haklısın cnm ıns atlatırsın en yakın zamanda rabbım acıl sıfalar nasıp etsın sana saglıkla kavus bebısıne ıns
sagol cnm amin ıns cumlemız
ben cıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar opuyorum
haklısın cnm ıns atlatırsın en yakın zamanda rabbım acıl sıfalar nasıp etsın sana saglıkla kavus bebısıne ıns
ıyı geceler ttatlımıns tez zamanda ıyılesırsın ınssagol cnm amin ıns cumlemız
ben cıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar opuyorum
kızlar ben gıdıyorum ıyı akşamlarrrr r
önce arkadaş listendekilerin hepsini silcen.sadece resimlerini görmesini istedigin kişileri eklicennSADECE BU TOPİKTEKİLERİN GÖRMESİNİ NASIL SAĞLARIM ELARA? BİR BİLGİN VAR MI?bU ARADA BEN DE SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM DOĞRUSU.GECE GÖRÜŞÜRÜZ İŞALLAH.Yarın tatil bi doya doya takılayım burayatabi kızımdan fırsat kaldıkça
görüşürüz.
boncuk öğrenmiş erkek miş bebiş....çok sevindim onun adına...hangi sayfada boncuğun cinsiyeti yazdığı yazılar..merak ettim nasıl haber verdi size
Kızlar bugünn nöbetçiyim valla bugün beni yalnız bırakırsanızzz küserimmmmmmm
ooo bu günleri görcekmiydimmm:zonk:kızlar silik çok silik çıktı:acep::zonk:
ay buınu sen mi sölüyon mini.sen kendi haline bak bencee.senin ondan ne farkın varr.sen cokmu dinlenip kendine ii bakıyonnmimozaaa hamilesiinn canım yorma kendini ne temizliği bırak allanı seversenn
ya sağolun arkadaşlarda niye bu kadar silik.......
regl günüm olsa tamam ama 4 gün geçti.bu kadar silik olmamaması lazımdı
evet canım özel ders veriyorum
akşam motor dersi vardı 6-7 arası ona yetiştim neyseki.kursa yürüyerek çok yakın 10 dk sürüyor.
Boncuk canım benim senin için dua ediyorum inan Allahım tez vakitte sağlığına kavuştursun inş. daha öncede yazmıştım okudunmu bilmiyorum çektiğin acılara mükafat erkek bebişin olucak diye hep söylemiştim öylede oldu şükürler olsun inş. acılarında dinecek kötü bi sonuç çıkmıycak dularımız seninle canım benimmcnm tsk ederm bız neler denemedıkkı buzlar sıcak su torbaları ıster saga ıster sola ıster otur ıster kalk agrı tuttumu ne yabarsan yap
benım ole bı bacak agrısı degıl dıyorum ya bı yer var dokunamadıgım bazen yanıyor alev alev bazen kesılıyor bıcakla bazen ıgne batırıyorlar bazen cıvı cakıyorlar farklı farklı seyler oluyor oraya
Bence kesin hamilesin ve erkek bebiş geliyo herkese içimden gelmez ama doğuncada doğar bazen şimdiye kadar bi boncukla bi arkadaşa daha geldi böyle his bide sana geldi valla hayırlısıkızlar çizgim acaba idrarım çok açık renkti ondanmı silik çıktı...su gibiydi...çok su içiyom içim yanıyo
mini canım sen eczanedeymişsin,bişey soracam benim egzamam var kulağımda özel karışımlar hariç ve hamilelik düşündüğüm için kortizonsuz bişey tavsiye edbilirmisin önce kulağımın alt kısmındaydı şimdi boydan boya oldu sulanıyo kaşınıyo kabuk kabuk oluyo eczacılar biliyolar böyle şeyleri:cee