Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengin benim kızlarda stardoll oynuyor bizdede bilgisayar kavgası oluyo 2 kız bi kavga bide benle kavga bize 3 tane bilgisayar lazım

KIZ BIZEDE 4 LAZIM BAZEN IZIN VERINCE KUDURUYOLA R INANKI ODIYO BEN OYNAYACAM ORTANCI BEN KUCUKLUKDE GIRIYO BENDE DIYE BI GORSEN BIZE 4 TANE LAZIM:hihi::hihi::hihi::hihi:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
yaa kk ya girebilen biri milke özelden niklerimizi arattırırsan bulursun nerde olduğumuzu filan yazsın yazık yaa saf saf oralarda geziyo halaa.yeni nick alıyım dedim 100 mesaj olmadan özel mesaj atamıyormuşuz.

OP
M

minietek

Misafir
Minietek canım ateşimi tabloya girmişsin sağol canım takip ettiğine sevindim valla

bende bugünü girdim
tabloda bişeyler yazıyo ama anlayamıyorum ben
yeşille işaretli günler felan var

birşey değil canım bakarım ne yazıyo

Ne tam yumurtlama nedir?

Yumurtlama over folikül bir olgun yumurta (Ovum) bir sürümüdür. Her adet döngüsü, birkaç yumurtalık folikülleri olgun ve hipofiz hormonları etkisi altında geliştirmeye başlar. Genellikle sadece bir folikülü tamamen geliştirir. diğer foliküller çekilmeye iken, bu dominant folikül çıkacak ve döllenmiş olabilir bir yumurta hücresi üretir. Büyüyen folikül ös****** hormonu artan miktarda salgılar. zirve ös****** üretiminin ardından, luteinizan hormon (LH) büyük bir artış var. LH artışı da folikül dan olgun yumurta salınımını tetikler. Bu yumurtlama olduğunu.

ATEŞ SINIRINI 36,46 OLARAK BELIRLEMIS BENIMKINIDE AYNI RAKAMLA BELIRLEMISTI dpo demek yumurtlamadan sonrakı gün demek senın yumurtlamadan sonra 4 gün geçmiş bide diyor ki yumurtlamadan 18 gün sonra test yapabılırsın

OP
M

minietek

Misafir
cnm banlanmadım ama mlık severım ama atamam canım pko da ates te arkadaşlarım var ordakılerle bağlantım kesılsın ıstemıyorum

OP
M

minietek

Misafir
onunda aklına gelır 1-2 gne kadar google aratmak merak etmeyınn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
senın buyuk kaca gıdıyo lısedemı hangı lıse fenle sosyal lısesını super dıyolar ama tuturabılırlermı bılmıyom cnm ya ıns tutururlar

canım mutfağı toplamamıştım ocağı falan temizledim makinayıda çalıştırdım oh rahatladım,canım benim kız anadolu lisesine gidiyo 1. sınıf eşim zaten kafasında kararını vermişti kız çocuğu her yere göndermem dedi yanımda olsun dedi benim zorumla gitmişti dersaneye eşim istemedi, inş üniversiteye canım,dersane falan koşturmacası çok zor allah yardımcın olsun ne uyku ne düzen bu sene sende kalmamıştır bizde geçen sene bizde öyleydik seni çok iyi anlıyorum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin benim kızlarda stardoll oynuyor bizdede bilgisayar kavgası oluyo 2 kız bi kavga bide benle kavga bize 3 tane bilgisayar lazım

aaaaaaaa gerçektenmi bak benim kız , kızının ordaki adını soruyo merak etti oooooooo bizdede ne kavgalar oluyo bernilin dediği gibi kapıda başlıyo kavgalarımız :deli: bizede 3 tane lazım diyorum aklınız varsa küçüğe öğretmezsiniz ölse size vermez die:hihi: öğretirmiyiz hiç diyolar :huhuu:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım mutfağı toplamamıştım ocağı falan temizledim makinayıda çalıştırdım oh rahatladım,canım benim kız anadolu lisesine gidiyo 1. sınıf eşim zaten kafasında kararını vermişti kız çocuğu her yere göndermem dedi yanımda olsun dedi benim zorumla gitmişti dersaneye eşim istemedi, inş üniversiteye canım,dersane falan koşturmacası çok zor allah yardımcın olsun ne uyku ne düzen bu sene sende kalmamıştır bizde geçen sene bizde öyleydik seni çok iyi anlıyorum

aynen cnm aynen hafta sonu bıle uyuyamıyorum rahat rahat saat gececek kahvalr-tı hazırla et ıste malum

OP
E

Elara

Misafir
elarane edıyon anacım gecmısmı okuyon huuu

cnm bugün baya yogunumm.sabah 7 de uyandım oturma odasını boşalttım temizledim,camlarını filan sildim
koltuk takımı geldi onu yerleştirdimm
kızı yedirdim yenice yattıı.bende kalan işlerimi halletcemmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar