Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kızlarrr şimdi kızımı aradım kahvaltı yapıyorlarmış

anne ben rüya gördüm dedi başladı anlatmaya kardeşim oluyodu kucağına
almıştın ve ben çok kıskandım dedi
tuhaf oldum onun yanındada hiç konuşmayız aslında çünkü istemiyor
içinemi doğdu acaba

umut benncede kızının içine doğdu çocukların rüyaları daha sahih oluyo bu ay şehzade yolda inş:cokkomik

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aa niye görüşmüyon yaww.noldu hayırdırr???
hamile oldugunu biliyor dimi.

cnm benim yüüzmde cıkar egzamaaa.bana ii gelen tek şey elecon pomat
buda kortizon içeriyor ama cok minnacık sürmek yetiyorr.
ben hamileyken bile dr müsade etmişti bana bunu.sen hamile filan degilsin bu kadarda inceleme cnm
şuan durumun kötüyse tedavi yoluna gitt.

evet canım ya çok kötü uykumu kaçırıyo artık bugün alayım hemen inşallah işe yarar

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
elara senin geçen int. sipariş ettiğin nemlendiriciler nasıl memnun kaldın mı?benim oğluşun cildi çok kuruartık pul pul oluyor nerdeyse.elleri çok yıkıyorya kuru kuru hep.birsürü nemlendirici kullandım ama yok pek fayda göremedim.hani organik falan diyordun ya daha sağlıklı olur diye düşünüyorum çocuğa.geçen sene o kadar kurudu ki egzamaya çevirdi cildiyeciye götürdüm krem filan kullandık cildi çok kuru ondan oluyor demişti.bu sene yok çok şükür ama halaa çok kuru.önereceğin bir krem var mı?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
umut cnm ıns kzına malum oldu bence ıns hadı bakalım bu ay karbonatıda denedın ıns sehzademız yolda

OP
M

minietek

Misafir
cnm bebek senin bebegin ve onu senden başka düşünen olmazzzz
o nedenlee isteyennn istedigi kadar surat sallasınn hiç umursamaa
bak benim adetim 1 gün gecikince kan testi yapmıştım ve degerim 1698 filan cıkmıştı düşünn
buna ragmenn ben 3 ay devamlı yattım.bi tek wc ye kalkıyordumm.annemde kalmıştım.
aferin sana iyi yapmışsın valla

Kızlarrr şimdi kızımı aradım kahvaltı yapıyorlarmış

anne ben rüya gördüm dedi başladı anlatmaya kardeşim oluyodu kucağına
almıştın ve ben çok kıskandım dedi
tuhaf oldum onun yanındada hiç konuşmayız aslında çünkü istemiyor
içinemi doğdu acaba

kız kızın nerde senın maşallah bu arada görmüş şehzadeyii

ayyy valla bilmiyorum elara akıntın var geçen ayki şeyler oluyor fazla da umutlanamıyorum ama inşallah hamişimdir.göğüslerim sızlıyor uçları düğme gibi:hihi:
kasıklarımda hafif batmalar var.hiç kendimi zorlamıyorum uzanmıyorum bişey kaldırmıyorum.
ayaklarım gene buz kesti.ateşimde düşmez inşallah
bide geçen ay ekşiye saldırıyordum bu ay tatlı diye gözüm dönüyor.annem abimlere hamişken ekşi yermiş bana hamişken tatlı yemiş :cikolata:

maşallahh sana inşallah geliyordur peri kızın dünyalar güzeli kızın

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut cnm ıns kzına malum oldu bence ıns hadı bakalım bu ay karbonatıda denedın ıns sehzademız yolda

bakalım canım inşallahhh olurda uğraşmam oldu bayağı çünkü
canım dün ne kadar verdin kiloooo
bende dünden itibaren su içmeye başladım dün 2lt içtim zorla:böö:
tuvaletten çıkamıyorumm ama :cokkomik:
su içerek bile 2-3 kilo farkediyomuş tabi yemenede dikkat edeceksin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bakalım canım inşallahhh olurda uğraşmam oldu bayağı çünkü
canım dün ne kadar verdin kiloooo
bende dünden itibaren su içmeye başladım dün 2lt içtim zorla:böö:
tuvaletten çıkamıyorumm ama :cokkomik:
su içerek bile 2-3 kilo farkediyomuş tabi yemenede dikkat edeceksin

ewet cnm suyun cok etkısı var en az 2 bucuk lıtre ıcıyom gunde tam 2 kılo gıtmıs ama super dedı drum 2 kıloda yagdan gıtmıs

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Boncuk canım benim senin için dua ediyorum inan Allahım tez vakitte sağlığına kavuştursun inş. daha öncede yazmıştım okudunmu bilmiyorum çektiğin acılara mükafat erkek bebişin olucak diye hep söylemiştim öylede oldu şükürler olsun inş. acılarında dinecek kötü bi sonuç çıkmıycak dularımız seninle canım benimm

Bence kesin hamilesin ve erkek bebiş geliyo herkese içimden gelmez ama doğuncada doğar bazen şimdiye kadar bi boncukla bi arkadaşa daha geldi böyle his bide sana geldi valla hayırlısı

Ay ben o kulaktan çektiğimi hiç bişeyden çekmedim valla senelerdir kortizonlu bi merhemim vardı sadece o iyi geliyodu hamile kalınca kullanamadım doktorda bişey vermedi sadece kaşımıycaksın dedi ama ne mümkün delirtiyo beni artık zarımı patlatasım geliyo yani tek çözüm kaşımamak ben yapamadım inş sen yaparsın çok kaşınırsa bebantenin kremini sür o biraz yumuşatıyo ve iyi geliyo başka tavsiye edebileceğim bişeyde banyo yaparken tıka su kaçmasın o en büyük sebeb umarım seninki düzelir

canım benimde 14 15 senedir vardı 12 sene önce denize gitmiştik sanırım onun etkisi ile baya bi rahatlamıştı çok hafif oluyodu bir senedir falan azdı iyice çok fena kaşınıyo bazan tutamyorum inş geçer kulağımın içinde problem yokki onundamı etkisi var demek istedin

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Minietek canım ateşimi tabloya girmişsin sağol canım takip ettiğine sevindim valla

bende bugünü girdim
tabloda bişeyler yazıyo ama anlayamıyorum ben
yeşille işaretli günler felan var

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
berniiiiiiiiiiiiiiiiiiiil nerdesin canım ya bilgisayarmı bozuldu özledim canım ya arabesk filmi gibi olduk müjde arla şener şen gibi olduk buluşamıyoruz bi türlü

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gunaydın cnm yazdım yukarıya...

kızlar öbur tarafda neeler olmus okudunuzmu yaprakla gunesın ellerıne saglık cok guzel cevap vermsıler cokkk:sirin::sirin::sirin::sirin:

evet okumazmıyım hiç gunness ve yaprağı tebrik ediyorum cevapları için ordakileride anladık dostlukları yüzeymiş hele himaliayaya gerçekten çok şaşırıyorum hani o zor zamanlarında onu sakinleştiren ve dua edenler burdaydı kimseyle paylaşamadığı şeyleri burda paylaştı ben bazan anlayamıyorrum insanları dostluklar sıkıntıları gidene kadarmışşşş,benim çevremdede var öyle insanlar malesef sonrada soruyolar ,neden uzaklaştın bizde die ,eleranın dediği gibi çokta tınnnn:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar