Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
çok güzel kızsın maşallah ,çok küçüksün sen ya kıyamam bebek,siyah saç ve siyah göz sevdim ben

ayyy tesekür edrim canım kızlar bu arada hani size ne eşimin ailesiyle ne kendi ailemle görüşmüorum dedim ya kızlar kaynanamla barıstık oda annesiz büyümüş ya benle ağladı yaaa çok mutluyum

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
sen yakında kocadanda sıkılır degiştirirsin ozamann:hihi:
koltuklar konusunda iyi güzel düşünüyondaa kocan ne düşünüyor bu konuda.. koltuklara verecegim parayı kızımın egitimi için biriktiririmm
malummm koltuk takımı cidden pahalı
iyisini alıyım desen 2-3 binliraa.az mıı gızzzz

bende cok sıkılgan biriyimm aslındaa.benim bi odam boş oldugundan bu koltuk takımını aldımm,
diger odalarında duvarını boyatcamm degişiklik olsun diye :)

banyo ve wc ninde derz aralarını renkli yaptırcamm farklı bi hava katar,hemde beyaz gibi hemenn sararmazzzz diye düşündümm
cünkü artıkk bıktım her ay derz yapmaktann

ayrıca resimde gösterdigim gibi olcak örtülerr.yani kaymaz cnm.cünkü minder ve yastıkların kılıfı ayrı.tek parca örtü olsa kayardıı dedigin gibi.
Yok kız koca kalsın kenarda şimdilik.
Evet canım 3000 tl az değil ama bizede yazık. Aradada olsa kendimizi mutlu edelim.
Ben resimde gördüğüm kumaşlara yorum yapmadım çünkü sonra bana küfretmeni istemedim.
Güle güle kullan, bunlar seni çok mutlu edecektir emnm.

OP
G

gunness

Misafir
ayyy tesekür edrim canım kızlar bu arada hani size ne eşimin ailesiyle ne kendi ailemle görüşmüorum dedim ya kızlar kaynanamla barıstık oda annesiz büyümüş ya benle ağladı yaaa çok mutluyum

neler yaşadın bilemem ama barış zaten siz çok küçüksünüz yanınızda aile büyüklerinizin olması çok büyük manevi destek ,yarın öbürgün çocuğunda olacak
hem sana hem çocuğuna annelik yapar

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
neler yaşadın bilemem ama barış zaten siz çok küçüksünüz yanınızda aile büyüklerinizin olması çok büyük manevi destek ,yarın öbürgün çocuğunda olacak
hem sana hem çocuğuna annelik yapar

evet doğru söylüyosun suan birde cok duygusalım ya hani hep annem yoktu yanımda alışkınım ama hamileyken bir anneye cok ihtiyacım oluo bide kaynanama ben saygısızlık yapıp kırmıstım ama sağolsun affetti büyüklük yaptı hem okadar iyi yaklaştıki utandım yani ama dediğin gibi ona ihtiyacım olcak

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
boncuk yeni okudum canım yaa çok geçmiş olsun allahım şifanı tez zamanda versin inşallah.inşallah güzel haberler alırsın doktordan off yaa valla gözümde canlandın bi tuhaf oldum rabbim acılarını dindirsin.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
benımde cevremde hep tuttu yaa benım kız dıo bakalım tutucakmı

elarada kız dedı rus takvımı erkek dedı

kızlar çin takvimi erkek cıktı bende elera kız dedi rus takvimi kız dedi ama bebişim erkekmiş hersey kızı gösteriodu ama çin takvimi erkek diodu galiba çinlilere inanmaya başladım hee:cee

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

canım çok sevindim allah daim etsin mutuluğunuzu inş bi gün annenle de barışırsın

OP
G

gunness

Misafir
evet doğru söylüyosun suan birde cok duygusalım ya hani hep annem yoktu yanımda alışkınım ama hamileyken bir anneye cok ihtiyacım oluo bide kaynanama ben saygısızlık yapıp kırmıstım ama sağolsun affetti büyüklük yaptı hem okadar iyi yaklaştıki utandım yani ama dediğin gibi ona ihtiyacım olcak

olgun biriymiş bak affettiğine göre sen de bi daha kırmamaya çalış ama en önemlisi kırılmamaya çalış,insanları ne kadar az kırarsan o kadar az kırılır üzülürsün.bebeğin doğduğu zaman ihtiyacın olacak tecrübesine :sirin:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
mutlu elıf cnm nbr senın bebıs kac aylıkken bellı oldu bıde kese olayı tutuyomu sende dıkka ettınmı cnm??

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar çin takvimi erkek cıktı bende elera kız dedi rus takvimi kız dedi ama bebişim erkekmiş hersey kızı gösteriodu ama çin takvimi erkek diodu galiba çinlilere inanmaya başladım hee:cee

cnm ya mutlaka bırınden bırı tutacak yanı baska sıkkı yok cunku ya kız ya erkek bence

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

cnm rabbım daım etsın mutlugunu ıns hep böle devam eder....ıns annenlede barısırsın cok kötu bırıde olsa senın annen cnm ya ıns duzelır aran

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
en son halim mavi ttşörtlü resmim siyah saclı varya en normal olan pozdaki suan boya yasak biliosun bi doğsun bebiş brazda büyüsün tekrar bakır yapacam

o rengi kuföremi yaptırdın gürcü kendinmi boyadın bencede bakır yaptır çok hoş çıkmışsın canım bak bende düşünmeye başladım o rengi:huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar