Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibelg

Üye
Tepki
82
merhaba hanımlar, bu konuyu ilk açıldığından beri takip ediyorum. eski siteye ne kadar üye olmayı denedimse olmadı, buraya kısmetmiş... bu sabah sizi arayayım dedim ilk denemede buldum :kayris: benimde canımdan çok sevdiğim küçük bir prensesim var, ikinciyi 1 yıl sonra düşünüyorum. paylaşımlarınız çok güzel benimde uygulamayı düşündüklerim var. inşallah herkes istediğine kavuşur...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba hanımlar, bu konuyu ilk açıldığından beri takip ediyorum. eski siteye ne kadar üye olmayı denedimse olmadı, buraya kısmetmiş... bu sabah sizi arayayım dedim ilk denemede buldum :kayris: benimde canımdan çok sevdiğim küçük bir prensesim var, ikinciyi 1 yıl sonra düşünüyorum. paylaşımlarınız çok güzel benimde uygulamayı düşündüklerim var. inşallah herkes istediğine kavuşur...

hoşgeldin sibelcim aynı durumdayız benim de dünya tatlısı bir presesim var ikiciyi yazdan itibaren ya da sonbahardan deneyeceğim.kaç yaşında kızın?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

SİBEL BEN BURSAYI ÇOK SEVİYORUM,SANIRIM BURSADASIN...aBİMLER DE ORADA.AAYY YAZIN GELİRSEM GÖRÜŞELİM.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ezellllllllllllllll istersen hızlı okuma kursu verebilirimmm,2 tane sertifikam var belgeliyim yaniiiiiiiiiii:cokkomik:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

hoşgeldin sibelg inşallah burda güzel sohbetler ederiz.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar eşim gelince aniden çıkabilirim,kusura bakmazsınız dimi?

sibelg

Üye
Tepki
82
hoşbulduk kakule , inşallah... düne kadar eski siteyide takip ediyordum ama artık gerek kalmayacak sanırım...

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar silik çok silik çıktı:acep::zonk:

mimozaaa tebriklerrrr oldu sonundaaa Rabbbim inşaAllah erkek evlat nasip eder

anaaaa senin ne işin var kız burda.biran pazartesi sandım:deli:

ezel hoşgeldinnn,kakulee kaç yaşındasın canım sen ya.

hoşbulduk kızlar eşimin iş yerinden giriyorum dayanamadım bakayım dedim ama çok yazmışsınız artık yarın okurum kalanının mimoza hamiş çok sevşndşm Allah tamamını erdirsin inşaAllah

ezel ben ayarlarımı sayfada 40 mesaj göster yaptım o zaman sayfa daha az görünüyo:zonk: okuması daha kolay geliyor bana
mesela şimdi bende 124. sayfadayız

kakuş öyle bana çok tuhaf geliyor alışık olmadığım için

hoşgeldin sibel hayırlı olsun üyeliğin inşaAllah sende gönlündekine kavuşursun

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben hep çıkacağım sayfaya hoşçakalın falan yazıyoruz ya sonra profilimden son yazdığım mesajı seçiyorum hemen geliyo başka biyere not almıyorum.

oo bu daha pratikmiş kız,ben e öyle yapayım.teknoloji özürlü olanla olmayan hemen anlaşılıyor.:1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar