Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ayy kızlar sanırım adet oluyorum çok ağrım var offfff,üşüttüm heralde.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Mimoza sen benle küsmüsün hiçbi msj ma cvp yazmıyosunda bu sessizlikte dikkatimi çekti

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
Mimoza sen benle küsmüsün hiçbi msj ma cvp yazmıyosunda bu sessizlikte dikkatimi çekti

yokl canım ya niye küs oliim..:)))
bişimi sorsun kaçırmışımdır...
biliyorsun şoktayım...
elara kafamı karıştırdın ama şunuda hatırladım.ben geçen ay erken yumurtlamıştım hatırlarsan o zaman akıntım çok sıvık boldu dra gittiğimde dr yumurtlaman olmuş dedi.sonra iki üç gün daha o sıvıklık devam etti benim...yani o biraz kişiyle ilgili olabilir gibi geldi bana.hatta bazı aylar bende hiç akıntı olmazdı.kızıma hamiş kaldığım ay hiç akıntım yoktu.hep kremsiydi hatırlıyorum...

OP
E

Elara

Misafir
ama resim kalitesi cok kötü kızlarr
diger yerdee oldugu gibi cıkmıştıı
burda renkler soluk cıktııı

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kapalı halinde açık halinde çok güzel elaracım.gözlerin yeter......:panter:
bende çıkıyorum kızlar..nolur dua edin bana...aklımı daha fazla karıştırmak istemiyorum...7-8 haftalık olsunda öle giderim dra...şimdilik gitmemeye karar verdim....çevremee sölemek istemiyorum.şimdi duyan başlar inşallah oğlandır demeye..inşallah sağlıklı bi oğlandır...nolur arkadaşlar dua edin...kısmette ne varsa zaten ne yaparsak o...hepinizi öptüm ii geceler............

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara maşallah çok tatlısın,içim nasıl ısındı sana o nasıl sıcak bakışlar gülen gözler.Evladın da çok güzel canım.Allahım bu mutlu tabloyu hiç bozmasın,oğluşunla taçlandırsın işallah.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay içime sokasım geldi sizi ya.Görmeden içim ısınmıştı şimdi fokur fokurrum.

OP
E

Elara

Misafir

Elaracım kapalılık çok yakışmış güzeldin daha bi güzel olmuşsun Allahım banada nasip etsin inş.

cnm sen görmemişmiydin beniiim bu resmimi
diger taraftaki albümümde vardııı aslında
tşkelr bu aradaa darısı isteyen herkese olsun inşş

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kesinlikle kapalı halin çok hoş ve çok yakışmış.Ne mutlu sana...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cnm sen görmemişmiydin beniiim bu resmimi
diger taraftaki albümümde vardııı aslında
tşkelr bu aradaa darısı isteyen herkese olsun inşş

Yok canım görmemiştim gündüz koymuşsun akşam okudum baktım silmişsin göremedim yani kızınla olanı görmüştüm sadece

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kapalı halinde açık halinde çok güzel elaracım.gözlerin yeter......:panter:
bende çıkıyorum kızlar..nolur dua edin bana...aklımı daha fazla karıştırmak istemiyorum...7-8 haftalık olsunda öle giderim dra...şimdilik gitmemeye karar verdim....çevremee sölemek istemiyorum.şimdi duyan başlar inşallah oğlandır demeye..inşallah sağlıklı bi oğlandır...nolur arkadaşlar dua edin...kısmette ne varsa zaten ne yaparsak o...hepinizi öptüm ii geceler............

önce bir hcg yaptır canım.ve değerlerine bak.artışı çok önemli.ve bol bol dinlen.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yaprak sana arkadaşlık yolladım kabul et sen de benim resmime bak.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara bu arada sen de yaşını göstermeyen hatunlardansın,neyse ki bu avantajımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar