ben çıkıyorum hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın
sanada canım görüşürüz
ben çıkıyorum hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın
Allah şifa versin okudukça ben yaşıyorum gibi hissediyorum.tabiki yaşamadan anlayamayız nasıl acı çektiğini.benim belimde fıtık var arada bacağıma vurur ağrısı ama seninki çok değişik,aklıma hiiç bişey gelmiyo ağrı kesici merhemler falan denemişsindir,iltihabi bi durum değildir di mi bakmışlardır ona,hani dişte olurda oyulur gibi ağrır ya...
Merhabalar,
Boncuk ya, canım çok üzüldüm. Ben bu riske girermiyim diye düşünüyorum. Asla girmezdim dedim kendi kendime. Ancak senin yaşadığın acının büyüklüğünü tahmin edemediğimden sanırım. Çok zor canım. Allah bir an önce acıdan kurtulmanı nasip etsin. Nerden çıktı bu zıkkım ağrı durup dururken........
mini canım sen eczanedeymişsin,bişey soracam benim egzamam var kulağımda özel karışımlar hariç ve hamilelik düşündüğüm için kortizonsuz bişey tavsiye edbilirmisin önce kulağımın alt kısmındaydı şimdi boydan boya oldu sulanıyo kaşınıyo kabuk kabuk oluyo eczacılar biliyolar böyle şeyleri:cee
canım kortızonsuz zor ama kaşıyıpta yaraya dönüştürme sakın
bebekyağı alıp kullan doku kendı kendını onaracaktır
mfuro losyon alıp akşamdan akşama azar azar sürersen baya fayda eder
yumurtlamaya bır kaç gun kala bırakırsın canım bır problem yaratacağını sanmam bende alerjı var bunun için spreylar kullanıyorum dr um kullanabılırsın dedı zaten
senın zaten küçük bır alan problem olmaz kullanabılırsın azar azar
şimdilik kalsın bakalım haklarım hepsini zamanı gelınce söke söke kullanıcam
offf canım ya yardımcı olamamak ne kötü bırsey yapamamak inşallah geçsin bu ağrılar allah ım boncuğumuz acı çekmesinn
tamam canım çok sağol önce bebek yağını bi deneyim geçmezse mfuro yu alıp denerim kulağım çok küçüktü şimdi boydan boya oldu artı diğer kulağıma geçti gece o kadar kaşınıyoki uykumu kaçırıyo kaşınıp sulanmaktan, banyolarımda falan beyaz sabun hariç bişey kullanamıyorum banyo jellerini köpükleri renkli kokulu sabunları çok seviyorum ne zaman kullansam kaşınıp kanıyo
cnm tsk ederm bız neler denemedıkkı buzlar sıcak su torbaları ıster saga ıster sola ıster otur ıster kalk agrı tuttumu ne yabarsan yap
benım ole bı bacak agrısı degıl dıyorum ya bı yer var dokunamadıgım bazen yanıyor alev alev bazen kesılıyor bıcakla bazen ıgne batırıyorlar bazen cıvı cakıyorlar farklı farklı seyler oluyor oraya
Amin boncugum benim herseyimmmmmm
Boncuk canimin ici gecmis olsun
sagol cnm sen nasılsın
bernıl hoşgeldın cnm
cnm benım bebegım hala oynamıyor dra sordum oynuyor ama sen hıısetmıyorsun dedı hala hıssetmıyorum ama hep sol kasıgım agrıyorh.bulduk cnm nasıl oglusun kac aylıkken oynadıgını hıssettın boncukcum
sagındamı solundamı daha cok hıssedıyon
cnm benım bebegım hala oynamıyor dra sordum oynuyor ama sen hıısetmıyorsun dedı hala hıssetmıyorum ama hep sol kasıgım agrıyor
hadıya cnm kac 3 bıtcek demı gercı anca daha cnm kurban olurum verene ısım dusundunuzmu emınım esınde cok sevınmısdır demı
evet cnm 3 bıtıcek esım hala pek sevındı dıyemem cunku suanda ayagım konusu daha baskın kımse tepkı vermıyor bebege
ısımde konusmadık o yuzden