Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Boncuk, Ne şansızlık ya, düşünsene en mutlu anların olması gerekirken içinde bulunduğun duruma bak. Rabbim acını yoketsin çabucak canım...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Boncuğun acısına daldım size iyi akşamlar diyemedim kızlar.
Bu arada miniğim 13 aylık oldu çok fazla sütümde yok. 2 gündür emzirmiyorum. 2 gün sonunda göğüslerimden süt sızmaya başladı. Sağayım bari dedim bu sefer ikisinden 100 cc çıktı toplamda. Kessem mi kesmesem mi? Ne dersiniz?

Tepki
50
elara iyi geceler..görüşmeyeli nasılsın..ben eskisinden daha iyiym..şimdi tek derdim bebişin cinsiyeti..onun içinde 23 martı beklicem..bu kadar bekledim az daha sabredicem...bu arada ben bir şwyi merak ettim senin kardeşinin bebeği ne olduğu belli mi...

OP
E

Elara

Misafir
SADECE BU TOPİKTEKİLERİN GÖRMESİNİ NASIL SAĞLARIM ELARA? BİR BİLGİN VAR MI?bU ARADA BEN DE SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM DOĞRUSU.GECE GÖRÜŞÜRÜZ İŞALLAH.Yarın tatil bi doya doya takılayım buraya:) tabi kızımdan fırsat kaldıkça:)görüşürüz.
önce arkadaş listendekilerin hepsini silcen.sadece resimlerini görmesini istedigin kişileri eklicenn

yadaa kimseyi silmicenn,burdakileri eklicen ve resimine bakıldıktan somra hemenn gizlicenn albümünü..göstermek istediginde sadece arkadaşlarım secenegini sececen.anlatmıştım sana bugün nasıl yapacagını.
ben ekelrim birazdan resimimi.
yada yarın ekelrim bakarsın.

[

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ok sizlere arkadaşlık yolluyum
ekleyen görsün sonra gizliyim
olur mu?

OP
E

Elara

Misafir
boncuk öğrenmiş erkek miş bebiş....çok sevindim onun adına...hangi sayfada boncuğun cinsiyeti yazdığı yazılar..merak ettim nasıl haber verdi size

cnm boncugun nickine sag tık yap.yadıgı mesajları göster de cıkarr

Kızlar bugünn nöbetçiyim valla bugün beni yalnız bırakırsanızzz küserimmmmmmm

mini bak şansını cok zorluyorsun arkadaşım cok üzülürsün ters bişi olursaaa
halan seni düşünmüyorsa sen onu hiç düşünmee.doktor dinlenmemi söledii düşük riskim var nöbet tutamıcam desene.
ay hiç işini bilmiyon heee
ben olsam umrumda bile olmazdı iş gücc

OP
E

Elara

Misafir
kızlar silik çok silik çıktı:acep::zonk:
ooo bu günleri görcekmiydimmm:zonk:
cnm cok sevindim hayırlıı olsunn.saglıcakla kucagına al bebegini inşallahh
bu ay yaptıgın şeyleri yazmıştın banaaa.diger sitede kaldııı
ordan kopy yapsana bana tekrarrr ,unuttum neler yaptıgııınıı

mimozaaa hamilesiinn canım yorma kendini ne temizliği bırak allanı seversenn
ay buınu sen mi sölüyon mini.sen kendi haline bak bencee.senin ondan ne farkın varr.sen cokmu dinlenip kendine ii bakıyonn
valla kızıyom sana artık

OP
E

Elara

Misafir
ya sağolun arkadaşlarda niye bu kadar silik.......
regl günüm olsa tamam ama 4 gün geçti.bu kadar silik olmamaması lazımdı

sabah ilk idrarınla yapp
ben idrar testi yapıpta ikisinin cok koyu cıktıgını duymadım hiç
kimden duyduysam hep silik cizgi cıkıyorr
sende zorla sorunn arıyonn heee
kac aydır ugraşıyon hamilesin işte tadını cıkar cnm

evet canım özel ders veriyorum
akşam motor dersi vardı 6-7 arası ona yetiştim neyseki.kursa yürüyerek çok yakın 10 dk sürüyor.

oo sen baya baya para kazıyorsundur ozaman.Allah daha cok versin cnm

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cnm tsk ederm bız neler denemedıkkı buzlar sıcak su torbaları ıster saga ıster sola ıster otur ıster kalk agrı tuttumu ne yabarsan yap
benım ole bı bacak agrısı degıl dıyorum ya bı yer var dokunamadıgım bazen yanıyor alev alev bazen kesılıyor bıcakla bazen ıgne batırıyorlar bazen cıvı cakıyorlar farklı farklı seyler oluyor oraya
Boncuk canım benim senin için dua ediyorum inan Allahım tez vakitte sağlığına kavuştursun inş. daha öncede yazmıştım okudunmu bilmiyorum çektiğin acılara mükafat erkek bebişin olucak diye hep söylemiştim öylede oldu şükürler olsun inş. acılarında dinecek kötü bi sonuç çıkmıycak dularımız seninle canım benimm
kızlar çizgim acaba idrarım çok açık renkti ondanmı silik çıktı...su gibiydi...çok su içiyom içim yanıyo
Bence kesin hamilesin ve erkek bebiş geliyo herkese içimden gelmez ama doğuncada doğar bazen şimdiye kadar bi boncukla bi arkadaşa daha geldi böyle his bide sana geldi valla hayırlısı
mini canım sen eczanedeymişsin,bişey soracam benim egzamam var kulağımda özel karışımlar hariç ve hamilelik düşündüğüm için kortizonsuz bişey tavsiye edbilirmisin önce kulağımın alt kısmındaydı şimdi boydan boya oldu sulanıyo kaşınıyo kabuk kabuk oluyo eczacılar biliyolar böyle şeyleri:cee

Ay ben o kulaktan çektiğimi hiç bişeyden çekmedim valla senelerdir kortizonlu bi merhemim vardı sadece o iyi geliyodu hamile kalınca kullanamadım doktorda bişey vermedi sadece kaşımıycaksın dedi ama ne mümkün delirtiyo beni artık zarımı patlatasım geliyo yani tek çözüm kaşımamak ben yapamadım inş sen yaparsın çok kaşınırsa bebantenin kremini sür o biraz yumuşatıyo ve iyi geliyo başka tavsiye edebileceğim bişeyde banyo yaparken tıka su kaçmasın o en büyük sebeb umarım seninki düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar