Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
işallah ilerde site dışında msn de falan olabilir ama buradan da şüppheliyim elticiğim geziniyordur belki.ayy gece gece uğurumuz kaçmasın bahsetmiyim çekemem:)

umut gemisi banada anlat cnm bende merak ederm haa hem buarada seni anlaya bileceğme emnm bende bu yasta cok sey yasadım defalarca intihar ettim ama öldürmeyn allah öldürmüyo demek ki bebeğimn yicek ekmeği varmş ama bişi anladm ölmicen öldürmicen üzeni süründürcen bacım valla

OP
E

Elara

Misafir
Benim bu niki almamın çok özel sebebi var.Bu siteye üye olduğumda çok umutsuzdum,belki yanlızlığıma çare olur diye bu nikiş alıp bu siteye üye oldum.Buradaki arkadaşlarım sağolsun çok mortal oldu umut gemisine bindim evladımı kucağıma aldım,hergün gözyaşı dökerdim.Çok hüzüğnlü ve çetin bir mücadele yaşadım.burada paylaşamayacağım bazı özel konular eşimin taraf bilmiyor bazı şeyleri çok açık yazamıycam ama evladıma çok sıkıntılı kavuştum onu söylüm.Elara bir ara sana yazarıum özelden uzun bir hikaye.

TMM CNM İSTEDİGİN ZAMAN ANLATABİLİRSİN.AMA KÖTÜ ANILARIN VARSA BENCE HİÇ ANLATIP TEKRAR ÜZME KENDİNİİ

:1::1::1:ay yyyy bana da yaz merak ederımmmmmm:1::1::1:
zaten elara tatılde olanları annatmadı halaaa meraktayımm:dertli::dertli::hihi::hihi:

:hihi: CATLAAAAAA ANLATMAM ONUUUU
ANLATAYIMDA DALGA GECİN BENLEE DİMİİİİ PIIŞIKKKKKK

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
umut gemisi banada anlat cnm bende merak ederm haa hem buarada seni anlaya bileceğme emnm bende bu yasta cok sey yasadım defalarca intihar ettim ama öldürmeyn allah öldürmüyo demek ki bebeğimn yicek ekmeği varmş ama bişi anladm ölmicen öldürmicen üzeni süründürcen bacım valla

gürcu profıldekı resım senmısınnnnnnnn:dertli::dertli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

yok benimki öyle bir şey değil Allaha şükür ne ailemle ne evliliimnle alakalı,tıbi bişey.doktor doktor gezdiğim bir sıkıntıdı,neyse Allah kızımı bana bağışladı.

OP
E

Elara

Misafir
Gürcüü hayırdır ya neden intihar ettin ,annenlede görüşmüyormuşsunuzzz
anlatmak istersen dinlerizz,amaa cok üzücüü olaylarsa anlatmayabilirsindeee

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
[

elara dan alıntı

:hihi: CATLAAAAAA ANLATMAM ONUUUU
ANLATAYIMDA DALGA GECİN BENLEE DİMİİİİ PIIŞIKKKKKK[/QUOTE]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
kız o gun yatıyom aklıma geldı dıyom nooldu acaba
1-fantazı yaparken yataktan düştü:ilknur:
2-bırıne yakalandı:deli:
3 sarhoş oldu sapıttı:böö:
4prztf yırtıldııı :3:
ne olabılırkı acaba o ara hamılemıyım dıe ortaya düştü bu kızzzzzzzzz:dertli::dertli:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Gürcüü hayırdır ya neden intihar ettin ,annenlede görüşmüyormuşsunuzzz
anlatmak istersen dinlerizz,amaa cok üzücüü olaylarsa anlatmayabilirsindeee

ben kmseyle görüşmüyorm canım diyorm ya ben evlenmeden öncede tektm bu yasımda yasadığmı kmse yasamamıştr ama başka zaman anlatrm şimdi tadımız kacmasın bana edenler şimdi aylardır hastanelerde cürüo o yuzden allaha havale ettim kız duamı beyendnmiiii :):huhuu:

OP
E

Elara

Misafir
kız o gun yatıyom aklıma geldı dıyom nooldu acaba
1-fantazı yaparken yataktan düştü:ilknur:
2-bırıne yakalandı:deli:
3 sarhoş oldu sapıttı:böö:
4prztf yırtıldııı :3:
ne olabılırkı acaba o ara hamılemıyım dıe ortaya düştü bu kızzzzzzzzz:dertli::dertli:

CIKSSSS HİÇ BİRİ DEGİLLLLLL:eek:ky:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben kmseyle görüşmüyorm canım diyorm ya ben evlenmeden öncede tektm bu yasımda yasadığmı kmse yasamamıştr ama başka zaman anlatrm şimdi tadımız kacmasın bana edenler şimdi aylardır hastanelerde cürüo o yuzden allaha havale ettim kız duamı beyendnmiiii :):huhuu:

gürcü ne yaşadığını bilemem ama inan ablan olarak diyorum annenin kıymetini anne olunca anlayacaksın,ben kendi adıma öyle oldum şahsen.Annecinle sorunlarını hallet,sen onun kanı canısın.Annene sırtını dönme,gölgesi yeter .bir abla olarak sana tavsiyem.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
yok benimki öyle bir şey değil Allaha şükür ne ailemle ne evliliimnle alakalı,tıbi bişey.doktor doktor gezdiğim bir sıkıntıdı,neyse Allah kızımı bana bağışladı.

iyi canım iyi bak allahm şükürler olsun ki iyilern yüzüne gülüo sanada gülmüş kıss darısı şehzadene olur inşallah kızlar 5 aylık hamiş olupta kızı olcak olan varmı benmkiyle şimdiden baş göz edelim ;)

OP
E

Elara

Misafir

ay merak ettimm gercektenn
istedigin zamasn anlatabilirisn cnm
duanı begenmedim bu aradaa:dill:

OP
E

Elara

Misafir
umuttt sanada gecmiş olsun cnm..Allah bidaha göstermesinn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar