Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
gel canım çaylar benden bugün

sağol canım ellerine sağlık.3 gündür diyet miyet kalmadı zaten varya hiç muz yemeyen ben 3-4 tane muz götürdüm:zonk: patates kızartması yedim hemde dışarılarda gözüm dönmüş şekilde.hamişsem problem yok dedim
bu ay olmazsa martta deneme yapmıycam ya ona güvendim nisana kadar yoğurt süt spor biraz kilo vermem lazım 2 kilo almışım zaten.
ama geçen ay bariz şekilde turşuya düşmüştüm bu ay tatlı diye gözüm dönüyor.

OP
E

_eZeL_

Misafir
aaaa ezelde burdaymış

biraz geçmişi okuyayım

burdayım ama bende geçmişi okumaktan sohpet edemiyorum yaa ne yazmışsınız dün öylee oofff

ezeeeeeeeeeeeel günaydın şehzademizin annesi ne güzel pazar günü seni burda görmek:huhuu:

günaydın canımmm benimmm nasılsın özlüyorum sizi vallah ilk fırsatta girdim

ezel nasıl değişiklik falan varmı

canım değişiklik yok hep aynı ama içimde bir his var hamişim gibi geliyor bakalım hayırlısı az kaldı öğrenicez

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canım değişiklik yok hep aynı ama içimde bir his var hamişim gibi geliyor bakalım hayırlısı az kaldı öğrenicez

evet canım az kaldı hayırlı haberleri almaya hep beraber bekliyoruz.yaa ezel seninde kasıklarında batma gibi ağrı falan oluyormu.

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet canım az kaldı hayırlı haberleri almaya hep beraber bekliyoruz.yaa ezel seninde kasıklarında batma gibi ağrı falan oluyormu.

evet oluyordu kakule ama bugün yok bide dün gece sistit gibi oldu rahim ağzımda batma hissettim ama sabah bişey yoktu

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
elara senin geçen int. sipariş ettiğin nemlendiriciler nasıl memnun kaldın mı?benim oğluşun cildi çok kuruartık pul pul oluyor nerdeyse.elleri çok yıkıyorya kuru kuru hep.birsürü nemlendirici kullandım ama yok pek fayda göremedim.hani organik falan diyordun ya daha sağlıklı olur diye düşünüyorum çocuğa.geçen sene o kadar kurudu ki egzamaya çevirdi cildiyeciye götürdüm krem filan kullandık cildi çok kuru ondan oluyor demişti.bu sene yok çok şükür ama halaa çok kuru.önereceğin bir krem var mı?

elara dün sormuştum ama görmedin heralde canım
gelince cevaplar mısın?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sağol canım ellerine sağlık.3 gündür diyet miyet kalmadı zaten varya hiç muz yemeyen ben 3-4 tane muz götürdüm:zonk: patates kızartması yedim hemde dışarılarda gözüm dönmüş şekilde.hamişsem problem yok dedim
bu ay olmazsa martta deneme yapmıycam ya ona güvendim nisana kadar yoğurt süt spor biraz kilo vermem lazım 2 kilo almışım zaten.
ama geçen ay bariz şekilde turşuya düşmüştüm bu ay tatlı diye gözüm dönüyor.

ay canım dur bakalım biz napcaz martı esmi geçeceksin bu ay olmazsa momofun yazdığından dolayımı polenler falan hayırlısı canım gönlüne göre olsun inş hayırlısından sağlıklı bi şekilde prensesine hamile kalmışsındır

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ben çıkıyorum eşlimin işi bitti artık yarın görüşürüz inşaAllah sizi çoook seviyorummm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar nasılsınız sabah 8 den berı dısarlarda anca halletım kızların ıslerını sınav toplantı yuruyus .....ezelllllllllll hydr bcm sen pazar gunu gelırmıydın buraya nırdesın

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ay canım dur bakalım biz napcaz martı esmi geçeceksin bu ay olmazsa momofun yazdığından dolayımı polenler falan hayırlısı canım gönlüne göre olsun inş hayırlısından sağlıklı bi şekilde prensesine hamile kalmışsındır

evet canım martı es geçicem ama inşallah bu ay hamiş kalmışımdır.hem mmomofun dediği mantıklı geldi hemde marta çok sıkı tutayım dedim diyet işini.belki bio da tatar ne bileyim her ay hamilemiyim diye iş bile yapamıyorum.havam değişsin biraz.
ayy rengin inşallah canım rabbim cümlemize hayırlısından sağlıklı ve gönlümüzdeki evlatları verir.

OP
G

gunness

Misafir
kakule sen 40 msj. nasıl ayarladın ya

bernil h.g canım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar ben çıkıyorum eşlimin işi bitti artık yarın görüşürüz inşaAllah sizi çoook seviyorummm

görüşürüz canım sen ne zaman test yapıcaksın ezel
slm kızlar nasılsınız sabah 8 den berı dısarlarda anca halletım kızların ıslerını sınav toplantı yuruyus .....ezelllllllllll hydr bcm sen pazar gunu gelırmıydın buraya nırdesın

hoşgeldin canım ohh işleri halletmiş gelmişsin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
burdayım ama bende geçmişi okumaktan sohpet edemiyorum yaa ne yazmışsınız dün öylee oofff

günaydın canımmm benimmm nasılsın özlüyorum sizi vallah ilk fırsatta girdim

günaydın canım valla bende özlemişim hani pazarları girmiyosun ya sanki haftalardır girmemişsin gibi şaşırdım ya ne güzel yap böyle sürpriz bize kızlar bide bişey söylemek istiyorum umarım yanılmıyorumdur kendi tespitim ben üçüncüde yum.tespitini vajinanın ıslalkılğına göre yaptım yumurta akı kıvamında yani şu sünen akıntı varya,öyleydi yani ,nette krem kıvamı bitmiş die okumuştum kesinlikle krem kıvamında deneme olmadı boncuk ve mutluelifin söylemesinden sonra deneyecek olan arkadaşlara söyleyim dedim ama bilmiyorum etkilemek istemem bende öyle olduğu için söyleme ihtiycı duydum ,ezelle umutun zamanlaması çok güzel bence

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakule sen 40 msj. nasıl ayarladın ya

bernil h.g canım

canım yukarıda kısayollar yazıyorya ayarları değiştiri seç orda aşağıda konu gösterim ayarları var her sayfada gösterilecek mesaj ayarı yazıyor normalde senin standart yazıyor ona tıkla her sayfada 40 mesaj gösterilsini seç sonra en altta kaydet çık o kadar canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar