Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar felaket kar yagıyor ve kızımda dışarı cıkıp kardan adam yapmak için cıldırıyorrr
cok soguk inemeyiz dışarı desekte anlamadıı
bende camaşır legenine doldurdum karı balkondann
eldivenini giydirdimm
bide carşaf serdim yeree şimdi karla oynuyor yanımdaa :sirin:

ay ne guzle ya kız bızde kar mar kalmadı ya sabah bı vardı hafıften yerlerde sımdı fırtına cok ama

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
cnm ya ınan ılk baslarda cok sınırım bozuluyordu fakat sımdı dusunuyorumde erkekde ıstesek rabbım gene versınde kızlar anaya babaya daha yakın oluyo ya ne bıleyım senın komsunada belkı cok denmısdır zamanında kafasına yer etmısdır kız belkım ondan demısdır bızım halkımızda var böle laflar cnm cunku

Aslında öyle biz iki kızız ablam var ve ailemize çok düşkünüz. Bir de eşime bakıyorum ben aileni ara diye ısrar ederim yoksa aklına gelmez. Sevmediğinden değil ama bağlılık yok. Aynı şekilde ablamın eşi de öyle. Kadında bir kere dese neyse yani kızdırana kadar devam etti. Zaten kendi kızları var diye çok üzmüş kayınvalidesi zamanında biraz da ondan bişey demedim. Ama kendine yapıldığında üzülüyorsan başkasına da yapmayacaksın o halde.

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız fikrimi söyledim dedim ya sizde söyleyin dedim çünkü 1. de 11 gün ikincide 15. çatladı sizde söyleyin test söyleyin:cokkomik:

adetin 2. günü başlayıp 12. gününe kadar yenmeli rengin o zaman adet düzenine ve yumurtlamaya faydası var Allahın izniyle

OP
M

minietek

Misafir
merhaba arkadaşlar.
Kadınlar günü kutlu olsun hepinizeeee
özellikle bütün cici anne adaylarımızı sevgilerr

TŞK EDERİZZ AHANDA SABAHTAN BERI AKLIMDA BENDEN ÖNCE SÖLEDINN

aynen canım allah korusun ama çevremde okadar çoook bu tür olaylara şahit oldumkiii
ben hayatta eşime güvenmem
burda 2 patronum var biri bıraktı sanırım diğeri sürekli mesajlaşıyor kesinlikle sevgilisi var biliyorum anlaşılıyo ve evli 2 kızı var

BENDE CANIM KOMSUM AKRABAM ARKADAŞ KIMLER KIMLER NEFRET EDIYORUMM BU DURUMDAN PİSLİK HERIFLERR

erkekleri kandırmak o kadar kolaykii.o nednele heran tetikte olmak lazımm
Ben hep eşime diyorumkii
beni bigün aldatırsann o an aklına benimde başka biriyle yattıgım aklına gelsin.miden alırsa istedigin gibi seviş hatunlaa

kızlar bide eşim beni aldatsada ben boşanmamm ondann
boşanmak erkek içinn rahatlamak demekk
ama biz kadınlar için işkence bencee
ekonomik özgürlügün yoksa eşinin verdigi üç kuruş nafakanı alcan ve ailenin yanında yaşamaya mahkum olcaksınn
bizim oralarda dul kadın yalnız yaşayamazzz

eşimede diyorum böle i hata yaparsan senden boşanmam eşşek gibi bana bakacaksın ve hayatınız zehir edecem senin diyorumm
düşünmesi bile korkunc diyorr,Allah senin diline düşürmesin beni diyorr:hihi:

BENDE EŞİME ÖLE SÖLÜYORUM NELER NELER ÇOK KORKUYORUM ALDATILMAKTANN AMA BAK YEMIN VERDIM ONU DOĞDUGUNA PİŞMAN EDERIMM

Eşimde bana diyor ki eğer günün birinde boşanırsak kadın milletinin olmadığı yerde yaşayıp ölmek isterim diyor. Artık adamı nasıl bi bunalttıysam:zonk:

HEEE EEMIINIMM ÖLE BIR YER ISTERR

dediklerinde çok haklısın olan yine kadına çocuğa oluyo toplumumuz bunu kaldıramıyo ama ben anında kapının önüne koyarım onada öyle söyledim Allahım büyük konuşmiyim yine de ,çalışan kadınlar daha rahat oluyo diye düşünüyorum o yüzden boşanma çok fazla olmaya başladı.

VALLA OLAN KADIN VE ÇOCUĞA OLUYOR DOĞRU AMA

ŞİMDİ HALA AYNI EVDE OLMAK FİKRİ İĞRENÇÇÇ GELIYOR ALLAH KIMSEYE MECBUR BIRAKMASINN

KESINLIKLE AŞK BITER NEFRET EDERIM O DAKIKADAN SONRA

AAAAAA YETER HAMILELER DAHA ÇOK ALDATILIYO ZATEN PSIKOLOJIMI KORIM BEBEĞİM İÇİNN
:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::sinir::sinir::sinir::sinir:

OP
E

_eZeL_

Misafir
çörek otunu "ölümden başka her derde deva" olarak tarif eden Peygamberimizin (a.s.m.) yüceliğini gözler önüne sermektedir. Çünkü Efendimiz (a.s.m.) çörek otunun daha yeni keşfedilen bu mucizevî özelliklerini asırlar öncesinden görmüş ve bunu da, kıyamete kadar gelecek olan insanların en iyi anlayacağı şekilde ifade etmiştir:
Ebû Hureyre (r.a.)’dan rivayet edildiğine göre, Peygamberimiz (s.a.v.) şöyle buyuruyor: “Hiçbir hastalık yoktur ki, çaresi şu kara tanede bulunuyor olmasın. Ancak ölüm bundan müstesnadır.”(1)
Yine bir hadis-i şerifte Hz. Âişe (r.anhâ); “Peygamber (s.a.v.)’in; ‘Gerçekten şu çörek otu –ölümden başka- birçok hastalık için şifadır.’ buyurduğunu işittim.” demiştir.(2)
Ölüm ve ihtiyarlık hariç her derde deva olduğu hadislerde belirtilen çörek otunun birçok faydaları vardır. Biz burada bir kaçını zikredeceğiz:
• Dövülür de bir beze bağlanıp sürekli koklanırsa soğuk nezleyi giderir.
• Çörek otunun yağı saçkıran hastalığına, siğillere ve bene faydalıdır.
• Çörek otu sirkeyle haşlanır ve bununla gargara yapılırsa soğuktan ağrıyan dişlerin ağrısına faydalı olur.(6)
• Çörek otu, alaca denen hastalığa ve sıtmaya karşı şifalıdır. Midenin şişkinliğini giderir, nefes tıkanıklığını önler, devamlı kullanılırsa bevli, hayzı ve sütü artırır.(7)
• Çörek otu, şişkinliği, alaca hastalığını ve balgamdan doğan ve dört günde bir nöbetle gelen sıtma hastalığını giderir.(8)
• Sirke ile macun yapılıp karın üzerine vurulursa, bağırsak kurtlarını öldürür.
• Çörek otu yağını sivilce ve benler üzerine sürmek faydalıdır. Yağı saç ve sakala sürülürse saç ve sakalı çabuk bitirir ve beyazlamasını geciktirir.(9)
• Çörek otu ekmeğe karıştırılırsa şişkinlik yapmaz. Çörek otu, baş ağrısına, felce, yüz ve ağız felçlerine, uyku hastalığına, unutkanlığa ve baş dönmesine karşı faydalıdır.(10)
• Midenin rutubetini kurutur, ağrı-sızıyı dağıtır, diş ağrısı için faydalıdır. Böbrek ve mesane taşlarına karşı faydalıdır.
Çörek otu bazen sade olarak, bazen de başka bir madde ile karıştırılarak, bazen de tozu yaraya serpmek suretiyle kullanılır.(11)
Tâbiîn’den Katâde (r.a.): “Her gün 21 tane çörek otu alarak onları bir bezin içinde suya koyar, bir müddet bekledikten sonra o sudan birinci gün burnunun sağ deliğine iki, sol deliğine bir damla; ikinci gün sol deliğine iki, sağ deliğine bir damla; üçüncü gün ise sağ deliğine iki, sol deliğine bir damla nezle için damlatılır.” demiştir.(12)
Peygamberimizin (s.a.v.) tavsiye ettiği çörek otunun birçok hastalığa şifa olduğunu bugün modern tıp yeni yeni keşfetmektedir.
Kaynak: www.devalokman.net

OP
E

Elara

Misafir
esmende gelmişşşş
hoşgedlinn
sen diger sitedeki esmensin dimi.bir kızın bir oglun vardı???

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ben çıkıyorum kızlar arada uğrar bakarım size. Kendinize iyi bakın ilaç gibi geliyosunuz bana:cicek:

OP
E

Elara

Misafir
hürrem tşkelrrr şiir içinn.seninde günün kutlu olsunn
nilay güle güle kolay gelsin

OP
E

Elara

Misafir
ezel tşkelr yazı içinn.çörek otu deyip gecememk laızm diyon yani :)

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel tşkelr yazı içinn.çörek otu deyip gecememk laızm diyon yani :)

rica ederim alıntı yaptığım sitenin linkini verdim oraya bakarsanız orda daha da çok bilgi bar içinde b vitaminin bir çok çeşidi e vitamini a vitamini c vitaminide çinko var

OP
E

_eZeL_

Misafir
umut ateşini sabah saat kaçta ölçüyorsun 6 -8 arası ölçmek gerekiyormuş ben her sabah 06:55'te ölçüyorum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Haklısın canım da ben öfkeleniyorum hemen bir kere dese neyse uzattıkça uzattı sinirimi bozdu. Bir keresinde kayınvalidemin komşusu da buna benzer bişeyler söyledi valla kadının burnundan getirdim lafları. Aslında takmamak lazım ama illa cevap vericem yoksa rahatlayamıyorum. Eşime dedim ki , Allah nasip ederde oğlumuz olursa ve ben böyle laflar edip birini üzersem en yakındaki ağır cismi kafama fırlatabilirsin dedim. O gülüyor benim gibi takmaz birşeyi tabi.:bitter:

canım sana bişey söyleyimmi insaanlar zamanla yaşadıkları zorlukları unutuyolar amaçlarına ulaşınca,ama şunu anladım çevremdeki insanlardan karşındaki insana kesinlikle zaaflarını belli etmeyeceksin benim eşim hep öyle der, benim aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım oldu oğlu olunca sanki hiç kızı olmamış gibi farklı bi hale bürünüyolar bu bir üstünlükmü kesinlikle hayır,bize allah sen niye oğlan doğuramadın diyemi soracak,yok ama bizim bu isteğimiz hani şu meşur örneği verecem gene biz elma yesek arkadaşımız armut bizim canımızda şimdi armutu istiyo bütün mesele bu aslında buradaki oğlu olan arkadaşları kesinlikle tenzih ediyorum hiç öyle değiller bizimle beraber bize yardımcı olmanın yollarını arıyolar sağolsunlar,ama kızı olup bunu yaşayanlar ne yapıyolar sizinde mutlaka çevrenizde vardır böyle örnek yanılıyomuyum

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
selam kızlarrrrrr ben geldimmmm nasılsınız çok yoruldum ama koşa koşa buraya geldiim.burda hava çok güzel dışarda yürüyerek geldik oğluşumla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar