Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir

teşk ederim şimdiden evlilk değilde kızların doğum tarilerini vereyim olmazmı biri4.9.1998 diğeri01.01.2004 evlilkte 08.11.1997

bencede çatlıyolar bende eğleniyorum hala banlanmadıysam banlana kadar devamm:cokkomik::cokkomik:

zarda bi problem yok içerdede yok hemen girişte benimde öyle ama geçmiyo bi türlü delirtiyo

canım güle güle kullan iyi günlerde inşşş.

tebrkler Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla al kucağına

bende 77 liyim ağustos aynıymışızz

evet canım geçmiş okudum hızlandırılmış kursa gitmedik ondan anca oldu valla:cokkomik::cokkomik:

sen kursa gitmeden de halledersin tatlım.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
oğlanı buldun ne güzel gürcüm senin yerinde olsam ben de uçardım mutluluktan ayaklarım yere değmezdi.oh ikinciyi korkmadan yaparsın artık,ilkindegarantiledin oğlanı,sen sevinmiycen de kim sevinecek.ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh allahımbir gün bizi de sevindirecek misin böyle? Işallah yarabbim sana sığındık sana güvendik,sana dayandık.kabul olmayan duadan sana sığınırız yarabbim amin.

umut niye öyle diyosun bak ben rahat rahat yapamıyorum ikinciyi:dill:erkek isteyen kadar ben de kız istiyorum rabbim inşallah gönlümüzdekini sağlıklı ve hayırlı evlatlar olarak verir.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut niye öyle diyosun bak ben rahat rahat yapamıyorum ikinciyi:dill:erkek isteyen kadar ben de kız istiyorum rabbim inşallah gönlümüzdekini sağlıklı ve hayırlı evlatlar olarak verir.

tabi ki canım ama ben arkadaşımızın ruh haline yorum yaptım,yorumumun seninle alakası yok,genelleme yapmadım.Allah herkesin gönlüne göre versin...

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Gunaydın kızlar nasılsınız?
Berbat birgeceden sonra ıyıyım sımdı kızımı yedırıp gelicem

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar selam nasılsınız ne bu yaaaaaaaaaa 90 sayfa yazmışsınız cumadan beri nasıl okuycam ben bunlarııııııııııı :1::1:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Gunaydın kızlar nasılsınız?
Berbat birgeceden sonra ıyıyım sımdı kızımı yedırıp gelicem

canım valla hep aklımdasın nasıl oldun ağrıların nasıl akşamları aklma gelşyorsun.hani hastalıklar hep gece artarmış ya allah yardım etsin tez zamanda şifa versin canım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ezel hoşgeldinnn,kakulee kaç yaşındasın canım sen ya.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
boncuk sana özelden bir dua yolladım ağrıların için mutlaka oku güzelim.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ezel ben ayarlarımı sayfada 40 mesaj göster yaptım o zaman sayfa daha az görünüyo:zonk: okuması daha kolay geliyor bana
mesela şimdi bende 124. sayfadayız

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kakule ben de son çıktığım sayfa nosunu not alıyorum oradan devam ediyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar