Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
slm kızlar ...

rengın bende cok gergınım ya of of hemde cok cabuk sınırlenıyom önceden böle degıldım valla dısardan gorenlerde öle demıyo senın gıbı ama en ufak seyı dert ederım bıde oyuzden seker sınırda cıktıya daha yas kac :(

ya bende kendimi yer bitiririm bu huyumdan nefret ediyorum ama 3. doğumumdan sonra insanların gerçek yüzlerini gördüm hiç kimseye güvenim falan kalmadı herkesten uzaklaştım ama çok iyi yaptım keşke daha önce yapsaymışım huzur buymuş duymayacaksın görmeyeceksin bilmeyeceksin ,herkesle kuru bir merhabam var artık

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutcum gercekden cok has ve guzelsın cnm ALLAH senı esıne ve cocuklarına bagıslasın

Çok teşekkür ederim canım,o sizin güzel bakışınız,güzel gören güzel düşünürmüş.Allah hepimizi yuvamızda eşimize çocuklarımıza bağışlasın ağzımızın tadını bozmasın,düşmanlarımıza bizi çekemeyenlere fırsat vermesin Rabbim hiç bir konuda...,AMİNNNNNNNNNNNNNNN

OP
E

Elara

Misafir
off of bakalım ben düşündüğüm ay kalabilecek miyim??? Allahım yardım et.
kalırsın inşallahhh.bu arada avatar güzel olmuş cnm

canım biz deveyle cüce gibiyiz ben 1.48im o maşşalah 90 falan vardüşün bide kilolu bgün br yere gittik diyolar abi yengemi hamile sen mi diye yastık konusuna gelince canım benimkinin her pozisyonda horlama özelliğine sahip

gürcüü kompleksi olmayan insanları hep takdir ederimm
ve senide takdir ettimm
daha farklıda yazabiliridn boyunu ama oldugu gibi yazmışın helal vallaa
ama ciddenn boy farkınız cok yaw.topukluda giyemezsin şimdi hamiş oldugun içinn,zor olmuyormuu bu kadar fark?

benim eşim 1,85 kilo 95 göbegi var haliylee
benim boyda 1,62 aradaki farkı topukluyla kapatıyorum işte :)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bende seviyorum onu ama ölee sıkı takip edemiyorum
bugünküne biraz baktım aam peker pekmez diziden ayrıldı galibaa.niyekii
gerci iyi olmuşş ben hiç gülmüyordum o adamaa.cok basitti espiriler hareketler filan

arina ya mesaj at.nick degiştircem yeni nickim şu olsun de
dünde yazmıştım ama görmedin snaırımm
bunuda görmezsen mümkünse aynı soruyu tekrar sormaa:cikolata:

evet bende hiç beğenmem onun oyunculuğunu çok basit aptal hareketleri komedi die yapıyo

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
bende seviyorum onu ama ölee sıkı takip edemiyorum
bugünküne biraz baktım aam peker pekmez diziden ayrıldı galibaa.niyekii
gerci iyi olmuşş ben hiç gülmüyordum o adamaa.cok basitti espiriler hareketler filan

arina ya mesaj at.nick degiştircem yeni nickim şu olsun de
dünde yazmıştım ama görmedin snaırımm
bunuda görmezsen mümkünse aynı soruyu tekrar sormaa:cikolata:

mesaj yaz bölümünden arina yazacam ve mesajımı yazcam göndercem doğrumu elera

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
valla mı canım ya, maşallah hamarat bayanlara hayranım ben. Temizliktense her zaman yemek yapmayı yeğlerim. ütü yapmaktan pek sıkılmam ama.

benim 1.sıralamam pasta yapmak hele yaşpasta yaparken ve süsdlerken kendimden geçerim tüm dertlerimi unuturum
2.sıralamam özelliklemanşetli gömlek ütülemek jilet gibi...
3.sıralamam yemek yapmak ama özellikle et yemekleri zeytinyağlılarım o kadar hoş olmuyor bence her ne kadar çevrem sevse dde et yemeklerim daha lezzetli bence.
4.sıralamam ayna parlatmak,avize,ayna gümüş parlatmaya bayılırım birine kızsam onla stres atıyorum
5.si balkon yıkamak köpüklü köpüklü iyice cilalarım alt komşu gıcık oluyordur su sesine tepesinde eminim:)
ama cam ve duvar silmiyorum yükseklik korkum var onu temizlikçi abla hallediyor.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara ben cilt güzelliğim için uzun yıllardır nr çekirdeği ve üzüm çekirdfeği karışımı yerim arkadan ılık su içerim.bunlar alkali mi asitik mi? bırakmam gerekir mi? doğal ös******dir bunlar ve cildimi gerginleştirip vucudu gençleştiriyor.

OP
E

Elara

Misafir
İnşallahhhhhhhhh....

Kızlar size iyi geceler gecem gündüze karısmadan uyuyayım...

iyi geceelr tubyy

slm kızlar ...

rengın bende cok gergınım ya of of hemde cok cabuk sınırlenıyom önceden böle degıldım valla dısardan gorenlerde öle demıyo senın gıbı ama en ufak seyı dert ederım bıde oyuzden seker sınırda cıktıya daha yas kac :(
h.g cnm
gecmiş olsunn dikkat et yediklerinee şeker hastalıgı cok zor ya
yaşımız daha ufakk

OP
E

Elara

Misafir
elara harbi çok hızlı okuyom ya Allah seni inandırsın geçmiş 10 sf yı 10-15 dk da okuyorum.kitapta da öyle milletin bitireccm diye boğultuğu kalın kitabıb 3 günde bitirieim.ve çok da şiyi anlarım altını çizer notlar alırım.valla savsaklamıyorum ay.

maşallahh sana.sen dger topikteki sayfaaların hepsini 1 haftada okudun ozamann??

mesaj yaz bölümünden arina yazacam ve mesajımı yazcam göndercem doğrumu elera

evettt gönderecegin kişiye arina yazacaksınn
mesajını yazıp yollıcan

OP
E

Elara

Misafir
benim 1.sıralamam pasta yapmak hele yaşpasta yaparken ve süsdlerken kendimden geçerim tüm dertlerimi unuturum
3.sıralamam yemek yapmak ama özellikle et yemekleri zeytinyağlılarım o kadar hoş olmuyor bence her ne kadar çevrem sevse dde et yemeklerim daha lezzetli bence.
4.sıralamam ayna parlatmak,avize,ayna gümüş parlatmaya bayılırım birine kızsam onla stres atıyorum
5.si balkon yıkamak köpüklü köpüklü iyice cilalarım alt komşu gıcık oluyordur su sesine tepesinde eminim:)
ama cam ve duvar silmiyorum yükseklik korkum var onu temizlikçi abla hallediyor.

hay maşallahhh sanaa.eşin şanslıı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar bızde söle sehzademıze hamıs kaldıgımız gunlerıde gorurmuyuzkı ya bana cok uzakmıs gıbı gelıyo bazen neden bılmıyom :(sonrada ne gunler gecırdık felan dıye konusurmuyuz acaba ıns olur ya hamısler nolur bıze cok dua edın karbonat olayını rengın
sen denedın he kız ıcıme bı korku saldın sımdı yhu:dertli::dertli::dertli:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kalırsın inşallahhh.bu arada avatar güzel olmuş cnm

gürcüü kompleksi olmayan insanları hep takdir ederimm
ve senide takdir ettimm
daha farklıda yazabiliridn boyunu ama oldugu gibi yazmışın helal vallaa
ama ciddenn boy farkınız cok yaw.topukluda giyemezsin şimdi hamiş oldugun içinn,zor olmuyormuu bu kadar fark?

benim eşim 1,85 kilo 95 göbegi var haliylee
benim boyda 1,62 aradaki farkı topukluyla kapatıyorum işte :)

valla canım hiiç kompleksim yok farklı yazsam farklımı olcek yooo ama ben onu böle gördüm tamam yakışıklı değil ama kirpiye yavrusu ceylan gibi gözükürmüş o misal seviorum hem çirkin olması avantajım onun tanıdığı herkez sen nasıl bubnu aldın dio eşimn yanında espiri olsun die flan ama onunda eğlenceli yanı war kendimi güzel hissediyorum :huhuu: boy farkına gelince ya cok güzel topuklularım var ama dediğin gibi hamileyken o hatayı persembe günü yapıp giydim rezillik diz boyu dktrda kızdı ama normalde normal giyiyorum özel yerlere yinede giyiyorum cok ayakta durmicam zaman topuklu giyiyorum

OP
E

Elara

Misafir
Elara ben cilt güzelliğim için uzun yıllardır nr çekirdeği ve üzüm çekirdfeği karışımı yerim arkadan ılık su içerim.bunlar alkali mi asitik mi? bırakmam gerekir mi? doğal ös******dir bunlar ve cildimi gerginleştirip vucudu gençleştiriyor.

nar ve üzüm alkalii bi meyvee
üzüm cekirdegi yagı erkek bebek dietinde var mesala.yurt dışında bu yagı yemeklere katıyorlarr
gecen gün verdigim yemek tarifinde vardır mesala dikkat ettiysenizz
cekirdegininde alkali oldugunu düşünüyorumm

sadece karpuz cekirdegini yememeye calışınn.onda magnezyum oranı fazlaymış

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

Maşallah diyeyim canım böyle senin gibi hamarat becerikli bayanları hep takdir etmişimdir. Yazdıklarını okuyunca gaza geldim :fisfis::eek:yna2 temizliğe girişesim geldi. Son zamanlarda üşengeçlik var bende. Ama yoruluyorum da. Bir akrabamız var kadın temizlik hastası tedavi görüyor inan onu bile kıskandım söyledim de kadına. Ama evi nasıl temiz anlatamam yani tuvalete televizyon koysan seyredersin hiç rahatsız olmazsın. Tabi Allah korusun çok zor bir hastalık Allah vermesin. Arada yaz canım yaptıklarını ben de motive oluyorum böyle.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar bızde söle sehzademıze hamıs kaldıgımız gunlerıde gorurmuyuzkı ya bana cok uzakmıs gıbı gelıyo bazen neden bılmıyom :(sonrada ne gunler gecırdık felan dıye konusurmuyuz acaba ıns olur ya hamısler nolur bıze cok dua edın karbonat olayını rengın

canım sen bide beni düşün uygulamış biri olarak o kadar şeyi bazan tamamen bırakmak istiyorum hiç girişmeyim bu işe die bilmiyorum eğer yaparsam bir sene içinde yapcam yoksa zaten bu işi tamamen bırakıcam inş kısmetimizde vardır eğer yoksa rabbim engeller çıkarsın bu işi kapatalım öyle dua et diyorum eşime

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

canım emin olun herkeze ediorum rabbim hatta ikiz oğlan wersinnnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar