Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
berniiiiiiiiiiiiiiiiiiiil nerdesin canım ya bilgisayarmı bozuldu özledim canım ya arabesk filmi gibi olduk müjde arla şener şen gibi olduk buluşamıyoruz bi türlü

ay cnm valla ya öle sorma adam arkadasıdnda bı ekran almıs eskı ekranlarrdan öburu tamıre gıttı gorsen koparsın :hihi::hihi:ama hıc yotan ıyıdır:hihi:cnm ya sorma ben gelıyom sen cıkıyon

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
işlerımı bıtırsem mıgrosa gıdesım var ama ıslerımde cok of ya hergun hergun bıktımm:uzgun::uzgun:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet okumazmıyım hiç gunness ve yaprağı tebrik ediyorum cevapları için ordakileride anladık dostlukları yüzeymiş hele himaliayaya gerçekten çok şaşırıyorum hani o zor zamanlarında onu sakinleştiren ve dua edenler burdaydı kimseyle paylaşamadığı şeyleri burda paylaştı ben bazan anlayamıyorrum insanları dostluklar sıkıntıları gidene kadarmışşşş,benim çevremdede var öyle insanlar malesef sonrada soruyolar ,neden uzaklaştın bizde die ,eleranın dediği gibi çokta tınnnn:dertli:

şimdi baktım cevap yazmışşş himalia
benim anlamdığım eskiden hiç giremiyordu işim çok diyodu
şimdi hergün sayfada :cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

demı bencede valla demek kadın bızı sevmıyordu :hihi::hihi::hihi:rahatladı sımdı bız gıdınce:hihi::hihi::hihi:onunda kızımı oluyo oglumu bır turlu cozemedım yaw bılen bırı solesın bı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ay cnm valla ya öle sorma adam arkadasıdnda bı ekran almıs eskı ekranlarrdan öburu tamıre gıttı gorsen koparsın :hihi::hihi:ama hıc yotan ıyıdır:hihi:cnm ya sorma ben gelıyom sen cıkıyon

tahmin edebiliyorum canım,olsun işini görsün boşver ,evet ben çıkmışım sen gelmişsin ,hele dün cumaydı kızlarla kavga ediyoruz ay tepemdeler ,düşünüyorum sizler ne halde giriyosunuz die:hihi: bazan pc açık bırakıyorum ooooooooooooo neler yapıyorum çok komik oluyo eminim sizde öylesinizdir ,maşallah 2 daha gitmiş süper olmuş canım ya ben biraz pc kızıma verim yine tepemde birazdan gelirim yine inş:dertli:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tahmin edebiliyorum canım,olsun işini görsün boşver ,evet ben çıkmışım sen gelmişsin ,hele dün cumaydı kızlarla kavga ediyoruz ay tepemdeler ,düşünüyorum sizler ne halde giriyosunuz die:hihi: bazan pc açık bırakıyorum ooooooooooooo neler yapıyorum çok komik oluyo eminim sizde öylesinizdir ,maşallah 2 daha gitmiş süper olmuş canım ya ben biraz pc kızıma verim yine tepemde birazdan gelirim yine inş:dertli:

kız dur verırısın bende kalkıcam bırazdan ısler benı beklıyo :hihi::hihi:anam senın kız okursa bana ne kızacak sımdı:cokkomik::cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
aslında bende gidecektimde bi yere çaya gitmemiz gerekiyo dietten önce gidelimde aradan çıksın canım ya buluşurduk orda bernil:hihi:

hadıya sendmı dusunmusdum kalp kalbe karsıyms ewet ya bulusurduk cnm neyse ıns baska zaman cnm..afıyet olsun sımdıden pastalar borekler caylar:dertli::dertli::dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız dur verırısın bende kalkıcam bırazdan ısler benı beklıyo :hihi::hihi:anam senın kız okursa bana ne kızacak sımdı:cokkomik::cokkomik:

ay horoz gibi tepemde zaten bernil dün bide stardoll oldu senin kız olmuyomu saçma sapan bişey bayılıyo ona geçen demezmi 27 yaşında biri süperstar olmuş die:deli::deli: anaaaaaaaaaaaaaa dedim ben geçer hevesin sandım dedim 27 kadar sende öyle olursan yandım dedim:hihi:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

ben onu hiç anlayamadım zaten tutarsız konuşuyodu ilk başlarda diet soda yaptım hamile kalamadım demiş sonra hiçbişey yapmadım yazmış dikkat ettinizmi

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ay horoz gibi tepemde zaten bernil dün bide stardoll oldu senin kız olmuyomu saçma sapan bişey bayılıyo ona geçen demezmi 27 yaşında biri süperstar olmuş die:deli::deli: anaaaaaaaaaaaaaa dedim ben geçer hevesin sandım dedim 27 kadar sende öyle olursan yandım dedim:hihi:

anacım benımkıler pek ınt gırmez bıraz tv sonrada ders yaparlar fazla zamanı kalmıyo yarında dersanede sbs var sımdıde ona calısıyo harl harıl

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ben onu hiç anlayamadım zaten tutarsız konuşuyodu ilk başlarda diet soda yaptım hamile kalamadım demiş sonra hiçbişey yapmadım yazmış dikkat ettinizmi

ewet bende cozememısdım dedıgın gıbı ılk basda kazayla oldu dedı sonra 1 senedır dıyet yapıoyom yazmıdı hatta elara bıle sormusdum benmı yanlıs hatırlıyom hazfızamda ıyıdır ynı ama ıste dedıgın gıbı ne yazdıgını hatırlamıyo du heralde

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
anacım benımkıler pek ınt gırmez bıraz tv sonrada ders yaparlar fazla zamanı kalmıyo yarında dersanede sbs var sımdıde ona calısıyo harl harıl

canım benimkilere haftaiçi yasak ödev yaparlar nette sadece cuma okuldan gelince izin veriyorum sırayla pazar öyleye kadar serbest

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

evet geçen sene bizde öyleydik bu sene dersane falan yok kızımda seviniyo oooh anne inş üniversiteye kadar sınav yok dio hain:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım benimkilere haftaiçi yasak ödev yaparlar nette sadece cuma okuldan gelince izin veriyorum sırayla pazar öyleye kadar serbest

hım haklısın cnm kendı ıyılıklerı geleeklerı ıcın yapıyoz ama bakalım ıns okurlarda vatana mıllete hayırlı evlad hemde hızmet ederler

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet geçen sene bizde öyleydik bu sene dersane falan yok kızımda seviniyo oooh anne inş üniversiteye kadar sınav yok dio hain:cokkomik:

senın buyuk kaca gıdıyo lısedemı hangı lıse fenle sosyal lısesını super dıyolar ama tuturabılırlermı bılmıyom cnm ya ıns tutururlar

Tepki
19

rengin benim kızlarda stardoll oynuyor bizdede bilgisayar kavgası oluyo 2 kız bi kavga bide benle kavga bize 3 tane bilgisayar lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar