Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
yok ben karakter olarak duygu sömürüsü yapamam dominantım o konuda,eşim de sevmez zayıf ve aciz insan ağlar der.ben sohbetimle bayarım zaten.çok ağlayıp da zayıf kadın rolüne bürünme sakın,bir süre idare eder sonra erkeğin gözünden düşersin sen güçlü ol,ne istediğni bil ama tatlı dilli ol.tatlı dille elde edemeyeceğin şey yok.

hayatım benim nasıl biri olduğumu bilio eşim bana sesini yükseltmesine asla izin wermedm wermem bakma numara yaptığımın oda farkında bilmezlikten gelio ;)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gürcümmm bebiş doğsun çok fikirlerin dedğişecek,taşlar yerine oturacak,dünyaya,hayata çok faRKLI BAKACAKSIN

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hayatım benim nasıl biri olduğumu bilio eşim bana sesini yükseltmesine asla izin wermedm wermem bakma numara yaptığımın oda farkında bilmezlikten gelio ;)

Anladım canım.Allah mutlu etsin.ben de kocamdan çok memnunum Allah razı olsun,bebim gibi evliliğe soğuk bakan dominantbir kadını kendine aşık etmeyi başarabilecek ve nikah masasına oturtabilmeyi başarabilecek kadar mükemmel
biri...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Neyse kızlar ben kacar sabah erken kalkıcam hepınız ıyıgeceler tatlı ruyalar

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Gerçekten öyle bebek evlilik için bir dönüm noktası. Evliliğin merkezine bir anda çocuk oturuveriyor zor bir süreç.

Kesinlikle tozpembe görünen şeylerin aslında grilerden ibaret olduğunu ve hayatın çok da bulutların üstünde yaşanmadığını gösteren bir sorumluluk bebek,ama dünyanın en güzel zorluğu yine de herşeye değer...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Bu sefer gerçekten kaçtımmmmm. İyi geceler, tatlı rüyalar. Rüyanızda doğacak bebişlerinizi görün :besik:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
Gerçekten öyle bebek evlilik için bir dönüm noktası. Evliliğin merkezine bir anda çocuk oturuveriyor zor bir süreç.

aynen öyle, biz 4,5 senede hiç sesimizi yükseltmeden tartışmadan yaşamışken çocuktan sonra çok zor zamanlar yaşadıkk,bebeğin zorluğuna annenin yorulma derecesine de bağlı sanırım bu, sinirlerin bozulunca eşle olan ilişkini de zedeliyo malesef ama şuan iyyz çok şükür.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kesinlikle tozpembe görünen şeylerin aslında grilerden ibaret olduğunu ve hayatın çok da bulutların üstünde yaşanmadığını gösteren bir sorumluluk bebek,ama dünyanın en güzel zorluğu yine de herşeye değer...

Allah eksikliklerini göstermesin..

CANIM BEN 18İM EŞİM 29 YAŞINDA İŞİN SIRRI GALİBA BENM GENÇ OLMAMDA :cokkomik:

Bence de canım. -ciko Allah mutluluğunuz daim etsin.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
anladım canım.allah mutlu etsin.ben de kocamdan çok memnunum allah razı olsun,bebim gibi evliliğe soğuk bakan dominantbir kadını kendine aşık etmeyi başarabilecek ve nikah masasına oturtabilmeyi başarabilecek kadar mükemmel
biri...

ne güzel işte cnm allahm aşkınızı ömürlük etsin

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
aynen öyle, biz 4,5 senede hiç sesimizi yükseltmeden tartışmadan yaşamışken çocuktan sonra çok zor zamanlar yaşadıkk,bebeğin zorluğuna annenin yorulma derecesine de bağlı sanırım bu, sinirlerin bozulunca eşle olan ilişkini de zedeliyo malesef ama şuan iyyz çok şükür.

O dönemi çoğu çift yaşıyor bence, bir anda bebekli bir aileye dönüşmek kolay değil. Bizde de çocuk yüzünden tartışmalar oldu hala da arada sırada oluyor ama alıştık sanırım. Allah bozmasın canım.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprakkk cnm sana cetvel yapcam ama eski cetvelindenöi yapım degiştiriymmii
bid eevllilik cizelgesi yapimm tarihi yazdaa tabi istersennn,
teşk ederim şimdiden evlilk değilde kızların doğum tarilerini vereyim olmazmı biri4.9.1998 diğeri01.01.2004 evlilkte 08.11.1997
AYY YAPRAKCIM BEN NE DEYİM SANAA ,HAMİLE HAMİLEE UGRAŞMIŞIN BU ÖKÜZLERLEE

CVPLARIN SÜPER OLMUŞŞ.KENDİME BENZETTİM SENİİ

CVP YAZARLARSA HİÇ MUHATAP OLMA CANINI SIKTIGINA DEGMEZ CNMM
HIRSLARINDAN CATLIYORR HEPSİDEE
bencede çatlıyolar bende eğleniyorum hala banlanmadıysam banlana kadar devamm:cokkomik::cokkomik:
canım benimde 14 15 senedir vardı 12 sene önce denize gitmiştik sanırım onun etkisi ile baya bi rahatlamıştı çok hafif oluyodu bir senedir falan azdı iyice çok fena kaşınıyo bazan tutamyorum inş geçer kulağımın içinde problem yokki onundamı etkisi var demek istedin
zarda bi problem yok içerdede yok hemen girişte benimde öyle ama geçmiyo bi türlü delirtiyo
cnm bugün baya yogunumm.sabah 7 de uyandım oturma odasını boşalttım temizledim,camlarını filan sildim
koltuk takımı geldi onu yerleştirdimm
kızı yedirdim yenice yattıı.bende kalan işlerimi halletcemmm
canım güle güle kullan iyi günlerde inşşş.
şaka yaptım kızlar galiba
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
2. çizgi silik ama
ayrıca günlerdir mide bulantım var hafif hafif
nereye gittiysem bugün kötü koktu bana
bilmiyorum yani
tebrkler Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla al kucağına
ben 77 yim canım temmuz aynı sayılırız
bende 77 liyim ağustos aynıymışızz
tazmanya yaprakkk geçmiş mi okuyorsunuz? sesverinnn.

evet canım geçmiş okudum hızlandırılmış kursa gitmedik ondan anca oldu valla:cokkomik::cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
herkese iyi pazarlar arkadaşlar.geçmişi bir okuyum ondan sonra kahvaltı hazırlayacağım.görüşürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar