Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Merhabalar,
Boncuk ya, canım çok üzüldüm. Ben bu riske girermiyim diye düşünüyorum. Asla girmezdim dedim kendi kendime. Ancak senin yaşadığın acının büyüklüğünü tahmin edemediğimden sanırım. Çok zor canım. Allah bir an önce acıdan kurtulmanı nasip etsin. Nerden çıktı bu zıkkım ağrı durup dururken........

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
mini canım sen eczanedeymişsin,bişey soracam benim egzamam var kulağımda özel karışımlar hariç ve hamilelik düşündüğüm için kortizonsuz bişey tavsiye edbilirmisin önce kulağımın alt kısmındaydı şimdi boydan boya oldu sulanıyo kaşınıyo kabuk kabuk oluyo eczacılar biliyolar böyle şeyleri:cee

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Allah şifa versin okudukça ben yaşıyorum gibi hissediyorum.tabiki yaşamadan anlayamayız nasıl acı çektiğini.benim belimde fıtık var arada bacağıma vurur ağrısı ama seninki çok değişik,aklıma hiiç bişey gelmiyo ağrı kesici merhemler falan denemişsindir,iltihabi bi durum değildir di mi bakmışlardır ona,hani dişte olurda oyulur gibi ağrır ya...

Merhabalar,
Boncuk ya, canım çok üzüldüm. Ben bu riske girermiyim diye düşünüyorum. Asla girmezdim dedim kendi kendime. Ancak senin yaşadığın acının büyüklüğünü tahmin edemediğimden sanırım. Çok zor canım. Allah bir an önce acıdan kurtulmanı nasip etsin. Nerden çıktı bu zıkkım ağrı durup dururken........

saqolun kızlar Allah buyuk cıkmadık candan umıt kesılmez ıns duzelıcek

OP
M

minietek

Misafir
mini canım sen eczanedeymişsin,bişey soracam benim egzamam var kulağımda özel karışımlar hariç ve hamilelik düşündüğüm için kortizonsuz bişey tavsiye edbilirmisin önce kulağımın alt kısmındaydı şimdi boydan boya oldu sulanıyo kaşınıyo kabuk kabuk oluyo eczacılar biliyolar böyle şeyleri:cee

canım kortızonsuz zor ama kaşıyıpta yaraya dönüştürme sakın

bebekyağı alıp kullan doku kendı kendını onaracaktır

mfuro losyon alıp akşamdan akşama azar azar sürersen baya fayda eder

yumurtlamaya bır kaç gun kala bırakırsın canım bır problem yaratacağını sanmam bende alerjı var bunun için spreylar kullanıyorum dr um kullanabılırsın dedı zaten

senın zaten küçük bır alan problem olmaz kullanabılırsın azar azar

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım kortızonsuz zor ama kaşıyıpta yaraya dönüştürme sakın

bebekyağı alıp kullan doku kendı kendını onaracaktır

mfuro losyon alıp akşamdan akşama azar azar sürersen baya fayda eder

yumurtlamaya bır kaç gun kala bırakırsın canım bır problem yaratacağını sanmam bende alerjı var bunun için spreylar kullanıyorum dr um kullanabılırsın dedı zaten

senın zaten küçük bır alan problem olmaz kullanabılırsın azar azar

tamam canım çok sağol önce bebek yağını bi deneyim geçmezse mfuro yu alıp denerim kulağım çok küçüktü şimdi boydan boya oldu artı diğer kulağıma geçti gece o kadar kaşınıyoki uykumu kaçırıyo kaşınıp sulanmaktan, banyolarımda falan beyaz sabun hariç bişey kullanamıyorum banyo jellerini köpükleri renkli kokulu sabunları çok seviyorum ne zaman kullansam kaşınıp kanıyo

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar ben geldım ya ınt bozuktu sımdı yapıldı ıdareten

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
şimdilik kalsın bakalım haklarım hepsini zamanı gelınce söke söke kullanıcam

offf canım ya yardımcı olamamak ne kötü bırsey yapamamak inşallah geçsin bu ağrılar allah ım boncuğumuz acı çekmesinn

Amin boncugum benim herseyimmmmmm
Boncuk canimin ici gecmis olsun

OP
M

minietek

Misafir
tamam canım çok sağol önce bebek yağını bi deneyim geçmezse mfuro yu alıp denerim kulağım çok küçüktü şimdi boydan boya oldu artı diğer kulağıma geçti gece o kadar kaşınıyoki uykumu kaçırıyo kaşınıp sulanmaktan, banyolarımda falan beyaz sabun hariç bişey kullanamıyorum banyo jellerini köpükleri renkli kokulu sabunları çok seviyorum ne zaman kullansam kaşınıp kanıyo

canım kaşıdıkça azdıracaksın kaşıma bırde sebamedın lıkıdı ıle yıka

ya da moos sabunlar var onun glıserınlısıde ıse yarar

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm tsk ederm bız neler denemedıkkı buzlar sıcak su torbaları ıster saga ıster sola ıster otur ıster kalk agrı tuttumu ne yabarsan yap
benım ole bı bacak agrısı degıl dıyorum ya bı yer var dokunamadıgım bazen yanıyor alev alev bazen kesılıyor bıcakla bazen ıgne batırıyorlar bazen cıvı cakıyorlar farklı farklı seyler oluyor oraya

cnm ya ınan nee desembılmıyomkı cok cok gecmıs olsun tekrar ıns gececek snm dualarımızla ıns rabbım hastalıgıyla bırde sıfasını verırımıs ıns sende en yakın zamanda atlatırsın cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gurbetım mesajın duan ıcın canı gonulden amınnn dıyorum allah razı olun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm benım bebegım hala oynamıyor dra sordum oynuyor ama sen hıısetmıyorsun dedı hala hıssetmıyorum ama hep sol kasıgım agrıyor

hadıya cnm kac 3 bıtcek demı gercı anca daha cnm kurban olurum verene ısım dusundunuzmu emınım esınde cok sevınmısdır demı

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
hadıya cnm kac 3 bıtcek demı gercı anca daha cnm kurban olurum verene ısım dusundunuzmu emınım esınde cok sevınmısdır demı

evet cnm 3 bıtıcek esım hala pek sevındı dıyemem cunku suanda ayagım konusu daha baskın kımse tepkı vermıyor bebege
ısımde konusmadık o yuzden

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet cnm 3 bıtıcek esım hala pek sevındı dıyemem cunku suanda ayagım konusu daha baskın kımse tepkı vermıyor bebege
ısımde konusmadık o yuzden

haklısın cnm ıns atlatırsın en yakın zamanda rabbım acıl sıfalar nasıp etsın sana saglıkla kavus bebısıne ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar