İyi geceler canım, inşallah bu sefer yakışıklı bir oğlun olur tüm kalbimle diliyorum isteyen herkesin inşallah.
inş canım allah razı olsun hepimizin gönlündeki olsun
İyi geceler canım, inşallah bu sefer yakışıklı bir oğlun olur tüm kalbimle diliyorum isteyen herkesin inşallah.
gel canım çaylar benden bugün
aaaa ezelde burdaymış
biraz geçmişi okuyayım
ezeeeeeeeeeeeel günaydın şehzademizin annesi ne güzel pazar günü seni burda görmek
ezel nasıl değişiklik falan varmı
Merhaba kızlar
canım değişiklik yok hep aynı ama içimde bir his var hamişim gibi geliyor bakalım hayırlısı az kaldı öğrenicez
evet canım az kaldı hayırlı haberleri almaya hep beraber bekliyoruz.yaa ezel seninde kasıklarında batma gibi ağrı falan oluyormu.
elara senin geçen int. sipariş ettiğin nemlendiriciler nasıl memnun kaldın mı?benim oğluşun cildi çok kuruartık pul pul oluyor nerdeyse.elleri çok yıkıyorya kuru kuru hep.birsürü nemlendirici kullandım ama yok pek fayda göremedim.hani organik falan diyordun ya daha sağlıklı olur diye düşünüyorum çocuğa.geçen sene o kadar kurudu ki egzamaya çevirdi cildiyeciye götürdüm krem filan kullandık cildi çok kuru ondan oluyor demişti.bu sene yok çok şükür ama halaa çok kuru.önereceğin bir krem var mı?
evet oluyordu kakule ama bugün yok bide dün gece sistit gibi oldu rahim ağzımda batma hissettim ama sabah bişey yoktu
sağol canım ellerine sağlık.3 gündür diyet miyet kalmadı zaten varya hiç muz yemeyen ben 3-4 tane muz götürdüm:zonk: patates kızartması yedim hemde dışarılarda gözüm dönmüş şekilde.hamişsem problem yok dedim
bu ay olmazsa martta deneme yapmıycam ya ona güvendim nisana kadar yoğurt süt spor biraz kilo vermem lazım 2 kilo almışım zaten.
ama geçen ay bariz şekilde turşuya düşmüştüm bu ay tatlı diye gözüm dönüyor.
ay canım dur bakalım biz napcaz martı esmi geçeceksin bu ay olmazsa momofun yazdığından dolayımı polenler falan hayırlısı canım gönlüne göre olsun inş hayırlısından sağlıklı bi şekilde prensesine hamile kalmışsındır
kızlar ben çıkıyorum eşlimin işi bitti artık yarın görüşürüz inşaAllah sizi çoook seviyorummm
slm kızlar nasılsınız sabah 8 den berı dısarlarda anca halletım kızların ıslerını sınav toplantı yuruyus .....ezelllllllllll hydr bcm sen pazar gunu gelırmıydın buraya nırdesın
burdayım ama bende geçmişi okumaktan sohpet edemiyorum yaa ne yazmışsınız dün öylee oofff
günaydın canımmm benimmm nasılsın özlüyorum sizi vallah ilk fırsatta girdim
canım değişiklik yok hep aynı ama içimde bir his var hamişim gibi geliyor bakalım hayırlısı az kaldı öğrenicez
kakule sen 40 msj. nasıl ayarladın ya
bernil h.g canım
slm kızlar nasılsınız sabah 8 den berı dısarlarda anca halletım kızların ıslerını sınav toplantı yuruyus .....ezelllllllllll hydr bcm sen pazar gunu gelırmıydın buraya nırdesın
kakule sen 40 msj. nasıl ayarladın ya
bernil h.g canım
görüşürüz canım sen ne zaman test yapıcaksın ezel
hoşgeldin canım ohh işleri halletmiş gelmişsin