OP
Umut Gemisi
Misafir
- #4.961
Gunaydın kızlar nasılsınız?
Berbat birgeceden sonra ıyıyım sımdı kızımı yedırıp gelicem
boncuk özeline bak canım.
Gunaydın kızlar nasılsınız?
Berbat birgeceden sonra ıyıyım sımdı kızımı yedırıp gelicem
ay pardon görmemişim,e yaşıt sayılırız.Allah bana sağlılı bir oğluş sana da bir prenses versin dünür olalım
merhaba hanımlar, bu konuyu ilk açıldığından beri takip ediyorum. eski siteye ne kadar üye olmayı denedimse olmadı, buraya kısmetmiş... bu sabah sizi arayayım dedim ilk denemede buldum :kayris: benimde canımdan çok sevdiğim küçük bir prensesim var, ikinciyi 1 yıl sonra düşünüyorum. paylaşımlarınız çok güzel benimde uygulamayı düşündüklerim var. inşallah herkes istediğine kavuşur...
umutcum inşallah ama benim kızın talibi çok diğer umutla ezel birbirine girdi benim kız için.bakalım kız evi naz evi demişler
merhaba hanımlar, bu konuyu ilk açıldığından beri takip ediyorum. eski siteye ne kadar üye olmayı denedimse olmadı, buraya kısmetmiş... bu sabah sizi arayayım dedim ilk denemede buldum :kayris: benimde canımdan çok sevdiğim küçük bir prensesim var, ikinciyi 1 yıl sonra düşünüyorum. paylaşımlarınız çok güzel benimde uygulamayı düşündüklerim var. inşallah herkes istediğine kavuşur...
kakule ben de son çıktığım sayfa nosunu not alıyorum oradan devam ediyorum
o zaman oğluşunla kızımı buluşturur yine dünür oluruz
kızlarrrrrr-ciko
kızlarrrrrr-ciko
olabilir neden olmasın kızın kaç yaşında?
hoşbulduk kakule , inşallah... düne kadar eski siteyide takip ediyordum ama artık gerek kalmayacak sanırım...
kızlar silik çok silik çıktı:acep::zonk:
anaaaa senin ne işin var kız burda.biran pazartesi sandım:deli:
ezel hoşgeldinnn,kakulee kaç yaşındasın canım sen ya.
ezel ben ayarlarımı sayfada 40 mesaj göster yaptım o zaman sayfa daha az görünüyo:zonk: okuması daha kolay geliyor bana
mesela şimdi bende 124. sayfadayız
ben hep çıkacağım sayfaya hoşçakalın falan yazıyoruz ya sonra profilimden son yazdığım mesajı seçiyorum hemen geliyo başka biyere not almıyorum.