zaten benı ısten alıyo eve gıdıyoruzz

canım balığı çok severım evet

en kısa zaamanda bende şu eskı dıp elektırklı ızgara alıcam ve balkonda yapmaya başlıcam

burarada hergun badem cevız ve kuru kayısı ıcıyorum sütte 1 bardakk

aayyy diş deme şiödıye kadar ne dolgusu ne çürüğü ve hiç bir şikayetı olmayan bırı olarak dışlerıme birşey olsun istemem bu arada evde süt bıtmıstı bak ıyı hatırlattın süt olmadı zatenn yoğurtsuz yemek yemem ben

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm ben şöle yazıyımm sanaa

kırmızı lahana , aysberg ve kerevizin sapındaki maydoz gibi olan yaprakları incenik dogra

havuc,kerevizi rendelee

üzerine 1 limon,sıvı yag ve tuzzz
hepsini karıştırrr yemede yannında yattt:cikolata:

bunu akşma yemeginin yanında yapabilriisnn
öglenn de kendinee pratik olsun diye havuc ve kerevizi rendeleee.ikiside süper oluyrrr
erkek cocuk içinde ideal

tamam canım hemen akşam yapayım biz salatasız yaşıyamıyoruz çok seviiyoruz ailecek ortanca hariç

OP
M

minietek

Misafir
napim cnm eşim seviyor süsü püsüü
bide akşama kadarr oteldee mini giyen hatunların içindeee
eve gelince paspal mı karşılayımm
adamın gözü dışarda olmasın diye yapıyoz işte
gerci yapmasamda benim kocaa kötü bişi yapmzzz.ama yinede erkek milleti güven olmaz tabi

valla dıkat etmek gerekıyo kadın kendıne bakmalı kesınlıklee

bende eşime bır güvenırım bır güvenmem yanı erkek sonuctaa ama bır yanlış yapsınn emdıgı sütü burnundan getırmezsem ne olımm

ben kıncıyımdır acıkcası bu kıncılıkse eğer bana yapılan kötülüğü unutmam sevdıgım ınsana yapılan kötülüğüde yanlışıda unutmamm hee aynı sekılde karsılık vermem ama esım benım suratımı ıyı bılır bırseye takarsam alım allah kurtulmaz elımdenn

ÇOCUGUMU DA ALIR GIDERIM USTUNE NAFAKA DAVASI ACARIM DIYORUMM ONA :))))

ALLAH KORUSUN VALLA TÜM EVLILIKLERI KÖTÜ KADINLARDANN

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin o kadar yemekle faydalı olmaz millet sabah akşam birer kaşık yiyor gerçi ben sadece akşamları yedim ama senin yediğinle yine bir değil

kız karışım bunlar arı sütü bal polen karışımı hepsi bir arada öyle satılıyor

kız yediklerimi toplasan bir tatlı kaşığı etmez böreğin üzerine serptim:hihi: allah iyiliğini versin

OP
E

Elara

Misafir
Ben kerevizi rendeleyip biraz dereotuyla karıştırıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum. En son üzerine tereyağlı pulbiber kızdırıyorum nefis oluyor:cikolata: Yalnız yoğurt erkek çocuk diyetinde yok :( Bir de sebzeleri haşlayıp üzerine limon ve zeytinyağı gezdirince hepsi süper oluyor ay acıktım galiba.
Balığı da son zamanlarda hep fırında yapıyorum bayılıyoruz valla hem koku da olmuyor.

evet kereviz ygurtluda cok güzel oluyor
ben misafir geldiginde yaparım bazenn,içine cevizde atıyorumm

aynı şekilde havucu kavurup ceviz atıyoru yogurtluyorum güzel oluyorr

bu arada sen ne iş yapıyordun.sölemiştin ama unuttum

OP
L

Liza

Misafir
merhaba arkadaşlar.
Kadınlar günü kutlu olsun hepinizeeee
özellikle bütün cici anne adaylarımızı sevgilerr

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

bende eşime bır güvenırım bır güvenmem yanı erkek sonuctaa ama bır yanlış yapsınn emdıgı sütü burnundan getırmezsem ne olımm

ben kıncıyımdır acıkcası bu kıncılıkse eğer bana yapılan kötülüğü unutmam sevdıgım ınsana yapılan kötülüğüde yanlışıda unutmamm hee aynı sekılde karsılık vermem ama esım benım suratımı ıyı bılır bırseye takarsam alım allah kurtulmaz elımdenn

aynen canım allah korusun ama çevremde okadar çoook bu tür olaylara şahit oldumkiii
ben hayatta eşime güvenmem
burda 2 patronum var biri bıraktı sanırım diğeri sürekli mesajlaşıyor kesinlikle sevgilisi var biliyorum anlaşılıyo ve evli 2 kızı var

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet kereviz ygurtluda cok güzel oluyor
ben misafir geldiginde yaparım bazenn,içine cevizde atıyorumm

aynı şekilde havucu kavurup ceviz atıyoru yogurtluyorum güzel oluyorr

bu arada sen ne iş yapıyordun.sölemiştin ama unuttum
kız hamıs olsam bu kadar cnm cekmezdı kerevızı yhu hemen pazara gıdıp alcam bugun:)kerevızcıler bızı gorse barı ıyı reklam yaptık:))))))))))

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Geçenlerde komşumuzun torunu oldu ben de hediye aldım hatta tebriğe gidecektim. Neyse biz dışarı çıkarken kızımı sevdi falan kızım pek yüz vermedi haliyle dışarı çıkmak istiyor. Kadın hemen dedi ki ben seni torunuma alıcam işte, bak o büyüsün ondan kaçamazsın vs. çok uzattı gıcık oldum kadına. Daha kırkı çıkmamış bebek için diyor bunu sen artık abla oldun dese daha doğru olmaz mı?Üstelik bu kadın 3 kız annesi ve kayınvalidesinden çok çekmiş oğlu olmadığı için. Ben hiç birşey söylemedim eşim sadece tebessüm etti o kadar cevap vermedik yani. Bilmiyorum kızlar sizce ben çok mu tepki gösteriyorum?? Valla hediyeyi bile götüresim yok. Başkası olsa cevap verirdim ama her gün yüz yüze bakıyoruz dedim sustum. Özellikle Bernil ve renginn valla kızlar Allah size kolaylık versin ben böyle şeylere çok öfkeleniyorum siz ne yapıyorsunuz??

OP
E

Elara

Misafir

erkekleri kandırmak o kadar kolaykii.o nednele heran tetikte olmak lazımm
Ben hep eşime diyorumkii
beni bigün aldatırsann o an aklına benimde başka biriyle yattıgım aklına gelsin.miden alırsa istedigin gibi seviş hatunlaa

kızlar bide eşim beni aldatsada ben boşanmamm ondann
boşanmak erkek içinn rahatlamak demekk
ama biz kadınlar için işkence bencee
ekonomik özgürlügün yoksa eşinin verdigi üç kuruş nafakanı alcan ve ailenin yanında yaşamaya mahkum olcaksınn
bizim oralarda dul kadın yalnız yaşayamazzz

eşimede diyorum böle i hata yaparsan senden boşanmam eşşek gibi bana bakacaksın ve hayatınız zehir edecem senin diyorumm
düşünmesi bile korkunc diyorr,Allah senin diline düşürmesin beni diyorr:hihi:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız yediklerimi toplasan bir tatlı kaşığı etmez böreğin üzerine serptim:hihi: allah iyiliğini versin

kız ne konuşuyorsun o zmana çörek otu yadim fayda etmedi diye milletin kafasını karıştırma zilli :cikolata:

merhaba arkadaşlar.
Kadınlar günü kutlu olsun hepinizeeee
özellikle bütün cici anne adaylarımızı sevgilerr

merhaba canım hoşgeldiinnn seninde kadınlar günün kutlu olsunn

aynen canım allah korusun ama çevremde okadar çoook bu tür olaylara şahit oldumkiii
burda 2 patronum var biri bıraktı sanırım diğeri sürekli mesajlaşıyor kesinlikle sevgilisi var biliyorum anlaşılıyo ve evli 2 kızı var

iğrenç utanmaz herifler aaayyy Allahım böyle insanlardan uzak kıl bizi

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

ewet cnm allah nefıslerıne uydurmasın kımseyı seytana RABBIM SASIRDMASIN benım kocam yapmaz dıye bısey yok RABBIM SASIRTMASIN valla nefıslerıne uydurmasın

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
erkekleri kandırmak o kadar kolaykii.o nednele heran tetikte olmak lazımm
Ben hep eşime diyorumkii
beni bigün aldatırsann o an aklına benimde başka biriyle yattıgım aklına gelsin.miden alırsa istedigin gibi seviş hatunlaa

kızlar bide eşim beni aldatsada ben boşanmamm ondann
boşanmak erkek içinn rahatlamak demekk
ama biz kadınlar için işkence bencee
ekonomik özgürlügün yoksa eşinin verdigi üç kuruş nafakanı alcan ve ailenin yanında yaşamaya mahkum olcaksınn
bizim oralarda dul kadın yalnız yaşayamazzz

eşimede diyorum böle i hata yaparsan senden boşanmam eşşek gibi bana bakacaksın ve hayatınız zehir edecem senin diyorumm
düşünmesi bile korkunc diyorr,Allah senin diline düşürmesin beni diyorr:hihi:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
boşanma oldugunda hem cocuk hem kadın sefil oluyorr
ama erkek o sevgilisyle yaşamaya devam ediyor mutlu mesut şekildee

ben tekrar evlenmemm eşimden boşansamm.kızım var cünküü
ailemin yanındada rahat olamammm

eşimle aynı evde yaşarım karı koca hayatımız biterr,ama dünyasını zindan ederim.yok öleee aga paşa gibi yaşamakk
ben mutsuzsam ve benim mutsuzlugum eşimden kaynaklanıyorsa onuda cok güzel mutsuz ederimm

bazı kadınlar aldatıldıktan sora aynı evde yaşamayı kendilerine gurur yaparr.ama ben buna katılmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar