töbe töbe 10 tane kızımda olsa eşimden olsun
çok güzel kızsın maşallah ,çok küçüksün sen ya kıyamam bebek,siyah saç ve siyah göz sevdim ben
Yok kız koca kalsın kenarda şimdilik.sen yakında kocadanda sıkılır degiştirirsin ozamann
koltuklar konusunda iyi güzel düşünüyondaa kocan ne düşünüyor bu konuda.. koltuklara verecegim parayı kızımın egitimi için biriktiririmm
malummm koltuk takımı cidden pahalı
iyisini alıyım desen 2-3 binliraa.az mıı gızzzz
bende cok sıkılgan biriyimm aslındaa.benim bi odam boş oldugundan bu koltuk takımını aldımm,
diger odalarında duvarını boyatcamm degişiklik olsun diye
banyo ve wc ninde derz aralarını renkli yaptırcamm farklı bi hava katar,hemde beyaz gibi hemenn sararmazzzz diye düşündümm
cünkü artıkk bıktım her ay derz yapmaktann
ayrıca resimde gösterdigim gibi olcak örtülerr.yani kaymaz cnm.cünkü minder ve yastıkların kılıfı ayrı.tek parca örtü olsa kayardıı dedigin gibi.
Allah kabul etsin tubyyy
senden resim istiyoruzz
albüne yüklesende bide seni görsekkk
ayyy tesekür edrim canım kızlar bu arada hani size ne eşimin ailesiyle ne kendi ailemle görüşmüorum dedim ya kızlar kaynanamla barıstık oda annesiz büyümüş ya benle ağladı yaaa çok mutluyum
ben çin takviminede denk getirmeye çalışıyorum çevremde baktığım tüm tanıdıklarımda tuttu
neler yaşadın bilemem ama barış zaten siz çok küçüksünüz yanınızda aile büyüklerinizin olması çok büyük manevi destek ,yarın öbürgün çocuğunda olacak
hem sana hem çocuğuna annelik yapar
benımde cevremde hep tuttu yaa benım kız dıo bakalım tutucakmı
elarada kız dedı rus takvımı erkek dedı
ayyy tesekür edrim canım kızlar bu arada hani size ne eşimin ailesiyle ne kendi ailemle görüşmüorum dedim ya kızlar kaynanamla barıstık oda annesiz büyümüş ya benle ağladı yaaa çok mutluyum
evet doğru söylüyosun suan birde cok duygusalım ya hani hep annem yoktu yanımda alışkınım ama hamileyken bir anneye cok ihtiyacım oluo bide kaynanama ben saygısızlık yapıp kırmıstım ama sağolsun affetti büyüklük yaptı hem okadar iyi yaklaştıki utandım yani ama dediğin gibi ona ihtiyacım olcak
kızlar çin takvimi erkek cıktı bende elera kız dedi rus takvimi kız dedi ama bebişim erkekmiş hersey kızı gösteriodu ama çin takvimi erkek diodu galiba çinlilere inanmaya başladım hee:cee
evet doğru söylüyosun suan birde cok duygusalım ya hani hep annem yoktu yanımda alışkınım ama hamileyken bir anneye cok ihtiyacım oluo bide kaynanama ben saygısızlık yapıp kırmıstım ama sağolsun affetti büyüklük yaptı hem okadar iyi yaklaştıki utandım yani ama dediğin gibi ona ihtiyacım olcak
canım çok sevindim allah daim etsin mutuluğunuzu inş bi gün annenle de barışırsın
Bugün iyi değilim kızlar, sonra görüşürüz nasipse...
en son halim mavi ttşörtlü resmim siyah saclı varya en normal olan pozdaki suan boya yasak biliosun bi doğsun bebiş brazda büyüsün tekrar bakır yapacam